- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Julian86 #2641 üzenetére
Mondjuk részemről az azonnali, online fizetéssel a vásárlás január 23-án végbement.
A teljesítéssel a Samsung webshop van késedelemben, és igencsak megtévesztve érzem magam az ügylet kapcsán. Úgy vélem, hogy akár a különösen előnyös vásárlás hamis látszatának keltése is megvalósult a részükről, a fogyasztó részére nyújtandó tájékoztatás és az elvárható ügyféltájékoztatás hiányosságai miatt.
Pedig nem lenne ezt nehéz orvosolni: sűrű elnézés kérése mellett azonnali intézkedés (akár más készletről) kiszállítás és valamilyen kis ügyfélélményt javító kompenzáció mellett.
Nem hiszem, hogy erre tanítani kellene egy ekkora céget és partnereit. -
laci0530
senior tag
válasz
Julian86 #2602 üzenetére
Itt is olvasható az 50 napos visszaküldési ajánlat, az előrendelési promócióban.
Na felhívtam a Samsungot ma is, de fogalmuk sincs, hogy a január 23-án általam kifizetett S25 Ultra mikor juthat el hozzám. :D
Ha nem volt készleten, azt nem értem, hogy mi a fenéért engedte a rendszerük kosárba helyezni a terméket? Más színű, azonos tárhelyű készülékre jelezte (jet black) a rendszer, hogy nem elérhető, azért választottam ezt a kevésbé tetsző (fehéres szürke titán) árnyalatot az 1 TB-os telefonból.
Az RDD kupont sem tudják pótolni, ha elállok a szerződéstől, erre a rendelésre tartogattam hosszú ideje pedig.
Természetesen az ajándék Smart Tag2 is bukta.
A több, mint félmillió forint kifizetett összeget is majd valamikor visszautalják esetleges elállásnál. :DHááát.. a pumpa toronymagasan felment mostmár.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
túró:gombóc
kezdő
válasz
Julian86 #505 üzenetére
Hm, lehet nekem azért nem tűnt fel a rajongása, mert az exynost azért többször lehordta, hogy szarabb az üzemideje, ettől függetlenül lehet igazad van.
Reméljük tényleg javult a képfeldolgozás, én is erre a szériára ruháznék be (a +ra), ha a gyakorlatban is van előrelépés, nem csak elméletben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest