- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julian86
kezdő
A kamera elég fajsúlyos sajnos, de a rendszer miatt szeretnék áttérni egyrészt droidra, másrészt dex, ai meg one UI. Pixel lenne a másik esélyes de árban drágább és kevesebbet ad szerintem.
305k HUFért jobb deal az S25, mint a pixel a középkategóriás Tensorral 350-ért.
Ja és főleg úgy hogy van ingyen töltő meg smarttag. -
-
csuf
tag
Szia!
Én még várom az ultrát
Most sima S23-at használok, és ha valóban fényképezni akarok akkor az Expert Raw alkalmazást használom. Így teljes kontroll alatt tartom a képkészítés folyamatát, megéri azt a néhány másodpercet elbíbelődni a beállításokkal. Számomra így elfogadható képek születnek. Igaz így bukod az "automata" üzemmód kényelmét és nem árt ha van némi fogalmad a fényképezés alapjairól és a képkidolgozásról.
Mondjuk én eleve fényképezőgépeken szocializálódtam - évekig hobbi szinten űztem a képkészítést, nekem semmi szokatlan nincs ebben. Nekem fontos az időjárás állóság, a súly/méret és hogy mindig kéznél legyen. Megfordult nálam már DSLR, MILC és kompakt is az idők folyamán. DSLR és a MILC kiesett a méret és a súly miatt - bár a képminőség nagyon jó, viszont nagy, nehéz és drága a felszerelés, nem vittem mindig magammal. A kompaktot igen, de viszont az időjárás állóságban nem állt helyt, minden egyéb tulajdonságában remek masina (SonyRX100VII) - de féltettem és az időjárás állóság hiánya miatt, nem vettem elő ha olyanok voltak a körülmények - és mit ad isten mobillal fotóztam helyette. A mobil bizonyos szintig időjárás álló és mindig nálam vanígy el is készülhetnek azok a képek amik eddig nem - persze ismerve és elfogadva a mobil fotózás korlátait, remélem az S25 Ultrán - hangsúlyozom számomra - megfelelő minőségben, még ha ezzel fel is áldozom a "kényelmet" a képminőség oltárán.
Meglátjuk, nem sokára kiderül jól döntöttem-e.csuf
-
tms+
aktív tag
szerintem az is elég proli, ha valaki azzal flexel, hogy ő bizony egyben is meg tudja venni, mert neki aztán aprópénz
mindemellett azzal egyetértek, ha valakinek kenyérre sem telik, ne ez legyen neki a legfontosabb, hogy milyen drága telefont vesz. de aki, 0%-os törlesztőt kér, nem feltétlenül ebben a helyzetben van -
klaya86
senior tag
Ennyi erővel minden előfizetés ügyfél erőn felül veszi 😀 szerinted a flagship tulajok, de igazából bármilyen kategóriában nézhetjük. Szerintem a vásárlók 3/4e vagy simán részletre, vagy előfizetés mellé részletre veszi a telefont. Nincs ezzel semmi baj, ha nem jár extra költséggel. A O% meg aztán valóban annyi.
-
qltsar
veterán
S21 a kedvencem, folyamatosan fagyponton van!
#1439barnam_: Igen, a "soft reset" hosszan nyomással újra lehet indítani. Ha pakolsz bele egy eSIM-et, amiről leveszed a PIN kódot akkor ugye bekapcsolásnál már mászik is fel mobilnetre, mert a rolórol akkor csak te tudod kikapcsolni a lock screenen, kivéve, ha valahogy feloldják.
Már csak a Google-nek és a Samsungnak kellene hotfixelnie, hogy a lokátor service-ek elinduljanak a háttérben akkor is, amikor a telefon kód még nem került beírásva, mert jelenleg van ez a bug még sajnos.
-
-
-
Több tesztet is néztem S25U-val is. A "rommá verte" kicsit túlzás szerintem.
Ilyen olyan teszteket láttam, látok, hol az egyik, hol a másik jobb. Az S25U esetében, az egyik tesztben, 17 perccel bírta tovább a 16 pro max. A másikban meg fordítva. Mivel plus-om lesz, hamarosan kiderül, hogy az én felhasználásommal mit bír az akku. Ha nem hozza az elvárt szintet, akkor megy vissza. Ilyen egyszerű.és akkor megyek vissza...megint....
-
qltsar
veterán
Mar latom is, ahogy bemesz egy SES-be, fejed kore csavar fekete torolkozo, ala a telefon, ra meg egy 120L-es szemeteszsak, aztan mehet a teszt
.
SRGB artifactozas biztos, hogy maradt, meg szerintem 0%-n a grain is.
Hozzateszem a sajat S24U-mon soha az eletben nem vette le ennyire a fenyerot hasznalat kozben,hogy lathato lett volna, pedig biztos az enyem is ilyen teljesen lehuzott fenyeronel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest