- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3276 üzenetére
+1
-
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
Nekem nincs, de rendelést mutató oldalon - és a cseten is ezt mondták - már csak a február 4 van, az opció nem látszik. Tipikus kommunikációs baki - az elvárások rossz kezelése.
A türelmetlenkedés a másik oldala a történetnek, igen.
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #1998 üzenetére
Ez az újabb: dns.adguard-dns.com
De működik a másik is, csak azt blokkolták pár országban ezért csináltak újat.
Én amúgy iPhone-ra is megvettem anno a teljes programot, ott szét lehet konfigolni rendesen, mit szűrjön, mit ne, milyen alkalmazásba, hol ne... ami kell is, mert pl. a céges Teams üzeneteim néha érdekesen működnek ha átmennek az Adguard szűrésen, így a teljes Teams-et kivettem, hogy ne kezelje, és azóta jó minden.
Amennyi reklámot megfog, bőven visszahozza az árát. -
mSchumi87
senior tag
válasz
ForRedGlory #1998 üzenetére
Barmelyik ezekbol:
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1871 üzenetére
Na, most vettem észre, hogy ha le van húzva csak úgy az értesítési sáv, akkor lehet oldalra lapozni és bejönnek a beállítások is.
-
bordi10
senior tag
válasz
Be lehet állítani, hogy egységesen jöjjön le, mint a korábbi ONE UI verziókban, akár a képernyő közepén megindítva
Kapcsolók+értesítések szépen egymás alatt... -
Lala6
őstag
válasz
Hogy én mennyire utálom ezt, az iPhone-nál és a Xiaomi-nál is így van. A Samsung szerintem sokkal használhatóbb, középen lehúzom, ott van minden, ha még egyszer lehúzom, akkor meg az összes beállítás előjön.
-
nincsnév007
addikt
válasz
iphone? 4 éves redmimen már alapból ilyen volt.
-
qltsar
veterán
válasz
ForRedGlory #1845 üzenetére
Engem az lepett meg, hogy milyen draga - megszoktam a kuponozott arakat
.
De, ahogy latom mar van aki benyalta a "trollkodast".
-
fjudors
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1836 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #1815 üzenetére
Remélem megélem és ma haza felé kikapom az automatából -
attika89
senior tag
válasz
ForRedGlory #1815 üzenetére
Aki Jet Black-et rendelt legalább nyugodt, mert nem jön infó sehonnan
Még mindig február 26-ot ír. -
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1562 üzenetére
A kényelemmel nincs baj (gyűrűs ujjon), inkább a pontosság lesz a kérdés számomra.
-
Reggie0
félisten
válasz
ForRedGlory #1516 üzenetére
Vallalatnak azert mas elmeny telot venni. Ha atszamolod netto munkaberre az osszeget amit telora koltott, akkor olyan, mint ha te ~330-ert venned az ultrat.
-
válasz
ForRedGlory #1490 üzenetére
Vicc.
Kitartást!
Más: Teszt jelleggel tegnap rendeltem az Alzáról egy aramid tokot, ma meg is kaptam. Nagyon jól áll a telón, kevesebbet vastagít rajta mint amire számítottam. Jól néz ki, és valamennyire a kijelzőt is védi (pofára eséskor). Úgy terveztem, h ma visszaviszem, de lehet, h marad.
Tudom, Pitaka a király, én is ezt vallottam korábban, viszont ennek a gyártónak az S22U tokja sokkal jobban passzol a telómra mint a Pitakáé. Ha valaki rendelne, itt 3 ezerrel olcsóbb mint az Alzánál.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Azigen! Mikor rendelted?
-
autotaxmo
őstag
válasz
🤣🤣🤣🤣 vicc az egesz amit minden evben csinal a Samsung azokkal akik kozvetlenul toluk rendelik meg a webshopbol. Olyan igazi sz*patos eleterzes. Azert kivancsi lennek, hogy mi az indokuk arra, hogy a Samsung inkabb minden jott ment viszonteladót (oke, ertem hogy SES, Media, Alza, Telekom bla bla nagy cegek) de nem ugy van hogy nehogy mar a nyul vigye a vadászpuskat?) kielegit es ami esetleg megmarad nekik raktaron, azt majd pofara 1-2 webshopos megrendelonek talan kiszallitjak, de azert arra figyelnek, hogy az a vasarlojuk is csak akkor kapja majd meg ha mar februar 4 elmult, mert mi Samsung tartjuk magunkat a vegsokig. Az online exkluziv szin tobb honapos csuszasat meg mi indokolja? Most keverik a szint sracok? Tenyleg kva kivancsi lennek a hattersztorinak, nincs itt a csoportban samsungos?
-
qltsar
veterán
válasz
ForRedGlory #1248 üzenetére
Nem akartam neven nevezni az egykori versenyyzot a tortenetben
...
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #1066 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest