Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
512 jetblack titán nálam átváltott "szállítás alatt" állapotra, a Raben oldalán nem látszik még.
-
e.vid
senior tag
Szerintetek tényleg van arra kapacitásuk, hogy mindenkit felhívjanak amiatt, hogy lehet csak március vége felé lesz telefon, meg kuponokat diktálgatnak? 3. napja egy egyszerű emailra nem válaszolnak, 4 napja ígértek egy visszahívást is...
-
e.vid
senior tag
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Nekem is van egy 23-ai jetblack rendelésem és az exkluzív színnel jól beetettek engem is.
Viszont én adtam le egy rendelést 6-án egy fekete titánra is, ami 6-a óta csak "rendelés megerősítve" státuszban van. Hétfőn érdeklődtem telefonon, hogy rendben van e minden ezzel a rendeléssel, mert nem látszik a változás. Beszélt készletekről, sorrendiségről úgy, hogy a shop szerint készleten lévő termékről volt szó... Miután rákeresett közölte, hogy látja a rendelést, de valami nem tetszik neki, nem biztos, hogy jó és ígérte utána néz és visszahív. Ezt 2 nap alatt nem tette meg... Tegnap írtam nekik egy emailt, hogy miért nem küldenek el egy készleten lévő telefont (ismerős 7-én rendelt egyet, tegnap átvette...), de eddig nem sikerült válaszolniuk. Van baj náluk nem kevés, és pont telibe sz@rnak minden érdeklődőt, csak a sablon szöveget tolják... Az előbb küldtem el a nyilatkozatot, hogy elállok a fekete titántól, mert van egy olyan érzésem, hogy az örökkévalóságig várhatnék rá. -
e.vid
senior tag
Roppant dühítő kezd így már lenni ez az egész. Nekem is van egy 23-án leadott és kifizetett rendelésem jetblack 512 ultrára, amit annak ellenére engedett megrendelni és kifizetni, hogy nem is áll rendelkezésükre. Ha rendeléskor megadtak volna egy többhetes várható időpontot akkor mindenki eldönthette volna, hogy kell e neki ebben a színben...
Viszont én leadtam egy rendelést 6-án is egy fekete titánra, ami a shop szerint készleten volt és azóta is az látszik, hogy készleten van, de ennek a státusza sem mozdul 6-a óta a "rendelés megerősítve" állapotról. Emiatt ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy vajon ennek mi lehet az oka, mikor másnak a szintén 6-án leadott rendelése ma már kiszállításra került? A sok süketelés után sikerült rávenni, hogy nézze már meg ezt a rendelésemet is amit végül megtett, majd közölte, hogy látja ezt a rendelést is, de szerinte ennél valami nem stimmel, valami nincs rendeben, persze a rendszerük ezt is engedte kifizetni... nem árulta el, hogy mire gondol. Megígérte, hogy visszahív miután utána néz ennek, de 12:30-tól ez nem sikerült neki, holnap majd újra hívom őket.
Tömeges emailt én is kaptam nemrég.
-
e.vid
senior tag
Samsung előrendelői
PAH-X9AM-AK64-BD7P
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic