- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
CaNNa3IS #21746 üzenetére
Ezt a kérdést nem is értem. Amikor extractolsz (DZ-ből?? vagy honnan) akkor azt a tatyóba teszi ha nincs hely, akkor a stashbe. tatyóból stashbe meg bármikor, stash közelében.
A ládákat, amiket UG-ban kapsz, meg csak az a karakter tudja kinyitni, amelyik kapta, de a ruhákat át tudod tenni.
Hogy van-e jelentősége (az nagyobb cuccot ad-e, ha magasabb GS-be vagy öltözve, az ilyen urban legend... -
arnikusz
veterán
válasz
CaNNa3IS #21728 üzenetére
Igen, de ha tudsz öltözz be a legmagasabb GS-be ami jelenleg rendelkezésedre áll.
De a fegyver nem biztos jó eséllyel kaphatsz 268-as Blind, vagy firecrest itemet.
Most 26 szinten állok a statisztika a következő volt:5. szintig fegyvert kaptam. A GS 214-222 volt.
6-10 között zöld Blind 268 és 1 Firecrest 268. A GS 234-246 volt
11-15 közöt G36, SVD 1-1 db a maradék Blind. Innentől végig 255-be öltöztem, de nem azt használom.
16-20 Csak Blind.
21-Alpha Bridge mellény,
22-23 2 db Blind tápzsák,
24-26 SVD.Tehát véletlenszerű mit dob és javaslat a magas GS-ben bontás.
Egy dolgon gondolkozok és az utolsó 5 db-ot meghagyom 1.4 utánra és ezt tanácsolom mindenkinek.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
CaNNa3IS #21567 üzenetére
Raulblanco7 az ubi nevem talán, vegyél fel és mehetünk pár vackot neked, bár én a napokban inkább heroic stori küldetéseket csinálok a showstopper miatt, de ott is eshet egy két 240-es szett item neked.
Kölyök, ha ma nem játszol, ma biztosan nem kapsz droppot, de mint írták a cikkben, és többször ezen a fórumon is, elsejéig van időd összeszedni, akkor jön helyette a másik és tűnik el ez.
Metalharcsa, bár nem engem kérdeztél, de a szerkesztés gombot a megírt hozzászólásodban találod, a szöveg felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest