-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
Starann #2870 üzenetére
Nekünk a szobába van egy hinta, és azon próbáltam meg, csak ezt az előbb kihagytam.
Közben direkt rázoomoltam amennyire csak tudtam, hogy ha így nézem, akkor valóban zajos a kép. De eddig nekem még csak lefényképezni sem sikerült a gyereket így, mert elmosódott és szó szerint használhatatlan lett a kép.
Szóval én még mindig azt mondom, hogy szerintem igenis jó ez a kamra és jó képeket csinál. De most jelen esetben kicsit azt érzem, hogy Ne vedd magadra hanem általánosan írom), az emberek a kákán is csomót keresnek...
-
Joezyka
senior tag
válasz
Starann #2855 üzenetére
Ezt én cáfolnám... Nekem nagyon bejön a képek amiket csinál. Gyorsan reagál, gyorsan lövi a képet, nem szuttyog, jól fókuszál és a képek is jók, pedig múltkor direkt hintázás közben fényképeztem a gyereket és nem mosódott el, éles volt. Az igaz, hogy gépen nem zoomoltam bele 10-20-100x-osan, de az eddigi képekhez képest amiket a telefonjaim csináltak messze jobb képeket csinál mint ami a kezemben volt... Szóval kicsit Hofi és a zsemle esete jut nekem erről eszembe, már bocsánat.
-
dnelb
veterán
válasz
Starann #2504 üzenetére
ezt a subot ajánlom rengeteg adat van. Samsung egyébként a legrosszabbak között van pwm szempontjából, szerintem kerüld.
migabi24 : sajnos ez így magában semmit nem jelentsamu 480as, de a modulation nem jó, ellenben van olyan telo ami 240es mégis sokkal jobban tolerálható.
-
Agent_007
tag
válasz
Starann #2178 üzenetére
én lehet, hogy vak vagyok, de én nem látom rossznak a kamera képeit (ha jól láttam Neked S25, nekem S25U, de a képeknek nagyon hasonlónak kellene lenni).
ha lehet, megteszed, hogy feltöltöd ide a sárga pacás képet? kíváncsi lennék rá, mert többen azt írjátok (itt hirtelen dnelb vagy Lala6 és Te, Starann is), hogy ramaty az új széria kamerája és biztosan van alapja, de én egyszerűen nem látom a saját képeimen (az is igaz, hogy én eddig csak természetes fényben fotóztam vele, de ma este tesztelni fogok én is egyéb fényviszonyok között is a kommentjeiteken felbuzdulva.)
köszi előre is!
ps.: régebbi Nikon gépem is van, nyilván nem azt várom, hogy olyan tűpontos képeket készítsen ez is mint az, hiszen ez egy telefon, de nekem tetszenek a korábbi Samu szériák (22, 23 vagy 24) képei is. -
Lala6
őstag
válasz
Starann #2178 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is a kamerával, beltérben sárga lesz a kép. Már az S22, S24 is ilyen volt (S23 nem volt nekem), az S25 is ua.
Termékeket szoktam fotózni a webshopba, vettem egy i15 Pro-t és azzal tökéltesek a képek.
Az i15 Pro a céges telefon, az S25 a magán, mert a kamerától eltekintve barom jó készülék. Már megszerettem nagyon, nem adnám vissza semmi pénzért. -
mhydas99
senior tag
Pixel
Es jobb aron is van. Plusz ha kijon egy AI vagy barmilyen android frissites, akkor a Pixelek kapjak meg eloszor. Plusz nagyon megy le a 9 ara, ev kozepe/vege fele meg meg olcsobb lesz. Jelenleg egy uj Pixel 9 kulfoldon akcioban, keszulekbeazamitas nelkul durvan 240 ezer forint. 128 Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged