- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
aktív tag
Nekem a tok azért kellett, mert a kamera nagyon vágta a kezem. Másfél hétig használtam csupaszon, de nagyon kényelmetlen volt úgy fogni
-
jcrk
aktív tag
válasz
batai15 #2163 üzenetére
Ezt kérlek fejtsd ki, hogy mitől fluidabb ez a mindkét rendszeren bruttó 2 másodperces folyamat!
Az egyiket az érintéseddel a másikat az arcoddal oldod fel. Nem kell semelyiken gombot, kódot nyomni vagy alkalmazásba belépni. Ebben mi a fluidabb a faceid miatt?
Mind a két rendszert évekig használtam, de nem értem. -
jcrk
aktív tag
Én ezt most tényleg nem értem. Ha kiveszem a telefont a zsebemből és megérintem a kijelzőt közben, akkor már fel is oldott az ujjlenyomatomtól. A terminálhoz érintem és már fizettem is. Most itt tized másodpercekről van szó? Vagy miért gyorsabb ha előbb érintem és utána oldom fel faceid-val? Nem kötekszem, csak nem értem.
-
jcrk
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1821 üzenetére
Itt azért érdekes, hogy az e-mail után van 14 napod elküldeni (ami gondolom ott is rendelés másnapján legkésőbb megérkezik), míg a magyar sasmungnál az új megérkezése után van rá 3 nap. Szívás ha valaki nem akar 2x költözni és Jet Blacket rendel amit a rendelés után 1 hónappal kap meg.
-
jcrk
aktív tag
válasz
balazs1956 #1604 üzenetére
S25NEW1
Itt a topikban is volt már -
jcrk
aktív tag
válasz
balazs1956 #1567 üzenetére
Ugyanez a tok az ipitaka.com ról kevesebb, mint 20k kuponnal. Ugyan nem ér oda hozzád 1 nap alatt.
-
jcrk
aktív tag
válasz
Szaszabond #1110 üzenetére
Köszi a videót. Sosem gondoltam volna rá, hogy így is lehet csak adatot másolni 2 telefon között.
-
jcrk
aktív tag
Köszi, a tippeket a tokokra. Úgy néz ki a pitaka lesz a befutó. Ipitaka.com-ról 19k elvileg.
Aki esetleg rendelt már onna:
Erre még rájön áfa és vám? -
jcrk
aktív tag
Ti milyen tokot vesztek? Az S23U-mon eddig Tactical Aramid tokot használtam, de nem tudom mit tegyek az S25U-ra ami hasonló jellegű.
Ahogy nézem a Tactical erre 20k a Pitaka 29k (legalábbis én ezeket találtam )
Ajánlanátok valami hasonlót? -
jcrk
aktív tag
Nagyon érdekelne, hogy valójában ezt hányan használták. Gondolom a Samsung is felmérte ezt és azért áldozták be ezt a magsafe-es tok érdekében.
Én bevallom az első nap kipróbáltam és soha többet. Megy most nagyon ezen a sírás minden reviewban, de én nem is értem. Lehet ki kellene próbálnom, hogy mit hagytam ki eddig mielőtt megérkezik az új -
jcrk
aktív tag
válasz
7Heads Drago #711 üzenetére
-
jcrk
aktív tag
Újra elérhető a jet black szín a Samsung.com-on. Február 26-os szállítással. Először megörültem neki, de így maradok a silvernél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest