- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
" nem hiszem, hogy eddig még nem találkoztatok a rögzített vagy kiemelt posztokkal..."
Nem emlékszem, hogy találkoztam volna azokban a fórumokban amiket olvasok. Bár leht, hogy csak az emlékezetem hagy ki így a második félidőben.
"Azért lett rögzítve, mert minden héten 5x jön valaki, aki arra panszkodik, hogy ennek meg annak az alkalmazásnák nem jönnek meg az értesítései, csak ha feloldják a telefont."
Akkor ennyi erővel minden választ lehetne rögzíteni ami a "milyen tokot, fóliát" kérdésre érkezik.........
A gmail értesítés már hosszú évek óta szinte minden androidos készülék topikban probléma. A legérdekesebb benne, hogy sok embernél jelentkezik és körülbelül ugyan annyinál pedig rendben működik.
grafnet
"amint lesz 100%-os megoldás, vagy összefoglaló, "
Összefoglaló nem valószínű, hogy itt lesz. Az inkább a fő topikokban valószínű. [S25] [S25U] -
-
Joezyka
senior tag
Igen erre rájöttem én is, hogy a profilkártya törli a profil képet is, viszont ha van profilkártya beállítva, hívásnál nincs profilkép, a hátteret meg elbarmolja....
Azt nem értem, hogy 6.1-ben ez nagyon királyul működött, most miért kellett ezt így megvariálni és elrontani. Külön imádtam a samsung telefonnak (alkalmazás) ezt a funkcióját.
Na mindegy, majd valahogy megszülöm mi lesz vele. -
balazs1956
senior tag
Köszönöm, és ahogy látom ebben is 2 üveg van.
Felmerült bennem egy kameravédő lencse beszerzése is, de nem tudom elfér-e a pitaka tok mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest