-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Nem, tudom, mit beszélek, A15-n most az S25U-n is 4számjegyűt használok OK nélkül.
Egyik lehetséges megoldás.
-
PedroPascal
őstag
Köszönöm az infót!
Még android 13 volt mikor kijött az S23 azóta 5 jegyű kódot használtam. Rémlik valami mikor 14-re frissített akkor jelezte ezt. Úgy néz ki ez addig működött is míg új készülékre nem léptem be ugyan ezzel a kóddal.
Cseréltem 6 jegyűre így már nem kéri az ok-t. -
PedroPascal
őstag
Igen több körben vissza veszi magát mert nem hagyja szétfőzi magát mint a kínai telefonok. Ezért is csodálkozom hogy neked az ultra annyira forró. Annak nagyobb a felülete és a hűtés is mint a kis S25-nek ugyan ahhoz a procihoz. Stressz teszten 50% de annyira erős hogy normál használat mellett kicsit sem melegszik mert nagyon sok tartalék van a hardverben. S23 stabilitása jobb a benchmarkban de normál használat során néha langyos volt. Ez meg nem pedig ugyan az van rajta mivel smart switchel költöztem át erre.
-
PedroPascal
őstag
Melegszik Antutu alatt de nem vészesen legalábbis nekem az S25. Mennyi pontot csinált neked? Tegnap teszteltem először be volt kapcsolva az eszközkarbantartóban az energiatakarékos teljesítményprofil így 1,9m volt. Aztán normál módban 2,3m volt. Szerintem egy fokkal nem melegedett jobban mint az S23. Egyszerre teszteltem és mindkettő a kezemben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest