Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
neked nem S24 ultrád van? - De, igen.
azt írtad semmi változás, mégis vettél? - Nem írtam ilyet.
gondolom, ha itt írogatsz- Szabad a fórum, bárhova lehet a fórum szabályoknak megfelelően írni, plusz érdekel a dolgok kimenetele.
Mégis nekem lett igazam, elég változást hozott a cseréhez- Még nem
.
Nem kenyerem a jelengetés nincs gyomrom hozzá
- Ez érthető, mindenkire rá van bízva, hogy mit csinál, de ez a szituáción nem változtat.
főleg ha másnak kárt okozunk és kirúgják - Ez szimplán spekuláció, amit valószínűleg az egyik hsz-re alapozol.#2752 janeszgol: Nem az email cím breach a lényeg. Hanem, ha ilyen pitiáner szintű hibát vét egy ekkora cég, akkor ott nagyobb gondok vannak. Akár ide is sorolható a jelenleg is teljesítetlen rendelések tömkelege.
Azzal, ha legalább többen jelentik ezt bizonyos hatóságoknál, talán összekapják magukat, és változtatnak a dolgokon.
A jelenlegi helyzeten már nem lehet segíteni, vagy változtatni, de ha teljesen el van engedve az egész, a "károsultak" pedig nem indítanak el semmit, akkor biztosan nem lesz változás. Ha esetlegesen elindul valami, jövőre talán aki S26-ot rendel tőlük már nem lesz ilyen exclusive élményben része.
-
Zolee22
csendes tag
Szia!
Azt megkérdezhetem, hogy hogyan lehet kuponokat szerezni? Láttam hogy a Shop App-ban van 5%-os kuponkedvezmény, én ezen kívül nem láttam mást.
A leírásodból meg arra következtetek, hogy ez "nagyon egyszerű" és nem egy egyedi, személyre szabott kuponról van szó.
Köszi szépen! -
qltsar
veterán
Koszonom, mai nap vegre valami megnevettetett
!
Igy januar vegen (3+ napos a cikk): "Best camera phones in 2025").
De a kedvencem: "Best iPhone camera phone". iPhone 16 Pro - meglepodott Pikachu face...
Mi lesz a kovetkezo? Best Pixel Phone in 2025 October?
Szegeny TomsGuide, hova sullyedt.
Bar mondjuk valoszinuleg a tesztelo o lehetett:
-
UfoZoli
aktív tag
S ASA kupont hol lehet vadászni, vagy kinek küldenek? Szerintem ha már meghívnak egy vip klubba akkor ne kelljen már kuponokkal baszakodni. Ez kb olyan mint amikor Monaco-ban a milliárdos szép-kártyával akarna fizetni. Tudom lesarkított a példa de kb ez a feeling. (S tudom, hogy külföldön nem lehet szép-kártyával fizetni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest