-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
túró:gombóc
kezdő
Sajnos ezt több embertől olvastam, hogy 400 ezres telefonhoz nem olyan jó a kamera, még a Xiaomi 15 topikban is -az s25-tel összehasonlítás gyanánt-. De örülök, hogy hamar be tudtad lakni a telót és, hogy az üzemidő gondot fixálták legalább, használd egészséggel a készüléket és még egyszer köszi a válaszokat.
-
-
Skynet258
veterán
-
Reggie0
félisten
Passz, en natur hasznalom a telot, mindenfel tok es folia nelkul. Tartonak pedig egy egyszeru szellozoracshoz rogzitheto, oldalso es also tartofules cuccot hasznalok, csak az volt a kivalasztasi szempont, hogy szivacsos legyen es ne kozvetlen a muanyaghoz erintkezzen a telo, hogy ne karcolja.
-
t.imi
addikt
Na megérkezett. Feltöltöttem bekapcs előtt, SIM nélkül átmásoltam a cuccokat másik telefonról, frissítés amit lehet, aztán átraktam a SIM-et. 35 perc navi hazáig, 10p telefonálás, még egy kis nyomkodás, 2ó 8p aktív kijelző mellett 77%-on áll perpill.
Nagyon el tudnám viselni, ha maradna ezen a szinten. -
nVIPER
senior tag
Volt igen, én konkrétan be is szoptam vele rendese, ugyanis rengeteg QR kódot fotózoktam abban az időben... nah azokat utána próbáld újra felhasználni, van amit hiába nyomtattam ki fotóról, a büdös életbe nem olvasta be semmi. Ettől függetlenül jó teló volt, csak a kamera egy 150-180 ezres teló szintje kb.
-
nVIPER
senior tag
Hát elég gáz is az, hogy egy kompakt csúcstelefonban nem képesek egy új főszenzort belerakni. Évek óta lehúzzák ugyanazt a bőrt erről a szerencsétlenről. Nappal se egy nagy ász, de este/éjszaka, illetve beltérben valami hányinger fotókat lehet vele lőni. Nagyon megérdemelne már egy jóval nagyobb szenzort és akksit. Habár... így is megveszik az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest