-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Mindenen hisztizik folyamatosan ha megfigyeltétek, nem akarom ezt részletezni de más telefonnal is ezt csinálta. Nem értem miért kell azt erőltetni valakinek ami nem neki való. Mindenki aki ilyen dolgokat nem szerettek a Samsungnál azok az ismerőseim iPhoneban haza találtak. Továbbra is azt mondom neki iPhone kell.
-
w.miki
veterán
Bocsi, akkor nem értettem pontosan, hogyan kell 4 digitnél megcsinálni, nem elég jó az angolom. Magyarul hogyan lehet?
Ja, jelöljem ki az utolsó 2 számjegyet, aztán EGYSZERRE nyomjam meg a <- és a Folytatás gombot?
MegpróbálomMásik kérdésem:
Ha az értesítési sávból lehúzva nyomom meg a Ne zavarjanak O gombot, hogyan állítsam be, hogy ne kérdezgesse, hogy 1 óráig?
Hanem csak kapcsolja be a Ne zavarjanak-ot, és kész -
w.miki
veterán
csak 6 számjegy után jelenik meg alul az OK gomb nélküli lehetőség...
4 számjegynél nincs ilyen
Ráadásul miért nincs olyan, mint ami a kínai ajtó záraknál már van, hogy ha keverve ütök be számokat, de közte van a 4-6 helyes, akkor is elfogadja a kódot
Így nem tudnák lelesni sem. -
autotaxmo
őstag
lehet benne valami amit irsz, de sokat szivtam az eletben, hogy mar sajnos joggal feltetelezem azt hogy a magyar mentalitas es uzleti szemlelet sokszor tenyleg nem az osszeeskuves elmeleten alapszik hanem a valosagon...de ahogy mondod, ne legyen igazam, bar sose fog kiderulni hogy emogott megint mi zajlott ahogy ezt inteztek
-
autotaxmo
őstag
Ha meglopnak a villamoson es eltunik a zsebedbol a penztarcad, majd meglatod egy masik ember kezeben azt, akkor biztos az a helyzet volt, hogy veletlenul kiesett a zsebedbol es az illeto pont neked akarta visszaadni miutan felvette azt..... hat nem tudom, en sok mindent lattam mar, de ennyi veletlen nem letezik csak a mesekben
-
autotaxmo
őstag
Es az is veletlen hogy mindannyiszor ez az Eva ejjelt nappalt nem ismerve egyedul dolgozik es viszi az ugyfelszolgalatot a hátán? 🤣 Ne nevetessuk már ki magunkat es még naivan el is hisszuk, hogy valos ember ul a gep mogott ilyenkor? Mindenesetre a koreaiak lehet csak az Adam es Eva tortenet ismerik es gondolták ez otletes es jo nev valasztas lesz....
-
Kasya
nagyúr
Elkezdtek helyett úgy fogalmaznék, hogy kaptak egy csekély mennyiséget.
Amúgy vicces, hogy a Samsung honlapján már kiszallitva státuszt látok. Futar emailt meg nem kaptam, de a Raben honlapján már a futárnal van a csomag.
De a csomagnal már látszik az IMEI, így biztos, hogy megkapom jövő héten.
-
Jadro
veterán
Én ha futár lennék nem lelkiznék azon, hogy a boxba berakott csomagot valaki átveszi-e vagy nem. Ez tuti.
Házhoz kézbesítés esetén még értem amit mondasz, ott eleshet egy esetlegesen kapott borravalótól, de egyébként az a dolga amúgy is, hogy kivigyen házhoz dolgokat. Ezért kapja a fizetését, akár átveszik a csomagot, akár nem.
Utóbbi esetnek is lehet számos oka. Pl. elállás, vagy mert nincs otthon a címzett, (mert pl némelyik futárcég cseszik előre szólni, a másik meg 8-16-ig idősávot ad meg.), stb.
Szóval azért sajnálni nem kell őket, nem gondolnám, hogy a nap végén otthon gyötrődnének lelkileg, mert nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni a csomagot. Végzik a munkájukat, mint ahogyan sokan mások is.
-
Jadro
veterán
Mert a futár amúgy is elmegy a boxhoz, neki aztán tökmindegy ebből a szempontból. (Házhozszállításnál is ugyanez, hisz ettől nem lesz kevesebb a címe.) A usernek viszont viszont még beleölt idő az eddigi felesleges ügyintézés mellett.
Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem az idő pénz és ezt senki nem fizeti meg. Nem a szivatás a lényeg, a bénaságukért már megkapják a lojalitás vesztést. Nincs sértődés, de ne raboljuk akkor egymás idejét sem a jövőben.
Egyszerűen a minimummal az optimumot elv mentén valahol húzni kell egy határt.
-
Joezyka
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Dave Crank , |AP| és PedroPascal-nak is.
Én abban a téves hitben voltam, hogy ez a gorilla glass már az ilyen mikrókarcoktól is véd, pontosabban, hogy bírja és nem karcolódik.
Szerintem én is dobok rá egy Samu gyári fóliát, szeretek vigyázni én is a dolgaimra. -
Dave Crank
senior tag
+1
Azért teszek, hogy óvjam, védjem a telefont.
Nem szeretnék egy akár csak mikrokarcos kijelzőt nézni, simogatni, bármilyen eszközömről is van szó, szeretek rá vigyázni és megbecsülni.
Illetve én is kb évente cserélem a telefont, így eladáskor nincs alkualap, hogy karcos a kijelző/telefon, mert makulátlan a készülék.
S22U óta évente váltottam, eladáskor nem is alkudtak egyiknél sem. -
autotaxmo
őstag
Akkor szerencsés vagy, nekem megjelenes első napja óta a rendelés státusza szállítás előkészítése, ergo sehol nem tart. Vagyis de, valahol Vietnámban egy prés gép alatt várja, hogy kikeverjek ezt az amulatos kékesfekete szint és utána hajóra tegyek a többi exkluzív színnel
-
-
NY_A
őstag
Fura tud lenni lenni a GLS. Nekem az asszony 25U-ját a kettővel arrébb lévő címről hozta át az ott dolgozó. Simán letették náluk. Megkérdezte a futár, hogy ismernek-e. Mondták persze, odaadják. Ilyen erővel bárki átveheti, mert azt mondja ismer. Arról sem jött semmi értesítés csak rá pár órára, hogy kézbesítve.
-
-
Uckz
tag
El tudom képzelni, bár nem valami sarki Abdulnál cseréltettem hanem Koreában hivatalos Samsung szervizben, de kitudja hogy ők hogyan tárolták a régi akksikat. Valamivel jobb lett, de nem hozza azt amikor zsír új volt még
Amúgy kamera is ugyan ez, néha visszanézem milyen képeket csináltam 2019ben, meg milyeneket most, ég és föld a különbség
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest