-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Nekem pont az S23-as céges telefonom cserélődik kb egy hónap múlva és S25 vagy S25+ van célbavéve. Pl ilyen akku összehasonlíthatóság miatt jól jönne, ha még előtte megérkezne az S23-ra az új android és OneUI.
Annak én sem örülnék, ha az andoid15 hozná ezt a készenlét romlást. Most már megnézem majd, hogy az én telefonom most hogy merül alapjáraton este.
-
Jadro
veterán
Nekem is frankó az S23,de már rég elengedtem a töltöttség érték problémakört. Rájöttem, hogy jobb ez így.😁 Ennél fogva azt sem tudom, nekem mennyit merül ugyanilyen állapotban. Töltöm ha beesik 20-30% közé és leveszem általában 80% fölött valahol. Van amikor fullra megy a töltés, pl kocsiban. De mivel pl. pont autóban is kapja a töltést, elég ritkán van olyan, hogy zavaróan kevés nafta lenne benne. Nyilván az is segít, h sokat vagyok töltőközelben ha szükség lenne rá és nem kell nagy etapokat kibírni egy töltéssel. Összefoglalva: felesélegesnek tartom idegeskedni, amíg a jellemző használatomat flottul kiszolgálja. Annyit még hozzátennék, hogy az S21-em hasonló használattal jó akkuval ment tovább családban és most, 4 éves korában is rendben kiszolgálja a napot.
-
PedroPascal
őstag
Annyira felesleges erről beszélni hogy kinek hogy merül vagy épp mennyire jó az üzemidő. 90%ban felhasználás függő ami minden esetben egyedi. Ha napoking nem használod szó szerint akkor 4 napos üzemidőt jósol és alig merül. Ha folyamatosan nyomkodod akkor 1 nap alatt jósol és merül mint a kő a vízben. És most jön a lényeg, a két állapot között napoknak kell eltelnie hogy a rendszer ezt felfogja és reálisan saccoljon és úgy peregjen a % is. Ez olyan mint az autóban a fogyasztásmérő. Nekem volt olyan időszak ugyan azzal a Samsungal hogy 12 óra volt az üzemidő és volt hogy 1,5 nap. Ez ilyen. Samsung amúgy is az első hetekben még nem áll be csak tanul, figyel feleslegesen merül néha. Én mindig is ezt tapasztaltam. Iphone pont fordítva működik, ott majd később jön hogy "már nem olyan jó az üzemidő". Aki sokat nyomkodja meg üzemidő hajhász az vegyen nagy telefont nagy akksival.
-
autotaxmo
őstag
En biztosan nem csereltetnek akksit, hogy aztan megbontsak a gyari keszulekemet es mindezt egy jo TMX vagy sufni tuning gsm boltban. Akksi csere kb. alsohangon 30 korul lenne es utana 50-50% az esely ra, hogy visszakapok egy karcos hatlapu vagy elolapu S23-at aminek az IP68-as besorolasa innentol kezdve nagy valoszinuseggel buko. Gyari keszulekhez jobb nem hozzanyulni, amit egyszer bontanak az ritkan lesz utana olyan mint anno. Inkabb 2 evente cserelek rafizetve 120 ezret ami lebontva 24 honapra vicc kategoria minthogy baszakodjon az ember az akksi cserevel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest