- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Az engem is hivott par napja, blokkoltam is.
Most jott az email a Samsungtol, hogy a csomagom uton van. Erdekesség az emailbol (az egyik tetel):
a kiszállítást követő munkanapok valamelyikén történik
A futartol meg nincs email, igy biztos hogy jovo hetre marad.De a sajat tapasztalatom alapjan ugy gondolom, akinek ki tudjak kuldeni, azokat most telefonon mind felhivhatjak.
-
Kasya
nagyúr
061-es szám (telefon szerint "potenciálisan csalás")
.
d.beni
Nem, azon kivul hogy chaten és telefonon is erdeklodtam már a rendeléssel kapcsolatban. Illetve a webshopban a "visszajelzes" alatt egy nagy negativot hagytam.
De mondjuk elvárnám, hogy a lista elejen legyek, mert 22-i rendelés volt.Tekintve hogy a beszelgetest ugy fejeztuk be, hogy "remélhetoleg" jovo heten megkapom, illetve az elállással nem élek, arra gondolok, hogy tegnap-ma kapnak szállítmányt amit most probalnak szetosztani az elorendelok kozott.
...és sajnos az a gyanum, hogy nem biztos hogy mindenkit ki tudnak szolgalni. -
ForRedGlory
félisten
Amúgy igen, a partner áruházban hozzáadott akció kerek általában nulla, sem Samsung pont, sem viselhető eszköz 20%, sem ajándék töltő, sem smarttag2, a kuponok egy része sem jó oda... stb.tb.stb. Ott csak valamennyivel olcsóbb az ár, de összességében a külső oldal az esetek nagy részében jobb... mégis mindenki azt hiszi, mintha az lenne a nonpluszultra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fotó állvány eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged