Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
barnam_ #1566 üzenetére
Van értelme, szerintem.
Én nagyon vigyázok a dolgaimra és (lekopogom) soha nem törtem még telót és kisebb sérülés sem volt (idáig minden telóm hibátlan állapotban adtam el).
Az S24U-n is volt nekem lencsevédő és egyszer csak azt láttam, hogy az alsó lencsénél a védőüveg meg van repedve.
Na, gőzöm sincs, hogy hogy, mitől, mert soha nem esett le a teló és nem érte semmi... Na mikor észrevettem áldottam az eszemet, hogy raktam rá.... És én képminőség romlást sem vettem észre.
Kijelzővédőből is olyan üveget szoktam felrakni, ami szintén takarja a selfie kamerát is, ott se tapasztaltam soha romlást, egyik telómnál sem. -
TODI1111
veterán
válasz
barnam_ #1566 üzenetére
Nekem az S24 ultrán spigen volt, (illetve van). Építőiparban dolgozom, ezért kell a védelem. Most a 25 ultrán [ilyen] van. A vélemények nagyon megoszlanak, hogy ront-e a képek minőségén. Én nem vettem észre romlást. Sokan azt hiszik olyan mintha ablakon keresztűl fényképeznél. Ez persze távolról sem igaz mert ott a lencse és az üveg között még van egy plusz távolság. Itt viszont nincs.
-
autotaxmo
őstag
válasz
barnam_ #1383 üzenetére
Ne haragudj, de ez amit irtal nem igy van, kiprobaltam es nalam kéri a kodot, anelkul nem lehet igy kikapcsolni a telot, en ezeket a biztonsagi funkciokat beallitottam, de azt is hogy ne lehessen kikapxsolni a netet, bluetootht vagy gps-t sem. Ezert jo az esim, mert nem lehet igy kivenni belole mint a fizikait. Nem veletlenul jo talalmany ez az esim, persze koltozesnel macerasabb mint ha csak kipattintod a fizikai simet de nalam a biztonsag az elso.
-
Joezyka
senior tag
válasz
barnam_ #1383 üzenetére
Ez addig jó amíg nincs beállítva a google fiókodban a lopás elleni védelem (vagy lehet, hogy nem így hívják pontosan ott, de valami ilyesmi biztonsági beállítás). Ha be van, akkor hiába reseteled ki a fenti módon, bekpcsolod, elkezded beállítani mint az újat, és a wifinél kéri szépen, hogy csaltakozz fel és adjál meg neki egy csodálatos felhnév/jelszót (természetesen azt ami rajta volt). Amíg azt meg nem adod, addig sajnos max alátét a telefon. Szóval csak ésszel a factory resetekkel!
#1365 VANESSZA1 : De kár, hogy csak az utlrához van a sötétkék tok
-
qltsar
veterán
válasz
barnam_ #1214 üzenetére
Igen, de a 2 eSIM-et egyszerre csak az S24 tud kezelni, S23 csak másodikként 1db-ot, vagy individual 1db eSIM-et / fizikait természetesen. 24-nél pedig úgy van, ha 1 fizikai és 1 eSIM van, akkor ott is mindig a másodlagos lehet csak az eSIM (ez baromi idegesítő, hogy nem lehet megcserélni...sajnos nálam is ez a helyzet), feltételezem ez a logika ment tovább S25-re is.
-
-
tms+
aktív tag
azt nem tudom, hogy kinti fényben milyen lehet
szerintem szinte összes ideire elmondható, hogy kevés festéket kapott 😅 én az Ultra színeit nézegettem rendelés előtt, hát alig tudtam a kéket, szürkét, fehéret megkülönböztetni élőben, inkább a fény esésekor látszott a különbség
-
PedroPascal
őstag
Általában hordok magammal egy kereszt pántos táskát, amibe 10" tablet még pont elfér.
De nem csak ez miatt határoztam meg a max 10" méretet. Szerintem e felett már kényelmetlen használni. A telefon az marad a zsebben és hát azon kívül, hogy kézben is pont kényelmes a Galaxy S, nem lóg ki és nem kopik ki tőle a nadrág sem. -
PedroPascal
őstag
Nagyon agyaltam én is az S25 ultra-n. Nekem is a sima S az ideális méret most S23 van. Anno volt S20+ nekem és több farmer kikopott, kilyukadt ahol a nagy telefon kidörzsölte a zsebben hordva. S23-al ez nem fordult elő 2 év alatt. Uh nem csak kézben tud kellemetlen lenni néha a nagy telefon. Ezért is rendeltem elő S25 512-est. Nem nőtt nagyobbra a kezem sem és néha hordani is kellemetlen a nagy telefont. Szerintem hamarosan veszek egy Galaxy Tab S9-et arra a célra mikor kéne a nagy kijelző és nem otthon vagyok a gép előtt. Galaxy Tab 10-ből nincs kis kompakt mint az S9 ami kisebb táskába is könnyen elfér. Vajon az idei Tab széria milyen lesz? Mikor szokott a Tab debütálni?
-
mhydas99
senior tag
Nyugati orszagok atlag AFA-ja 18% es nem 27% (ami inkabb 31%).
Plusz Artisjus ado is megy ra.
Plusz a forint allandoan ingadozo arfolyamat is belekalkulaljak.
Plusz nem egy 60 millio, jobban kereso lakossagu piacra vasarolnak a forgalmazok, hanem 7-ed akkora piacra aminek meg nagyobb hanyadban nincs penze.Nem vedeni akarom Magyarorszagot, Isten ments.
Igazabol csak annyi a lenyeg, hogy ha valaki vigyaz a telefonjara alapbol, akkor marginalisan fontos a garancia, ergo mindenkepp kulfoldon eri meg vasarolni. Mar akinek fontos a penze ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest