- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
Anonymus23 #21777 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Egy kis idő után kijött valahogy.
RECSKA: Akkor rápróbálok egy random heroicra hátha nem b...nak ki rögtön a tagok.
-
CaNNa3IS
senior tag
Most kipróbáltam hogy UG-ban beöltöztem 225-re amit max tudtam és a szintlépésnél kapott sealed cache-ben egy 268-as firecrest kesztű volt :-).
3 direktívás 2 fázis hard. De az összes fegyó csak 183-as volt amit menet közben dobott. -
CaNNa3IS
senior tag
válasz
Anonymus23 #21748 üzenetére
Keverem, ma sok a meló :-D
Szóval ami nálam van tatyóban azt ha stashnél vagyok vissza tudom rakni és egy másik karival meg kivenni. -
CaNNa3IS
senior tag
Csak stash-ből tudom átrakni másik karihoz ugye ? Szóval ha már extractoltam akkor nem.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
Anonymus23 #21712 üzenetére
Ohh
Ilyen sebzést hogy lehet elérni ? -
CaNNa3IS
senior tag
Falcon hardot próbáltam pár sráccal mind 200 alattiak és estünk keltünk 5-6 wave-ig eljutottunk és ott mintha elvágták volna :-D
Szóval heroic lehet nagy falat lenne. Esetleg ha betársulhatnék koloncnak akkor megköszönném. -
CaNNa3IS
senior tag
Hello
Csak egy honapja kezdtem a játékot de most úgy érzem kicsit elakadtam. 222GS a max amit össze tudok rakni de inkább 210 amivel jó is amit beállítok.
Van egy G36 enhanced ami 204-es és egy 204-es SVD. És nem igazán tudok előrébb jutni.
UG baromi unalmas pedig csak lvl 20-as vagyok. Egyedül max a hard ami megy rajta. Direktívával márt nagyon szenvedős. UG-t amikor elkezdtem tetszett nagyon, hogy dobálja a zöldeket.
Challengingen felejtős mert vagy ki..nak az elején vagy esek kelek :-D.
Hardon max 182-es fegyót dob. sealed-ből lett a pár 204-es vagy DZ-ből. Amíg GS200 -ig voltam addíg a DZ is jó volt de most 1edül DZ 201-230 felejtős annyi NPC van, hogy még tölteni se tudok elmenni mert közben szétszednek.
Na most hogy kisírtam magam lenne egy kérdésem: Ha valakinek lenne kedve weekly hvt-t csinálni (persze ilyen 220 GS körüli az szóljon mert van egy 28 inteles és egy 200-as gyerekkel próbáltuk párszor de nem ment viszont azt hallottam, hogy az dob 229-es fegyót és zöldeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest