- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
Az apple watch okos óra, Sport funkciókkal, a Garmin órák Sport órák okos funkciókkal!
Akinek a sport az elsődleges -> Garmin,
Akinek az okos funkciók - > apple watch, vagy Samsung UW, stb.Amúgy nekem pl sokkal kényelmesebb órával fizetni, mint telefonnal. Nem kell NFC-t kapcsolgatni, alkalmazásba belépni semmi. Gyors gomb kombináción be van állítva az órán, beírom a pin kódot (ha épp kér) és végeztem.
-
-
-
Nem gyereket fotózunk, hanem kutyát, de a ficánkolás fotózása szempontjából lényegtelen minek a mozgását képtelen a Samsung megoldani. A középkategóriás, 200 ezer forintos Honor 200, Vivo V40, Motorola Edge 40 számára nem kihívás mozgó témát vagy dokumentumot fotózni. De szerintem a Vivo V40 kamerája minden másban is lenyomja a Samsung sima S-eket fotózásban.
-
Meg a Honor, Motorola, Vivo, Oneplus... Biztos van több is, csak ezekről saját tapasztalatból tudom, hogy a Samsung négyéves kameraszettjénél különbek fotózásban. A Huaweit csak a szankciók miatt nem mondom, de az 5 éves P30 még most is leveri a Samsungot dokumentum fotózásban és mozgó tárgy fotózásban is. Sony-val évek óta nincs tapasztalatom, de meg lennék lepve, ha nem lenne jobb a Samsungnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest