-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
De fiúk tisztázzunk már valamit! Egy olyan termék elállásáról beszélünk, ami még a Samsung raktárba sem érkezett be, nemhogy hozzám! Kifizetve sem lett! Akkor mégis mi a jó büdös atyaúristennek nyomatjátok itt nekem ezt az erkölcsi maszlagot, amikor hetek óta arról szól mindkét fórum, hogy a Samsung mennyire tisztességtelenül bánik itt sokunkal/sokatokkal! Én tisztességesen szóltam nekik, hogy nem tartok igényt a valószínűleg még le sem gyártott készülékre! Úgy akarnak tőlem elállást, hogy azt se tudom, se én se ők, hogy konkrétan hol van a készülékem! Vicc az egész!
-
kingadam
csendes tag
Ez nem GVH hatáskörébe tartozik. A Kúria BH 2023.3.65 számon megjelent eseti döntése alapján a természetes személy nevét tartalmazó e-mail cím személyes adatnak minősül. Az egyéb e-mail címre még talán nincs kialakult joggyakorlat. A webshop adatkezelőnek minősül, a megadott e-mail címeket kezelheti a szükséges mértékben de ilyen kör e-mail latható címlistával adatvédelmi incidensnek minősül, ami az e-mail címek jogosulatlan közlésével szerintem megvalósult. Adatvédelmi incidens miatt bejelentést az Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet tenni itt: https://www.naih.hu/index.php/adatvedelmi-incidensbejelento-rendszer
-
-
kiszu
senior tag
Hát ez már sajnos manapság nem így van.
Kollegam 6 eve hasznal ios-t és mostansag nagyon sokszor bosszankodik, hogy nem jonnek meg az értesítések az apple watchra, kb 5:3 az arany. A hivasok sem jonehany esetben.
Én is tettem negyed evre kiterot az apple iranyba s23 ultrarol
Volt iphone 15-16 pro max, apple watch ultra 2, nekem is ugyanez volt a tapasztalat, de többször volt olyan, hogy messengerben kimerevedett a kep es nem reagalt semmire. App bezar, ujra belep és minden oké.
És semmi extra dolog nem volt letoltve vagy esetleg ketes helyrol. Csak az appstorebol.Na, és akkor ott dontottem el, hogy ora és telo majdnem egy milla ha teli aron veszed boltbol.
hol van mar az a huuuuu de nagy apple megbízhatóság?
Hat, mar sehol -
Én S23u-ról jöttem, és az én használati szokásaim mellett jobb az S25u akkumlátor üzemideje. De hogy ez pontosan minek tudható be, az egy kicsit érdekes mert ha belegondolsz az S23u-t két évig használtam, tehát mondhatom hogy valamilyen szinten már használt aksija volt.
Mondjuk ez is a csere mellett szólt nálam. -
PedroPascal
őstag
Volt egyszer egy S21U valamit skandináv országból származó telefonom. Azon alapból rajta volt a lenti gesztus felhúzásra jött elő nagyon látványos és könnyen hozzá férjétő volt. De itthon használni nem lehetett sajnos. Szerintem jobb mint a Google amennyit én láttam belőle. Gpay egyszerű teszi a dolgát a háttérben. Nekem még soha semmilyen gondolom nem volt vele.
-
tms+
aktív tag
engem inkább az bosszantott, hogy iszonyat amatőr volt a logisztika, összevissza írtak mindenféle dátumot, a Rabennél is lehetett figyelni az állapotot, a GLS-nél 2 csomagszámot is kaptam, ja és még a címem felét is a telefonszámom közepét is kihagyták a címzésnél, miközben az emailekben és a felületen látszik, hogy jól volt megadva
-
Juhaszatti
addikt
"Ha néhány hét vagy hónap múlva megjön a 7-es UI az s23+-ra, akkor igazából miért is lenne bármi értelme váltani?"
Ennek a szériának nem te vagy a célközönsége. Nem az 1-2 évvel ezelőtti modelleket használók készülékcseréje a lényeg. Még az S21 is megkapja a legújabb droidot, az S20 a legfrissebb olyan széria, aminek már lejár a támogatása. Jóval hosszabb ciklusokkal érdemes már számolni, és valószínűleg ők is így kalkulálnak. Hiába adagolják nagyon szűken a fejlesztéseket, aki egy 4-5 éves telefonról vált, annak bőven lesz előrelépés.
Az S23-ról nagy eséllyel én sem fogok az S27 előtt váltani.
Ugyanez megy iPhone fronton is. Hosszú támogatás, hosszú termék életciklusok, lassan adagolt fejlesztések, de mire eljön a csere ideje, addigra már van is miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest