- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
janeszgol #3062 üzenetére
Nem tudom, még nem mondtam vissza, de kerdeztem a hölgytol hogy mennyire fix ez a marcius vege, azt mondta, hogy nem tudja, de ezt a tájékoztatast kapták. Szoval lehet aprilis is belole. Bezzeg én meg poenkodtam anno, hogy majd mire bejelentik az S26-ot, addigra elkezdik kiszallitani az S25 szeriat. Azert kivancsi lennek, hogy ez globalisan igy van most hogy sehol nem lehet Europaban kapni mondjuk exkluziv szinut vagy ez csak magyar sajatossag? Meg amugy a kekesfekete vagy az eddigi szeria jetblack szin miert lett most hirtelen iden exkluziv??
-
autotaxmo
őstag
válasz
janeszgol #3047 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy nincs raktaron nekik es nem tudom nyomkodni, hanem a kommunikacioval amit folytatnak, az ugyfelek semmibe nezese, a kompenzacio nem ismerese, az emailek korbekuldese ismeretleneknek a gdpr mindennemu ignoralasa, a megrendelt termekek raktaron/keszleten valo feltuntetese ami igazabol nincs is az orszagban de nagy valoszinuseggel még hajon sem voltak de ugy arultak mintha elerheto lenne. Tovabba idopontot sem tudnak mondani hogy mikorra lesz atveheto az 1 honapja megrendelt keszulek. Na ez az ami meltatlan es nem megengedheto az uzleti eletben, de mindezt kovetkezmenyek nelkul, gatlastalanul lehet muvelni itthon a vasarlokkal. Legszivesebben az ilyen cegeket koteleznem giga birsagok befizetesere es kotelezo kompenzaciora szolitanam fel a vasarlok iranyaba de nem 5-10% bohockodos kuponokkal
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged