Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
shabbarulez #4747 üzenetére
"A kábelszolgáltatóknál nem jellemző az hogy újratömörítenék a tartalom tulajdonosktól érkező digitális jelet."
És miért ne lenne igaz.
Egyszer majd hasonlítsd össze a műholdas és a kábeles adás képminőségét javaslom és utána nyilatkozz olyanról amit szerintem te kissé félre értesz.
Már csak azért is mert a tömörítés nem csak a felbontás nagyságát érintheti hanem a képi információt is.
Az hogy a kábelesek nem tömörítenek ez barokkos túlzás jó ha kissé utána nézel a dolognak de szerintem elég ha összehasonlítod az analóg és a digitális kép minőségét, mert a digitálison látványosan kijönnek a tömörítésből adódó hibák.
Csak megjegyzésként nekem van műholdas és kábeles szolgáltatás is és ég és föld a kettő minősége, pedig mind a 2 digitális és elmondhatom hogy a műholdas előnyére.
Azt meg ne akard mondani hogy a kábelen nincsenek korlátok sávszélességben mert ez nem igaz sajnos ott is vannak gondok csak nem akkorák mint a műholdas rendszernél.
Azt hogy nem tömörítik már csak azért sem fedi a valóságot mert ott is vannak kapacitásbeli határok főleg addig amíg 1 kábelen megy az analóg tv a net, a telefon és a digitális tv is, mert ezek mind vesznek el helyet egymástól.Egyébként már maga a digital/analog konverterek is rontanak a kép minőségén.
De ha érdekel akkor egyszer csinálok felvételeket összehasonlításképpen hogy milyen a digitális és az analóg kép között a különbség egy azon csatorna esetén sőt még a műsor is ugyanaz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest