Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• linus89

tag

válasz Breki #4772 üzenetére

nekem nincs, de pár ismerősömnek van.

hazudnék ha azt mondanám hogy szar, vagy hogy tökéletes, az igazság a kettő között van...

nem tudom neked mire kell, de ha pl online játékra akkor eléggé blah. brutál nagy az interleaving(20-50ms) , és hiába kéred az üfsz-et hogy csökkentsék, nem nagyon foglalkoznak vele.

a sebesség azért viszonylag stabil, ha a vonalad bírja. ha nem, akkor ugye leváltanak kissebb csomagba(árat is csökkentik). ez azért nagy pozitívum.

amúgy a sebességet hozza az esetek többségében, bár tvnetwork hálózatáról van szó, ergo elég gyakran elfogy a külföldi sávszél(Na jó, nem fogy el, de nincs meg a teljes sebesség).

ha torrentezel elsősorban, akkor nem gond, hisz a sok peer miatt mindig meglesz a teljes sebesség.

a stabilitás eléggé vonalfüggő, mivel adslről van szó , de szerintem nincs vele gond.

viszont ár/sebesség viszonylatban verhetetlen ajánlat, ez talán kompenzálja a kissebb "hibákat".
    -------

viszont most a másik oldal :) kábel.

eddig a sebesség és a ping volt siralmas, de most már loss is van. sőt.-.. 5percenként elmegy a net és ha van is, az oldalak fele nem jön be. most ott tartok hogy kidobom a modemet a kukába és felgyújtom a kábelt . ezt nem hiszem el, hogy ezért pénzt kérnek. ez egy akkora szar, hogy nem igaz. a tvnetes kábelem nem volt ilyen szar, pedig ott voltak érdekességek mivel mindenki ami a csövön kifér módszerrel lógott a hálón.

holnap első dolgom az lesz hogy lemondom az egészet, és nem érdekel hogy még nem kötötte be a datanet az adslt, inkább netezek mobilon mint még egy napot ezen. ez egy szánalom.

Új hozzászólás Aktív témák