- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #4402 üzenetére
Nem tudom mit csináljak.
Lehet visszarakom a gyárit, megnézem mit tud. Ha stabil, lehet nem buherálom. Az OpenWRT-nek ez a Luci felülete eléggé átláthatatlan számomra. Ez a Gargoyle teljesen új, nem tudom mennyire stabil és kipróbált cucc. A DD-WRT-t kellene még megnézni.
Bánom nagyon a Tomato-t, de az ASUS-ban nagyot csalódtam (3 routerból 3 ment tönkre - 500gP V1, 500W, N16). -
Hali1975
tag
válasz
Intruder2k5 #4367 üzenetére
Szia ,
koszonom a valaszt, sajnos nem mukodott:-(!
Az lenne a kerdes,hogy az usb 3as vinyo nem tul sok-e a routernek?/mondjuk az eredeti rommal lattam rendesen es masolni is tudtam rola,/.
Iktassak-e be egy aktiv hubot a biztonsag kedveert?HA resetelem a routert akkor a vinyora kiterjesztest is elfeledi?
Illetve ext 4est hasznaljam-e ,vagy az ext3ast?
Koszonom a valaszt -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #4355 üzenetére
mikor fent volt a serviio a notimon akkor azt láttam a tv vel,DE csak mappa szintig.
Beljebb nem tudtam lépni akkor sem,mert vmi hiba miatt kilép a főmenübe.(hagytam a dolgot,ezt próbálom,próbálnám helyette)vargalex írja közben,h a tv-m nemszereti a routeremen a gyári fw-t.
klafa lesz, akkor ez is kuka így valszegplusz
samu es5500,de aláírásban írva vagyon srácok"fel kell csatolni hálózati meghajtónak a router megosztást"
nah a gondok itt kezdödnek,mert ezt már nem értem
merre keressek ilyen ficsőrt és most jön a poén :linux-os gépen -
cimp
senior tag
válasz
VIRÁGNYELVEN.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
hallod kinem találtam volna,hogy erre gondol
kb mintha a dug@st a méhecskék mézhordásától kezdte volna el magyarázni -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #4352 üzenetére
szia
ha ezt a bekapcsolást router menüben érted,akkor igen a válasz
(notin nincs semmi telepítve mint pl serviio vagy ilyesmi,ha viszont erre gondolsz.)Kicsirics77
nem beszéled a virágnyelvet?
nemáá -
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #4339 üzenetére
Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #4321 üzenetére
A build-emben engedélyezett ftpget is az! De ott van akár a wget is.
-
TPLINK_3600
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4325 üzenetére
Hi !
UPnP beállítással viszont a SERV-U progi dobálja a következő hibákat:
- UPnP: Found device: TP-LINK: Wireless Router TL-WDR3600 (on 192.168.1.11 subnet)
- UPnP: Device no longer available: TP-LINK: Wireless Router TL-WDR3600 [0.0.0.0] (on 192.168.1.11 subnet)
- UPnP: Found device: TP-LINK: Wireless Router TL-WDR3600 (on 192.168.1.11 subnet)
- UPnP: Inspecting device: TP-LINK: Wireless Router TL-WDR3600 [WAN IP] (on 192.168.1.11 subnet)
- UPnP: Device discovery complete: TP-LINK: Wireless Router TL-WDR3600 [WAN IP] (on 192.168.1.11 subnet)
- UPnP: Error mapping port 21 to IP 192.168.1.11 (HTTP: 503 - UPnP: N/A - Desc: Timeout)
- UPnP: Error mapping ports 50000-50004 to IP 192.168.1.11Passzív módhoz van a Ser-u progiba beállítva az 50000-50004 port.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #4319 üzenetére
Aki router beüzemeléshez cd-t használ, annak az openwrt meg egyebek több hét/hónap olvasásnyira van sajnos.....SZERINTEM
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4285 üzenetére
Ezt nem ette meg: wdr3600v1_en szóval mégse kerek valami, amúgy innen töltöttem le az elsőt, azt neveztem át, természetesen kibontva, csak a bin fájl maradt..: [link]
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4274 üzenetére
Nem nagy cucc visszatenni, visszategyem? Tényleg csak az kell, hogy jó kis stabil, meg biztonságos cucc legyen...
Amúgy a teljes sávszél átjön, nincs gond, a webes felület is megy, csak ilyenkor picit beakad..
Melyik a biztonságosabb rendszer a próbálkozók ellen?
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4271 üzenetére
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4202 üzenetére
igazad van, legalább ezt is megtanuljuk. Mikor csináltam a "mentés más néven" vagy valami hasonlóval operáltam.... Így maradt a régi is....
-
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #4187 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4194 üzenetére
Szia!
Én átneveztem és kész... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4194 üzenetére
Tehát akkor a parancs helyesen:
ln -s /usr/lib/libminiupnpc.so.8 /usr/lib/libminiupnpc.so.9TM telepítése után így mehet ssh-ba?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4184 üzenetére
Gyorsan csináltam is egy backupot.
Érdekes helyzet volt mert ahogy Alex tanácsára töröltem az extroot.md5sum file-t, az 5GHz-es hálózat átneveződött az amúgy letiltott UPC modem/router nevére de nem működött, a tplinken nem is égett a hozza tartozó wifi led. Úgy kellett kézzel átállítani, atnevezni, kódolni stb.Ha most frissítem a transmissiont vajon nem járok úgy mint Kicsirics77?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #4181 üzenetére
szia
most már hagyom mert rádugtam egy 2gb pendrive-ot a szabad portra és adtam Vargalex kollégának hozzáférést -
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #4183 üzenetére
Kicsit bővebben?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #4170 üzenetére
pazar mert az nincs
akkor ez így halott ügy
ujra kellen formázni a hdd-t ehhez de akkor elveszik az összes torrentem gondolom -
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #4168 üzenetére
nem lép ki csak rinyál vagyis nem fut le
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4150 üzenetére
Számít a sorrend, vagy le kell húzni esetleg a hdd-t majd vissza? Vagy van még valami trükk?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4150 üzenetére
Hiába állítom be ugyanígy, a /dev/sda2 továbbra is így nez ki: /tmp/overlay-disabled
Rebootolok minden atállítás után -
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4148 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4145 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4145 üzenetére
Igen, ujraindítottam
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4143 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4137 üzenetére
1-et írtam l helyett
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4137 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4135 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4128 üzenetére
Dehát anno a hdd formázásakor a 2-es lehetőséget nyomtam ami extrootos nem?
116 kb a szabad hely
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4124 üzenetére
Nincs elég hely, 199 kb helyett csak 116 szabad. Mit töröljék?
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #4123 üzenetére
Marad akkor a 3600-as, egy kis noti van, amit a párom böngészésre használ, n-es wifin 30-40 mbit már tökéletes tempó lesz, most gs kapcsolaton a 30/10 megy, ez bőven elég. Köszi az infót, én se találtam nagyobb különbséget.
Jó a memóriád, az van, hogy én is elfoglalt vagyok, szabadidőm szinte semmi, este 10 körül szoktam hazaérni a dologból... De ő aztán főleg elfoglalt, lebeszéltem vele hogy hozza el a routert, aztán nem hozta vagy 3 hónapig, most meg nálam pihen vagy 3 hónapja.
De lépjünk vele, megy a privi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4101 üzenetére
Dehogy akarok én sok torrentet futtani, egyet akarok ha már van ilyen lehetőség ebben az fw-ben, de az menjen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4077 üzenetére
Köszi megy, de közben felfedeztem hogy van egy beépitett webes felület a luciban is.
woodworm
Transmission fül alatt nem találom, hol kell azt engedélyezni? Most akkor hova mentsem a torrentfájlt? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4001 üzenetére
Hétfőn vettem egy ilyen tvt azért voltam ilyen lelkes
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3995 üzenetére
Thx!
Működik.
Felment a vargalex.
Hát ez rengeteg mindent tud, most konfigurálom.
Tuti lesz majd 1 két kérdésÜdv.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3989 üzenetére
Szia!
Kösz az Infót!
Valamiért nem tudok frissíteni dd-wrt-ről vargalexre.
a következőt próbáltam:
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-04/19/194655_zmh936ucvicwi3nu_ddwrt_flash.png
de nem működik.
putty-val csatlakozok a routerhez
a tmp könyvtárba sikerül belépnem, de letölteni nem tölt le semmit a:
wget hhttp://users.atw.hu/vargalex/trunk/ar71xx/openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.binMi lehet a gond?
Üdv
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #3991 üzenetére
És ha igen? [link]
Na jo, nem, csak jo lenne ha nem izombol oldana meg a procija hanem hardverbol, ha mar tudja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #3989 üzenetére
Frissitesrol nem tudsz, hogy varhato mostanaban? Igaz most gargoyle-t forgattam rá forrásból, de jobb lenne egy friss vargalex.
Bár HW nat azért hianyzik.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3987 üzenetére
Vargalex bildről hol találok leírást?
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3952 üzenetére
Ez nem lesz egyszerű.
-
.:Secur:.
tag
válasz
Intruder2k5 #3952 üzenetére
Nekem melyiket kell használnom? (gyári routerem van) factory vagy sysupgrade?
Biztonsági mentést vagy valamilyen mentést a mostani gyári firmware-ról hogyan készíthetek?
(hogyha elrontok valamit ne kellejen az ablakon kigórni pl.)
Az új firmware telepíthető a "grafikus felületen" is? 192.168.0.1 -
kerxy
őstag
válasz
Intruder2k5 #3912 üzenetére
Köszi, mindjárt utána nézek!
Más kérdés: Miért lehet, hogy csak a 2.4Ghz-es hálózatra tudok rácsatlakozni? Van usb stickem, ami viszi az 5ghz-et is (wdn3200), de csak az előbbit látom vele!
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #3891 üzenetére
De a 20 másodperces mindig sikerül, gyakorlatilag ugyanazt csinálja, mint a script. Ha a tracker késése miatt nem sikerül az announce, 20 másodpercen belül ismétel. Mióta a 2.82 működik nem volt pirosodásom, az oldalon stopped jelzésem és minden seed időm és mennyiségem elszámolásra került. Csak a tracker újraindulási időszakokban van kivétel.
Egyedüli hátrány a megduplázódott announce kísérletek száma lehet. Úgy látszik terheli a vasat. -
Lacics25
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3889 üzenetére
Sajnos változatlan. Sárga háromszög. Próbáljak ujra telepíteni, esetleg tehetek vissza eredetit? A régi routeremet visszadugva, szinte azonnal él a net.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #3820 üzenetére
Tudom már sok lehet...de azért engem is érdekelne mire gondolsz...
Kéne valami underground hely ahol nyíltan lehet beszélni dolgokról...éljen a demokrácia. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Ha akarod privátban nyugodtan jöhet az eszmefejtésed.
-
cimp
senior tag
válasz
Csak nem politikai jellegű az az elmélet?
-
cimp
senior tag
válasz
Ja persze ezt nem vontam kétségbe! Csak nekem más is gyanús e mellett. Nekem a 25-ös netemen nem volt akkoriban 35 torrent egyszerre. Meg ahogy írja utána ez akkor következik be ha egyszerre frissíti azt a 35 torrentet. Nektek is a direkt teszttel sikerült kierőszakolni a bant. Szóval vagy van valami fizikai hiba, vagy "valakik" szórakoznak az oldallal. Valakik akik bele tudnak nyúlni.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #3813 üzenetére
Nem vagyok szakember, de valahol korlátozva van az egyidejű kapcsolatok száma. Ha ~35-nél több torrent próbál egyszerre jelenteni a trackernek, akkor az az IP kap 5 perc bant. (Próbálgattam, 31 még ment, a 36 már elérhetetlenné tette az oldalt.)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3813 üzenetére
Jó, hát az már másik probléma.
Amúgy eléggé random módon jön elő ez a tracker lekapcsolás.
Tegnap legalább 20x, ma pedig 1x se. -
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #3809 üzenetére
Hallottam róla, csak nem akartam elhinni, hogy még mindig ez a gond...
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3799 üzenetére
Azért nem írtam nyereséget mivel nem vevő antennáról van szó, hanem adó-vevő -ről. Én csak abban szerettem volna tisztába tenni a dolgokat, hogy a dB és az, hogy "szűkebb sávban" két teljesen külön dolog. Márpedig ha valaki abban gondolkodik, h antennát cserél akkor nem árt ha ezt tudja. Nem vesz irányítottat mert olyan helyen van a router, hogy csak a lakás egyik felében lesz net, vagy vesz mert ugy van mint nálam, h a lakás egyik végében a falnál és ugye mögötte senki nem lesz aki használná....
De elnézést ha megbántottalak.suszti: Ez nem valami újítás? Állítólag az újak nem kék led-esek hanem zöldek... Lehet rájöttek, hogy a dual-band antennáik egy sipka fos és azon is módosítottak? Mert eddig minden hivatalos leírásban azt láttam, h ugyanazon az antennán megy mindkét sáv. Ráadásul én lecseréltem az egyik antennát, a másikat meg leszedtem és nekem 2.4 megy szépen a rárakott yagi-val.
?? -
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3792 üzenetére
Itt azért érzek némi fogalmi zavart! A dB az antenna hatásfoka, amivel képes a jeleket befogni, illetve sugározni. Az, hogy egy szűkebb térre korlátozza mindezt nagyobb távolságban pedig az irányítottságból adódik. Irányított antennák (parabola, yagi, panel....) valóban látványosan növelik a távolságot mert az egy adott irányba terjesztik ki. Ezek leginkább két fix pont közti adatátvitelre alkalmasak (persze nem lézer, hogy tényleg csak egy vékony sávban működjön, én ilyet használok a lakásban, hogy hosszában végigsugározza faltól falig az egész házat.) A nagyobb dB-s körsugárzók (hagyományos kinézető bot antenna) is megnövelik a hatótávolságot, csak éppen nem 5-10°-ban hat a teljesítmény hanem 360°-ban.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Én még 2010-ben az akkori asus WL-520GC egy antennás routeremhez vettem egy TP-LINK TL-ANT2408CL 8dBi antennát (nem ebayről, hanem boltban eredetit), az viszont elég jól növelte a teljesítményét, kb a villamos megállóban is tudtam fogni vele a wifimet, pedig az nincs közel.
Amikor eladtam havernak, ő vasbetonos ház pincéjébe rakta, és az első emeleten is fogta vele. -
MrSealRD
veterán
válasz
Köszi. Így már értem. Azért gondolkodtam el az antenna cseréjén, mert a gyári értékek kicsit kevésnek tűnnek. Bár nem létszükséglet...Azért jó lenne egy 10-20%-al nagyobb hatótáv.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3787 üzenetére
Akkor 2 sör, egy traubi
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3787 üzenetére
Arról nem is beszélve, h mit lehet torrentezni 4GB-n?
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #3773 üzenetére
Bejött a sejtésem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3778 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3773 üzenetére
Hogyan csináljam?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3771 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3769 üzenetére
Erre egy jó hosszú listát adott, melyik részére vagy kivancsi?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #3759 üzenetére
Köszi.
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #3715 üzenetére
Szia!
Elvileg csak az iptables-mod-tarpit csomag kell hozzá.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3707 üzenetére
ok, meg van, megint ezek a sorvégi krixkraxM-ek, amiket kitörölve lefut rendesen
mindíg elfelejtem, hogy ez csak a szerkesztésben látszik (F4)
Köszi! -
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #3708 üzenetére
Működik, köszönöm.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3704 üzenetére
igen, egy az egyben másoltam a SteveBeard scriptjét
mondjuk annyi variálás volt, hogy notepad++-ban egysorba dobta be az egészet, ezért tettem bele entereket, hogy úgy nézzen ki mint a linkelt logoutban
ez lehet baj? -
ajani
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3692 üzenetére
Pendrive-on van az extroot, a vinyón meg a swap és mnt. Van még DVB-T vevőm és nyomtatóm is megosztva... Hogyan tudnék a vinyón ellenőrzést lefuttatni?
-
chab7
addikt
válasz
Intruder2k5 #3663 üzenetére
Nekem is első volt
De én még anno kaptam - egy pc javításért. Nem tudta a gazdája mi az (akkoriban jöttek be a pendrájvok), hát nekem adta ajándékba, hátha én tudok majd vele mit kezdeni.
Hát kezdtem isés mint a példa mutatja, most is akkor üzembe áll majd mint extroot.
Csak még majd vissza kell akkor olvasgassak hogy kell csinálni és mire is jó ez. De mostanában hogy téma volt itt, eszembe jutott van egy ilyenem és hátha jó lenne erre. -
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3544 üzenetére
Szia!
Engem csak az tart vissza, hogy nem tudom bekonfigurálni rendesen. Árban még így is belül lennék az asusnak.... -
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3539 üzenetére
régebben még az emeleti desktopról "buheráltam" a routert...
aztán földszinten laptopról...
majd a hátsó teraszon.. a nejem egyre csúnyábban nézett, de akkor akadt ki mikor bejött a munkahelyemre és meglátta a Luci felületét - már ő is felismeri...Intruder2k5: bizony, nem tudom melyik ujjamat harapjam...
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3539 üzenetére
Az, hogy sebességben sokkal jobb, és a transmissiont nem kell bekorlátozni, hogy egyszerre egy torrentet töltsön, az egy élmény. Kész remélem sose lesz, mert akkor kereshetek megint valami más baromságot amivel elszórakozhatok!
-
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3537 üzenetére
na ez teccett...
én is kivárok... és figyelem az info morzsákat...és közben vacillálok, hogy goflex vagy málna... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3517 üzenetére
Ez az?
Ahogy látom ez windowsra van én meg iOS-en, ipaden vagyok már inkább úgyhogy marad az odamászás
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3514 üzenetére
De
nem akartam ma már vele foglalkozni de odamásztam és ki be kapcsoltam. most újra betölt
Szabesz
Erre majd visszatérünk amikor szükség lesz ra, remelem soha. Azert kossz a segítséget -
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3512 üzenetére
Akkor hogy? Ftp működik, HDD-t elérem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3510 üzenetére
Most már igen de semmi, mindegy majd megjavul
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3507 üzenetére
Az igaz de előtte ez alatt az 1 hét alatt nem csinált ilyet es furcsa mód ahogy a hiba megoldódott az is megszűnt villogni. Lehet hogy véletlen egybeesés, mindenesetre fura. Lényeg hogy most már jó. Már kétszer ujraindittam mindent, UTP kábelt elővettem hogy lokalizáljam hol a hiba, asszony is kezdett bepöccenni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3505 üzenetére
Megszűnt, most olvasom más fórumokon hogy a UPC-vel volt a gond
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3503 üzenetére
De mi használja mert én nem. A net is belassult, most próbálom lokalizalni hogy a szolgáltató vagy a router a hunyó, modemen látszólag a ledek alapján minden jo.
-
Gabe81
tag
válasz
Intruder2k5 #3475 üzenetére
Hali!
Köszi a segítséget eddig is.
A laptopomat közvetlenül a modemhez kötve nincs ilyen gond, letölt mindent jól .
Valószínű, hogy a router lesz a ludas!Üdv
G. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3478 üzenetére
-
Gabe81
tag
válasz
Intruder2k5 #3473 üzenetére
Szia!
Sajnos ha a routerre mentem a filet közvetlenül, akkor is hibás lesz. A gépem nincs húzva.
Holnap megnézem a laptopommal is, akkor kiderül a gépem rossz-e vagy a router. (vagy a netem vacakol) -
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #3469 üzenetére
Köszi, akkor majd holnap nézem.
-
Peddy789
őstag
válasz
Intruder2k5 #3405 üzenetére
a gyári, honnan tudom hogy melyik gép, melyik ip-n van fent?
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #3349 üzenetére
Egy gyors kérdésem maradt: amit belinkeltel Gparted, az a leírás alapján Win alól is elindul. Ez azt jelenti, hogy nem kell live linux-öt telepíteni / indítani hozzá? Vagy amit belinkeltetek. iso file, az live linux alatt fut csak? Koszi a választ elore is!
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3372 üzenetére
olyan 15-20MB-ot ugrik a TC-ben frissítgetve kb mp-enként....azért az nem rossz
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3370 üzenetére
ahhoz képest, amikor TC-ben indítottam
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3354 üzenetére
ez így nagyon gyorsan másol
éppen HDD upgrade folyikterheli is a routert, 3.6-os a load
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #3357 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3354 üzenetére
köszi, működik
AlmaZoli: ezt tedd el magadnak, mert neked is jól fog jönni!
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #3349 üzenetére
Figy, azt nem lehet megoldani, hogy pl SSH-n MC-ben indítva a másolást, SSH-ból kilépve is menjen tovább a másolás egyik partícióról a másikra (PC nélkül)?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3330 üzenetére
Hmm 10 mp volt az egész. Winen az intézőben megjelent a hálózat alatt egy openwrt->mnt nevű szerver, van benne 2 mappa azokat ne töröljem igaz? Mehet vissza ebbe az mnt mappába az előzőleg lementett cucc?
-
Heffi
őstag
válasz
Intruder2k5 #3300 üzenetére
WISP módban is küld és fogad, mégsem feleződik (igaz ebben az esetben csak a két router kommunikációjában érintett a kliens router wifije, más eszköz nem csatlakozhat hozzá).
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3270 üzenetére
Na megoldottam. Media servert elindítotam, megadtam neki a teljes merevlemezt, kerestem iPadra az AppStore-ban egy DLNA képes média lejátszót ami azonnal megjelenítette a routerre kötött winchestert. Filmet, zenét egyelőre gond nélkül lejátsza, majd tesztelem még hosszabb távon.
Következő lépésem egy fájlkezelő lesz.Vargalex fw-ben a miniDLNA mennyivel nyújt többet?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3267 üzenetére
Ez meg van, windows látja is mint hálózati meghajtó. Láma vagyok ahogy kiderült, annyit szeretnék hogy wifin elérjem a winchestert amit rákötöttem mint media server. Van egy lejátszó ios-re ami látja is mindenféle jelszó beírása nélkül, az más kérdés hogy nincs hangja a videóknak. Stabilan elérhetővé szeretném tenni hogy bárhonnan a lakásból elérjem asztali gép kihagyásával
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Intruder2k5 #3264 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest