- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem sikerült nekem sem, elvileg akkor nem működik, ha az előző telefonon nem kapcsoltad ki, mielőtt átköltöztetted. Az egyik módszer, hogy ki kell kapcsolni, várni 7-14-x napot, majd újra be és akkor talán regisztrál. A többi "tuti" módszer a neten (cache törlés, airplane mód, frissítés eltávolítás, stb.) nem működik.
Lehet, hogy tényleg a Telekomnál a gond, mindenesetre én kivárom a 7 napot, megnézem utána, aztán ha nem megy, írok nekik chaten.
-
-
Tegnap este óta lakom befelé, eddigi legjobb Ultra szerintem. Design is amennyire nem jött be először a kerekítettebb sarkok miatt fogasra és előben annyival jobb. Az spen ami kicsit bosszantó, de azon kívül nagyon nagyon rendben van. A tükröződést még nem néztem meg, de ha olyan mint az előző esetén akkor nagyon jó lesz az is. Közel sem olyan "fakó", mint kezdetekor volt az előd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest