- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #2611 üzenetére
Várd meg az iphone 17-et
Nálam addig tuti marad a 24u, de nem hiszem hogy lesz mondjuk nagy változás ott sem, de ne legyen igazam.
-
tms+
aktív tag
válasz
TheBikerider #2600 üzenetére
egyértelműen a Samsung, ez volt az egyik "promóció" az előrendelőknek ...
-
e.vid
senior tag
válasz
TheBikerider #2605 üzenetére
Promóciós szabályzatból
-
attika89
senior tag
válasz
TheBikerider #2605 üzenetére
"50 NAPOS GALAXY S25 SZÉRIA ELÉGEDETTSÉGI PROGRAM"
[link]
Csak az előrendelt termékekre tud vonatkozni.
Ez az ügyfélszolgálat egy vicc.
"A Promóció 2025. Január 22. napján 19 óra 00 perctől – 2025. Február 6. napján 23 óra 59 percig, vagy
a Promócióban Részt Vevő Termékek készleteinek erejéig, vagy visszavonásig tart " -
kcsa
veterán
válasz
Valaki biztos hazudik:
Nyilván nem te
-
Julian86
kezdő
válasz
Mármint arra értettem hogy gáz hogy a Samu nem.tartja a szavát, mert tuti volt 50 nap az S25 szériára.
Köszi hogy megérdeklõdted az ügyfélszolgálatnál.
Kíváncsi vagyok hányan fogják emiatt megszívni. -
Julian86
kezdő
válasz
TheBikerider #2594 üzenetére
Hát ez gáz, én is azzal a tudattal rendeltem, hogy majd lesz időm mindent is kipróbálni a 49 nap alatt, aztán eldöntöm, hogy marad vagy sem.
-
Julian86
kezdő
válasz
TheBikerider #2591 üzenetére
Hát ha szereti az ember a péklapátokat akkor igen.
Persze jobb a nagyobb akksi és a 45W töltés, de cserébe nem fér el a zsebben. -
Kaba
veterán
válasz
TheBikerider #2590 üzenetére
Nem.
A komplett S25-ös szériára érvényes.
-
Julian86
kezdő
válasz
TheBikerider #2587 üzenetére
Erre nem érvényes az 50 nap amit annyira hirdettek?
-
válasz
TheBikerider #2580 üzenetére
Nekem a céges telefon iPhone, a saját Android és teljesen jól elvagyok velük. Van, hogy egyiken a másik dolgait akarom csinálni persze.
Ami az IOS javára szól az az, hogy ha van még bármilyen más almás termék mellette, akkor verhetetlen az integráció. Nyilván ez a droidnál nem kivitelezhető.
Az viszont hamar sótlanná teszi az IOS-t számomra, hogy a testreszabás majdnem nulla.
Ötvözni kellene a két rendszert.
-
tms+
aktív tag
válasz
TheBikerider #2568 üzenetére
Droidos vagyok, de megpróbáltam 3X az iPhone-t, és valóban nem tudtam megszokni, így mindig visszajöttem Androidra.
#2569 én is ezt éreztem, hogy buta az Android mellett, a billentyűzettől én is teljesen kivoltam
-
batai15
félisten
válasz
Nem a megszokás kérdése szerintem első sorban , hanem a preferencia... Engem nagyon zavar a face id hiánya,és a kamera sokkal hettikusabb teljesítménye is , ugyan akkor számomra a 60hz pl kevésbé volt zavaró mint ezek ...
-
polonic
félisten
válasz
Windows phone után átszoktam iOS-ről jó pár éve. Sokáig volt iPhone-om. Egy megváltás volt.
Most is van itt mellettem egy iPhone 13 második telefonnak. De egyszerűen annyira buta a Samsung mellett, szerintem. Pfú, a billentyűzet kiidegel, mikor ékezetes betűt akarok írni. És ez csak egy dolog. -
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #2564 üzenetére
próbálj ki egy ultra-t!
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #2564 üzenetére
Annyira mégsem
... Én is kb két naponta nézem hogy lehet csak kellene vissza egy 15pro max , még úgy is hogy jó pár dologba sokkal előnyösebb a droid ...
-
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #2562 üzenetére
Nem sok időt adtál neki.
-
lge73x
tag
válasz
TheBikerider #2531 üzenetére
Beállítások-Értesítések- Előugró értesírés stílusa- LEGYEN a Rövid-en, ezt követően újraindítás utána OK. Amennyiben nem segít még a gmail emailfiók szinkronizálás menű ki/be utana reboot és így jó lesz. Két napomba telt bele, de most ok. Esetleg, ha messenger hívás csak csörög és fekete képernyő, újtatelepítés vagy full tárhely törlés után rendben van. A lényeg az értesítés típúsa legyen RÖVID (Részletes-nél nem működik).
-
qltsar
veterán
válasz
TheBikerider #2546 üzenetére
Felesleges ezt ragozni, van vezetek nelkuli tukrozesnel, maximum nem veszed eszre.
De csak, hogy biztosan ertsd: Nem arrol van szo, hogy egy 24/30 FPS-es filmet, vagy Youtube videot ne tudnal megnezni szaggatas meg akadas nelkul, hanem az, hogy egy jatek mar nem szep igy, mert max 30FPS-t tud akadas nelkul atkuldeni, plusz a latency miatt egy komolyabb interaktiv jatek jatszhatatlan lesz, de hosszu tavon netezes es gorgetes is baromi idegesito tud lenni ilyen minosegben, jatszani sem kell hozza.
Ertem, hogy szebb, mint az iPhone, de wireless screen sharing elegge limitalt minosegileg Androidon (is).
-
Uckz
tag
válasz
TheBikerider #2540 üzenetére
Sunshine + Moonlightal lehet streamelni PC-t telefonra, én a tévére kötöm a telefont Dexel és így fifázunk anélkül, hogy kábellel kéne vesződni, input lag meg szinte nulla
-
qltsar
veterán
válasz
Igen ez egy hatalmas elony, de a laggmentes, az biztosan nem.
Tukrozve kb. 30Hz/FPS-t tudsz belole kicsikarni - hacsak valami csodat nem csinalt a Samsung One UI 7-tel, vezetekesen pedig sajnos csak 60Hz-et, ami mar hasznalhato alap taskokra, de, ha 120+Hz-es monitorokat hasznalsz, akkor ervagas az is.
Leteznek lapdockkok is, ha jobban erdekel a DEx, de ezekbol is csak a vezetekeseket ajanlom az Inputlag es a 30FPS vegett.
En a dokkolomra szoktam neha csatlakoztatni, igy automatikusan kapja a monitort, vezetekes internetet, bill + eger pedig BT-n.
Erdemes egy rutint is csinalni, hogy a toltest ilyenkor csak 80%-ig vigye el, majd lekapcsol.
Ha nincs BT eger, akkor lehet tpuchpadet csinalni a kijelzobol, illetve az elozo ultranal, meg a tollbol is lehetett.
-
palesz53
senior tag
válasz
TheBikerider #2531 üzenetére
Nincs véletlenül korlátozva az akkumulátor hozzáférése az appnak?
Egyébként nálam az S21U-n még napok óta elvétve jön értesítés gmailre, viberre. -
PedroPascal
őstag
válasz
Lehet az iPhone minőségibb dolog de ez tudásban és felhasználói oldalról való élményben megeszi az almát reggelire. Várom már hogy mikor lesz Galaxy S-ből is Pro model. Az nagyot szólna szerintem.
-
válasz
TheBikerider #2518 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/NFC és.../Alapértelmezett tárcaalkalmazás/Google Wallet
-
fjudors
aktív tag
válasz
TheBikerider #2505 üzenetére
három készüléket vennvettünk, két fiókból, három vásárlással 31-én..
fiókonként 1-1 megérkezett szerdán.
a harmadikat nem tudják megmondani mikor szállítják. kedden meg nem is látták a rendszerben a megrendelést, szerdán váltott át szállításra előkészítve állapotra. -
Kasya
nagyúr
válasz
TheBikerider #2505 üzenetére
Nincs készlet, ami nem lenne baj, ha ertesitenek a vasarlokat és/vay más tipusra/szinre cseret ajanlanak fel opciokent.
Ugyanezt jatszak a Ring-gel is. Megrendelve, kifizetve, de a vegelges meretet nem tudom leadni, mert nincs keszlet... persze az automata levelet naponta kapom, hogy erositsem meg a meretet.
-
ALSAM
kezdő
válasz
TheBikerider #2492 üzenetére
A Wipe cache partíció a cache partíció törlésére szolgál. Ez a terület az alkalmazások vagy frissítések által hagyott ideiglenes fájlokat
tárolja. Ezt például arra az esetre használják, ha a mobiltelefon lassan működik vagy meghibásodik.Ebben azesetben az előzővel ellentétben az alkalmazások nem törlődnek, csak a gyorsítótár törlődik, vagyis a Wipe cache partíció formális használatával nem áll fenn az adatvesztés veszélye. -
Zototh64
őstag
válasz
TheBikerider #2489 üzenetére
Azóta csak annyi változott, hogy pc kell hozzá.
Kikapcsolod a telót, utána hangerő fel + bekapcsológombot nyomod, közben csatlakoztatod a pc-hez.
Utána a hangerő gombokkal tudsz le-fel navigálni a menüben, a bekapcsoló gomb pedig az ok.
Kiválasztod a wipe cache particion-t, ok, majd yes, és megint ok.
Ennyi csak az egész. -
Zototh64
őstag
válasz
TheBikerider #2486 üzenetére
Szívesen, bár most nézem, hogy elírtam!
Wipe cache akart lenni!
Elnézést! -
Zototh64
őstag
válasz
TheBikerider #2482 üzenetére
Csinálj egy gyorsítótár törlést az app-ban, hátha megoldja.
Esetleg egy wipe chash-t is segíthet. -
nincsnév007
addikt
válasz
TheBikerider #2470 üzenetére
nagyon sokszor használom a google payt revoluttal főleg külföldön sose volt probléma. nem lehet hogy be kavart valami? esetleg tok?
-
qltsar
veterán
válasz
TheBikerider #2474 üzenetére
Ha beleszoksz a gWalletbe, es meglesz a rutinod gyorsabb lesz majd.
Mar ugy veszem elo a zsebembol fizetesnel a telefont, hogy oldom is fel, es azzal a lendulettel tartom oda a terminalhoz.
iPhoneomnal zsebben mar nyomom ketszer a gombot, ahogy veszem elo, majd FaceID es odatart.
Nyilvan masodperc(ek)rol van szo, de lassabb.
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2473 üzenetére
Nem értem. Csak feloldom a telefont és semmit nem nyitok meg csak oda érintem és már kész is. Közben felugrik az alapértelmezett kártya. Soha nem volt még olyan hogy nem jól mutatta volna a kártyát. Néha olyan volt hogy a telefon belaggolt feloldás után egy pillanatra így az effekt is akadt de a fizetés azonnali volt akkor is.
-
qltsar
veterán
válasz
Nalam sem volt problema soha Google Wallet-tel Samsungon, legutoljara OnePlus es OTP Simple szivatott meg mobilfizetesnel.
Hozzateszem Apple Pay-el sem volt gondom, de az egyertelmuen lassab, mint a gWallet.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Én nem tapasztaltam semmi ilyet gpay-el.
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2468 üzenetére
Mi a bajod a Gpay-el? Nekem még soha nem volt vele vond nem úgy mint a Simple-el.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
TheBikerider #2464 üzenetére
Apple pay után az a legjobb.
Illetve most már Google Wallet. -
consono
nagyúr
válasz
TheBikerider #2461 üzenetére
Szerintem meg nincs értelme várni rá, azért tudtad feltenni, mert azokon a piacokon is megjelent az S25 és vele a szoftver, ahol használni is lehet...
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2461 üzenetére
Még az az Samsung és Curce összevont izét sem lehet hozzá adni... Lesz még egy plasztik kártyám. Remélem olyan lesz mint a képen az jól nézne ki.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #2453 üzenetére
Nekem is sikerült otp és unicredit kártyát ugyanígy, de pl ilyet nem tudsz állítani hogy melyiket használja elsődlegesnek. Szerintem nem lehet még használni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
-
palesz53
senior tag
válasz
Hivatalosan sem vagyunk a támogatott országok között.
Google Wallet is csak bank által támogatott kártyával működik.NY_A - Köszi!
PedreoPascal - Én pár helyen üvegfóliában láttam most ar-t (plusz kékfény szűrőst). De akkor megnézem fóliában is.
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2449 üzenetére
Nekem még régebben félig sikerült hozzá adni az OTP és Revolut kártyámat. Akkor sem engedte hitelesítési és most sem még a Revolut kártyát sem. Neked hogyan sikerült? Más országokban vagy? A használata nagyon pöpec az biztos igazi villantós tálca.
-
palesz53
senior tag
válasz
TheBikerider #2449 üzenetére
Hazai bankok közül egyik sem támogatja. Törzsvásárlói kártyát, repjegyet stb tudsz vele használni, de bankkártyát nem.
-
válasz
TheBikerider #2448 üzenetére
Oldalsó gombra beállítottam, dupla megnyomásra.
Most akkor tudom használni fizetéshez? Leválthatom vele a goggle pay-t is akár?OTP
MBH
REVOLUT
hozzá adva -
Szaszabond
aktív tag
válasz
TheBikerider #2407 üzenetére
Még szokom.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
TheBikerider #2397 üzenetére
Szia készítettem pár képet.
Egyébként: Tactical MagForce Aramid Samsung Galaxy S25+ Black tok
Plusz van összehasonlító kép az S21 tokban és tok nélkül vs. s25+ aramidban. (Bocs az avittas sárgásra szineződött original Samsung szilikon tokért, de hát ugye 4év)
Nagyon minimális így a méretbeli különbség.
Ez pedig tok nélkül.Nekem kicsit már-már túl vékony is a tok. No de majd egy Torras lesz valószínűleg amint VANESSZA1 nyomát ide pár képet róla.
-
dnelb
veterán
válasz
TheBikerider #2336 üzenetére
mennyi a képernyőidő?
-
Zototh64
őstag
válasz
TheBikerider #2336 üzenetére
1-2 hét kell mire beáll az akksi.
-
válasz
TheBikerider #2261 üzenetére
Az nem rossz, ha a nagyobb felbontáson is kb. ugyanaz az üzemidő.
-
válasz
TheBikerider #2257 üzenetére
A teló kijelzőjén attól hogy állítod a felbontást ugyan annyi pixel lesz, az hogy a pixelex mit tartalmaznak max akkor lehet jelentősége ha lényegesen több a fekete (kikapcsolt) pixel
ha nem játszol akkor szerintem oly mindegy a fogyasztás szempontjából -
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2228 üzenetére
Ez a tok szerintem egy arany középút. Elegáns de kellő védelmet nyújt. Hátul merev és kemény, kamera kivágás teljesen síkban van a hátlappal így kicsit sem billeg. Kijelző körüli keret kb 2mm lehet, nem zavaró de véd is. Ugyan olyan kb mint Pitaka pro case iPhone pro telóhoz. Ha már láttál olyat akkor tudod mire gondolok.
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #2162 üzenetére
Ultra 3. töltés után.. [kép]
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2165 üzenetére
Majd beállítgatod, jobban személyre szabod. Az a jó, szaladjon az oldal lefele.
Ha a mozgást normálra állítod, de akkor piszok darabos lehet.
Próbáld ki, de nagyon fog idegesíteni. -
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2162 üzenetére
Olyanom még nem volt, ezt nem tudom.
De gondolom, azért elvagy vele ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2159 üzenetére
Lehetne jobb ? Az Ultrának szokott brutál jó lenni, ez a Plus. Ahhoz képest, egész jó az üzemideje. Éjszaka minden szinkronnal, 2-3%- merülés volt.
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2131 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
TheBikerider #2127 üzenetére
iPhone utan lehet, hogy ez megszokott, de felesleges.
Nem kell nyitogatni az aktualis fizetesre jogosult alkalmazast.
Ha Google Walletben bentvan pl. egy Erste es egy CIB kartya, es a gWallet az alapertelmezett amiben pedig a CIB az alapertelmezett bankkartya akkor csak szimplan ujjlenyomattal feloldod a telefont es odatartod a terminalhoz, nem kell nyitogatni semmilyen appot.
Face Unlock es mintas feloldas nem eleg a fizeteshez, csak PIN vagy ujjlenyomatos feloldas utan mukodik.
Samsung Pay nincs, par nap mulva valoszinuleg el is fog "tunni" a telefonrol, mert a rendszer regiokod alapjan lefagyasztja - mivel nem elerheto itthon.
-
PedroPascal
őstag
válasz
TheBikerider #2127 üzenetére
Most is elérhető de a hazai bankkártyát nem lehet hozzá adni még Revolutot sem.
-
kcsa
veterán
válasz
TheBikerider #2113 üzenetére
Na de ha kikapcsolt kijelzővel az ujjlenyomatolvasóhoz érinted az ujjad felébred és felold a telefon. Ezért mondom hogy egy mozdulat fizetés előtt.
-
Lala6
őstag
válasz
TheBikerider #2113 üzenetére
Hát nem tudom, nekem van egy i15 pro is, de ott az oldalsó gombot kell 2x megnyomni miután feloldott, a Samsung-nál meg csak odarakom az ujjam és már érinthetem is a terminálhoz. Akkor valamit rosszul csinálok?
-
válasz
TheBikerider #2116 üzenetére
Az egyik ok amiért visszamentem iphone-ra a fizetés meg a face id (meg a méret) s24 nem kellett az exynos miatt
magic 6 pro-ról váltottam hkapott 4 hónapot) pedig ott van face id, de google pay-ben nem használható csak egy plusz azonosítás után, és esélyed sincs feloldani ujjlenyomattalannál gyorsabb a fid
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2107 üzenetére
Persze h szokni kell, nem ájfon.
Az aksit mondtam h jó, a telefonban nem lehet csalódni. A kamera kinti viszonylatban még ok, bent lakásban gyengébb. Viszont, minden másban teljesen jó.
-
kcsa
veterán
válasz
TheBikerider #2111 üzenetére
Mielőtt odaérintem a terminálhoz, feloldom, érintem. Szerintem ios-en is így kell csinálni
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #2107 üzenetére
google pay miért többe egy lépéssel?
előveszem a telót rárakom az ujjamés érintem, vagy mire gondolsz? -
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2091 üzenetére
Idáig hogy tetszik ?
-
válasz
TheBikerider #2068 üzenetére
i16 pro szinten van az üzemidő.
-
Agent_007
tag
válasz
TheBikerider #1900 üzenetére
gratu és használd egészséggel!
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #1966 üzenetére
nyugodtan állítsd át qhd ra bírni fogja végig a napot simán...
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1962 üzenetére
A gyári böngészőben, az Adblock Samsung internetet használom, szépen blokkol.
-
TODI1111
veterán
válasz
"Ja meg a sok reklám egy két hely"
Hol vannak reklámok? Maximum utólag telepített alkalmazásoknál lehet.
Megoldást jelenthet: Beálítások-kapcsolatok-egyéb kapcsolatbeállítások-Privát DNS
Ide beírod: dns.adguard-dns.com
Közben látom megelőztek.Nem baj, most már itthagyom. -
NY_A
őstag
válasz
Reklámok ellen a Beállítások/Kapcsolatok/Egyéb kapcsolatbeállítasok-ban a Privát DNS-hez írd be, hogy dns.adguard.com
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1966 üzenetére
A dexet sosem használtam, nincs véleményem róla. A fizetés nagyon jó, csak be kell állítanod. A kijelzőt FHD- hagytam, nem állítottam át.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1964 üzenetére
Nálam kibírja a napot, pedig használom rendesen. Majd meglátod, és majd eldöntöd. Szerintem, frankó kis telefon lett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Tok azonnal kell rá, majdnem elejtettem. És h érzed, marad ?
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #1958 üzenetére
iphone után szokni kell a billt?
Érdekes, sokan szidják, hogy szar ios-en, nekem meg sokkal jobb mint bármelyik droidon jónak mondott, egy kivétel van, a gyári samu. Az volt az egyetlen billzet ami jobban tetszett mint az iphone alapértelmezett billzete. -
Julian86
kezdő
válasz
TheBikerider #1909 üzenetére
Ez már a korábbi modelleknél is így volt. Úgy látom te vagy az első aki megkapta az exkluzív kék színt. Grat, majd egy fotót dobja fel kérlek, hogy milyen élőben, én is ezt a színt rendeltem, köszi.
-
lge73x
tag
válasz
Gratulálok, használd egészséggel! Ez Samsung webshopos kékesfekete, az exkluzív színű?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Haladás, tessék belakni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1887 üzenetére
Toljad neki, kíváncsi vagyok a véleményedre.
-
Lala6
őstag
válasz
TheBikerider #1884 üzenetére
Én már kibontottam az enyémet és rádugtam egy iPhone töltőre, hogy a jóból is jusson neki
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1884 üzenetére
Ha kibontod, nem is kell többet ájfon.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1878 üzenetére
Ha már ott van előtted.
-
Agent_007
tag
válasz
TheBikerider #1878 üzenetére
NANÁ!
-
válasz
TheBikerider #1754 üzenetére
-
válasz
TheBikerider #1820 üzenetére
Ha nem sikerülj, csak szólj, és biztos tudunk segíteni
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TheBikerider #1813 üzenetére
Hidd el, jó kört futottál.
Minden évben ez van... orrba-szájba jön a fals info a Samsungtól, Rabentől, GLS-től. Ember legyen a talpán, aki ezen el tud igazodni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1746 üzenetére
Persze hogy marad, meg vagyok elégedve vele.
-
válasz
TheBikerider #1754 üzenetére
Még nem néztem, hogy mik vannak benne, de Watch gt4 Fit is volt benne.
-
válasz
TheBikerider #1737 üzenetére
Huawei elindított egy Valentin napi akciót 2 db-ot kapsz kedvező áron (egy neked egy pedig a párodnak).
Talán érdekes lehet neked.. -
TODI1111
veterán
válasz
TheBikerider #1741 üzenetére
Akkor ez kedden érkezik hozzád.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1744 üzenetére
Sose jön meg
Egyre jobb az aksim, tegnap 7- óra 30- perces Sot időt hoztam ki.
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #1742 üzenetére
De a telefonod, ma érkezik. Nem ?
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #1660 üzenetére
Nem teljesen egyezik a véleményünk, de elég hasonló. Ide vezet, ha hallgatnak a nyígásra, és beletesznek egy kapcsolót ide, egy opciót oda. És ezért nem érti meg a sok tökfej, hogy miért van egy réteg akik felemelik a hangjukat ezen bővítések ellen, és jön a duma, hogy miért fáj az, ha tesznek/tennének bele egy kapcsolót, egy opciót. Hát ezért. Egyre bonyolultabb, egyre több a hiba. Valamit valamiért.
-
Skynet258
veterán
válasz
TheBikerider #1709 üzenetére
Nekem tetszett a Watch Ultra, igazából azért nem azt vettem mert a csuklóm elég vékony és szerintem hülyén mutatna rajta.
Lett sima Watch 7, ez egész kis szolid cucc, tud mindent ami nekem kell. Még relatív olcsó is (az Apple vonalhoz képest, én is onnan jöttem).
-
válasz
TheBikerider #1717 üzenetére
És annak is olyan bazari műanyag van az alján púposan?
-
válasz
TheBikerider #1710 üzenetére
Meg nézegetem majd az Ultrát újra a SES-ben aztán, ha úgy van be is rendelem.
AW-ből is Ultrát használok mióta kijött, nagyon szeretem. -
N.otorious
senior tag
válasz
TheBikerider #1712 üzenetére
A huawei meg egy hétig bírja, watch 4.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #1709 üzenetére
én is most megnéztem sok garmint de lehet maradnék samsungnál, szóval vagy ultra vagy watch 5 pro esetleg, az legalább olcsó.
-
xhege
veterán
válasz
TheBikerider #1701 üzenetére
Apple Watch esetén kvázi a csuklódon van az iPhone. Tudsz üzenetre válaszolni, képet fogadni, emojit küldeni, telefonálni, okos otthon cuccokat használni, kamerát irányítani, fókuszokat kezelni, megnézni hogy termel a napelem stb. Garminnal ezek nem mennek többnyire. Üzenetek itt is megjönnek, 1-2 modellel tudsz telefonálni, többel fizetni is de ennyi. A Garmin másban jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest