- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
az egy másik, általános felhívás volt a weboldalon, de színspecifikusan is volt üzenet, ami nem volt így kiemelve, csak kicsi betűkkel volt kiírva, hogy várható szállítás február 26-tól, és ez nem volt állandóan látható, talán a kosárban írta (de az is lehet, hogy valamire kellett még kattintani). biztos, hogy így volt, legalábbis, amikor én rendeltem jan.26.), mert ez is szempont volt, amikor színt választottam.
-
tms+
aktív tag
a 23, 24 nekem is 3-5 nap alatt megérkezett előrendelésben, semmi gond nem volt, a 22-nél kellett várni, meg régen a Watch4-emnél
most sem azzal van a legnagyobb baj, ha várni kell, de legalább lenne normálisan követhető a folyamat
most jelenleg 1 Raben, 2 GLS csomagszám van, és nagyjából mindenhol eltérő állapot, szállítási nap van megjelölve, és akkor még nem beszéltem a Samsung felületéről :D miközben összvissz 1 db telefont várok
-
laci0530
senior tag
Ha jövő héten nem kapom meg, lehet, hogy elállok a vásárlástól (pedig vastagon lekuponoztam, RDD+CRP+SHOPAPP, a PAH előrendelői húszezres kupont már nem lehetett érvényesíteni, maximum három kupont fogadott el a rendszer).
Valahogy nem jó érzés, hogy előre kifizet az ember egy átlagosnál magasabb havi bért kb., és még egy normális tracking sincs. -
laci0530
senior tag
Ugyanez nálam is, január 23-ai rendelés és ugyanakkori online fizetés.. sehol semmi, a rendelésszámra nem ad találatot a nyomkövetős oldal. Abban bíztam, hogy február 4-e előtt megjezdik a szállítást, a Samsung weboldalon ki is írták szembeötlően, hogy ez megvalósulhat. Azért a "leghivatalosabb" webshop lehetne gyorsabb, sokan már rég belakták a telefont, mi meg csak kifizettük és várhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged