- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsaba95
tag
válasz
Snip3r_HUN #36868 üzenetére
De, ha ezeken mind életerő van, jóval alacsonyabb a CHC és CHD érték. Inkább az legyen kisebb, mint a szívósság?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36864 üzenetére
Hallani a rakéta hangját! Vúúúú.....
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36864 üzenetére
Nooooooooo!
-
szcsaba95
tag
válasz
Snip3r_HUN #36839 üzenetére
Mit csinálok rosszul, ha ugyanennyi staminával hasonló armor értékekkel nekem a toughnessem csak 288 ezer?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36856 üzenetére
Ha nem csináltam semmit akkor is ad ládát
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #36813 üzenetére
AK az a kezedben? Használható? Gondolkodtam hogy megveszem a tervrajzot de M4 után minden olyan lassú.
-
válasz
Snip3r_HUN #36816 üzenetére
Csak nem volt annyi játékos (aki oda jött volna).
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36816 üzenetére
Gondolom instant összeesett.
-
válasz
De legalább most be is tudtuk fejezni,nem úgy,mint a múltkor.
-
törölt tag
válasz
Szép! Dz5 mentésnél volt valaki?
-
válasz
Snip3r_HUN #36780 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Heti DZ leaderboardsban pont ruge killekért ad plusszt.
What happened?Szcsaba95 szettfüggő, miben vagy, pl. Taktikus esetén Virgonc- vagy Rapid, Arany/exotic, vagy Striker esetén Barrettet preferálom.
-
sith7
félisten
válasz
És ... ?
Kemény voltál ? Meghúztad a ravaszt ?
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36725 üzenetére
Elfutok, medkit 10% plusz sebzés, kivétel nélkül mindig utánad futnak, mert vérszagot éreznek, ledarálod.
De te tudod, 10% tudjuk mit jelent.Egyébként belegondolva, nem, nagyon ritkán gyulladok ki. Egy dologtól gyulladnék ki, az a seeker, de amire égnék már halott vagyok. A nerf után már érdekesebb lesz.
szerk.: Nem tudom PC-n, hogy van, de konzolon a népek repeszgránátot dobálgatnak ezerrel aztán lőnek, nem nagyon találkozok gyújtógránáttal.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36721 üzenetére
Arra kíváncsi lennék ti tulajdonképpen hova használjátok ezt a maszkot?
Nekem Ninjabike szinten van. PVP-re egyértelműen a medkites +10%-sebzés 10 másodpercig, pazarlás nem azt használni, PVE-re meg a utolsó szegmens 30%-al eredményesebb gyógyítás, a medkit nerf óta nem is kérdés.Tűzben állva is tudok lőni? Remek...
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36721 üzenetére
Urban MDR esetén jobbnak tartod a fogékony talentet a pontos helyett?
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36718 üzenetére
Elkezdett nagyon halódni a játék szerver oldalon azt vettem észre ez pedig különösen szemét dolog a Játékosokkal szemben.
Tegnap csak DZ-ben voltam a heti és havi leaderboardsot csinálgattam, hátha ad egy fullos Nijabikeot,az hagyám alig volt játékos rugó 0, a mobok veszettebbek voltak és néha úgy aprították egymást öröm volt nézni és még jöttek a szép szürke árnyalatok meg kimentésnél beadja őket pl. 20 méterre elkezdem lőni és odadobja elém.
Egyedül a fertőzési esemény az ami továbbra is szimpatikus, bár Vadász hite cuccokat dobált, volt vagy 10 kimentés és mind el is adtam.
Szeretnék pörgetni egy jó kis Virgoncot a Rapid helyett a taktikusra erre kb 30 ból ad egyet ami gáz.
Nem baj még kitartok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36716 üzenetére
Gratula.
Úgy látom ezek a délelőtti időszak szerencsésebb a lootban, két hét múlva én is szerencsét próbálok ekkortájt. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36692 üzenetére
"Itt úgy se jössz át" Ez a mondatot én levédettem régebben Tommy-nak.
Soha nem fogom lefelejteni azt a pillanatot amikor ott állt a teherautó tetején. -
Soulles
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #36658 üzenetére
Ne már, nekem zsinórban a 4. esik ebből a szutyok TommyGun-ból.
-
válasz
Snip3r_HUN #36664 üzenetére
Az úgy elég rendben van.
Barret-ből szeretnék egy ilyet.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36658 üzenetére
Nem "féltél",hogy a kimentésre mennek a rugók..? :-))
Players: Az az aprószedés ma már biztos nem úgy megy. :-)
Hogy lehet az,hogy warlord-ot használva akkor is sebződöm amikor lövök és találok is!?
Szerk.:
Arnikusz: Majd' elfelejtettem..hogyan tettél 200+ -os tárat a pakhan-ra?? :-o -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36668 üzenetére
Nem de ha eszembe jut besírok a röhögéstől.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36664 üzenetére
Ilyen jót még nem láttam.
(#36662) micafighter Igen mert általában együtt mozognak. A DeadEye miatt fedezékbe szorulsz és a taktikus rád dobja a Seekert.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36629 üzenetére
Az nagyon jó. Gondolom teljesítmény módoknak mint chc van berakva. Nekem alapból 27% a fegyvertokra is azt raktam.
-
válasz
Snip3r_HUN #36622 üzenetére
Jónak tűnik az a lovac.
Én pár napja kraftoltam egy könnyű M4-et.
Az akkori tűzfegyver szerint 20.8K lett volna a max amit kidobhatott,nekem 20.7K-t adott és amit még előtte sosem láttam,24% péncélsérülés van rajta.
Ha jól emlékszem Kompetens-Halálos-Kérlelhetetlen tálentekkel. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36622 üzenetére
104e sima puskával (nem mesterlövész) nagyon súlyos!! :-)
Egyébként megvettem a múltkor a lvoac tervrajzot,de kár volt. :-(
Vmi 340 phoenix credit volt.Nem 256-os. :-(Tiszta égbolt.Ma megcsináljuk a leírt módon viszont felmerült bennem egy kérdés.
Középen a laptoppal nem kell szórakozni.Miért nem?
Nem az iltatja ki azt a piros lézert?Ha azt nem kapcsoljuk ki rögtön fekszik mki+még a sárgák is jönnek.
Vagy vmi hely a jobb oldalon ahova nem ér el?Esetleg pajzs kell ellene? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Snip3r_HUN #36577 üzenetére
Köszi.
Azért azt nem lehet mondani, hogy nem javítanak semmit. Igyekeznek.
-
venom8888
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36456 üzenetére
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36450 üzenetére
Tegnap hasonlót pattintottam én is össze. Nagyon OP nak néz ki. Mondjuk kipróbálni még nem volt időm. De statok alapján legjobb DPS build.
Annyit megkérdeznék hogy az MDR -re van e értelme a fogékony talentnek? Mert szerintem az inkáb középtávra hatékony nem közelre. -
i@lex
őstag
válasz
Ez érdekes, gyakorlatilag ugyanezzel a builddel megyek én is, ugyanezek a perkek vannak az mdr-en,1000-rel több firearms, nincs is olyan cuccom, amin nem tűzfegyver lenne pörgetve, mégsincs sehol 500 ezres dps-em alaphelyzetben... 3000 ezres staminával is érdekes a 330 toughness, mondjuk az még csak-csak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Tetszetős!
Az elektronika vissza healelt és így elegendő volt a keménység?
Köszönöm. -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #36348 üzenetére
Hogyne lenne
Már be lett jelentve.
-
pohár
félisten
válasz
pedig nagyon utalgattak rá, hogy nagyon is számolnak vele...
-
törölt tag
válasz
Ja ja meg LGD is! Leéledtem és haltam azonnal.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #36330 üzenetére
Én ma inkább ki is hagyom őket
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36330 üzenetére
Nekem ami legjobb esett tegnap az egy Bliss fegyvertok volt, illetve az egyik csapattárs adott nekem egy 2000-es páncélos magas elektronikás Barrett-et
Amikor 4-en mentünk, akik egyszerre nyitották másodpercre, azok kaptak 1-1 Urban MDR-t. Vagy ez is csak urban legendDe a heti küldetésekből még hátravan 18 exotic láda (inkább 14, a Lost Signal nem éri meg a kínlódást), meglátjuk mit dobnak.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36296 üzenetére
Erős vagy!
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36252 üzenetére
Akkor hogy tetézzem: Warrengate - Ninjabike - Times Square - Midas... a harmadikat most kezdem...
Egyedül a térdvédő hiányozna már csak, mindenből huszonxezerdarab van... nem képes kidobni, pedig last standben még használnám is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36199 üzenetére
Köszönöm.
Pont ezen gondolkodtam, hogy csinálok egy hibrid exotic/arany szettet a Legendarykra a Taktikus helyett ez a taktikázás
nem az én világom, bár a szett amúgy tetszik.
s4hu|SyD^:
A deadeyet hagytam a második alton és ott is marad, ez a pötyögtetéses lövöldözés nekem sem jött be, igaz az MDR-el is pötyögtetek, de az más.Frontline van nekem is egy, de csak Stolen Signalra akarom.
Ha valaki hétvégén az esti órákban kedvet érezne a Stolen Signalra szívesen csatlakoznék.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36194 üzenetére
Melyik adta?
Oda ma nem megyek.
MDR hogy vált be? -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36194 üzenetére
Ma reggel rosszul konfiguráltad a loot generátort
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36125 üzenetére
Macrozd be!
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36107 üzenetére
Több ezer óra után is csak coop.Ha meg véletlenül megunom majd,előveszek egy másik játékot.
Ha jól vettem ki az írásaitokból,több karakterrel meglehet csinálni a legendás nehézségű küldetéseket többször is úgy,hogy ad vmit.?Egy karakter/hét/küldetés.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #36109 üzenetére
Ebben mi volt az alpári? Alpári hátbalőni valakit, miközben csak néz ki a fejéből, vagy becampelni egy egyoldalról megközelíthető helyet. Kedvencem mikor lootot raknak fel és négyen gránátot és 4 airburstot dobnak rájuk. Ez még mindig nem PvP, ez oneshot és glitchfest+gerinctelenség.
Persze erről a játékos tehet, de a játék ad teret neki. Itt nincs olyan hogy "jobb" csak "több" és "meta"-bb. Nincs versenyszellem.Ezek után jönnek a csalók, akik ugyanazt csinálják mint ti, csak egy szinttel feljebb. Kihagyom a DZ-t. A leírtak miatt. Senki nem járt oda a hátbalövősek miatt, már félig PvE DZ-t csináltak emiatt. De a one shot sniper még mindig menő.
Nincs kedvem a bejáratnál meghalni. -
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #36107 üzenetére
Még mindig PvE, gyökér rugókkal. Tarkólövés nem pvp, meg one shot airburst.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Snip3r_HUN #36091 üzenetére
Igen ezt akartam utána írni, hogy lehet skáláz is a DZ. De nem voltam benne biztos így nem írtam.
Amúgy DZ-ről annyit, hogy ha én bemegyek a full PvE felépítéssel és valaki lelő 3 lövésből akkor nem csodálkozom. Nem PvP-re van építve a karim. A 3-ból egyik sem. Összesen 300 óra alatt 1 embert lőttem le eddig. Bár tuti nem számolt be párat.
Egyébként az a baj a DZ-vel, hogy nincs is értelme bemenni. Értem ez alatt, hogy kéne valami, ami motiválja az embereket. Nagy Raid vagy jobb droppok, vagy olyan, ami csak ott esik. Teljesen jó cuccaim vannak és nagyon keveset farmoltam csak DZ-ből. Nagy része kuka. Néha sima mob is rettentő jókat tud dobni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35998 üzenetére
Jo ez a running simulator game, mi a neve?
Amugy ha PVPzni akarsz miért nem mész Last Standbe?
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
A videódon felbuzdulva Kipróbáltam a Famas-t.
Nagyon adja.
De segíts kérlek. Milyen kiegészítőket használsz a fegyveren csak mert nálam még úgy is eléggé szór hogy van rajta vissza rugást javító cucc. Bár tudom nálam konzolon nehezebb kordában tartani ezt az állatot.
Előre is köszönöm. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36021 üzenetére
Köszi!!! :-)
Megvettem azt a tűzfegyveres hátizsák tervrajzot 665 phoenix credit-ért.Kár volt. :-(
A nálam lévő őrszem döntése mindenben jobb. -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #36012 üzenetére
De-de bocsanat, koszi a javitast. Szoval AR melle masodlagosnak Predatorhoz szerintem jo mondjuk egy MP7 vagy MP5. Amikor ugy van elokapod az smg-t rasorozol a mobra es jon nemi heal, mert a fele kritelni fog jo esetben. Meg health on kill azert valmi cuccon legyen.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36000 üzenetére
Jujj! Hisztiznek mert pvp területen pvp-t játszol LooooL!
-
törölt tag
válasz
Marha!
ui: Szép volt Snip3r -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #35972 üzenetére
Nem is akarok
Amugy elkepeszto az, hogy a mai napig be tud ragadni a skill, vagy epp nem tudom magam feleleszteni a ladaval. Ez annyira amator.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #35962 üzenetére
Akkor mar ott a duplacsovu lefureszelt, az 350%.
-
válasz
Snip3r_HUN #35938 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35925 üzenetére
Caduceus, hogy muzsikált?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #35925 üzenetére
Látom most a shoti - kat gyűjtöd
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35912 üzenetére
-
lalakov
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #35856 üzenetére
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Snip3r_HUN #35842 üzenetére
Na azt viszont nem tudtam, jó hogy szóltál. Bele is kezdek a craftolásba akkor.
A baj az, hogy nekem Fericious kéne a 3. talent-nek és ugye csak ezt a Crit-et adja be 3.-nak. Viszont, PvP-re ki tudok pörgetni mást meg másodlagos PvE fegyónak is.
-
robyg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #35778 üzenetére
Köszöntem.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Szép volt, becsületes hogy nem adtak fel, de nem voltak valami profik... Már várom hogy meglegyen a shortbow térdvédő, de 6 exotic láda se adta XD
-
törölt tag
válasz
Jujj!
Nagyon szépen csinaltad Snip3r! Büszke vagyok rád!
-
robyg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #35777 üzenetére
Exotic ládát,hogy lehet szerezni?
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #35751 üzenetére
jah a meggyújtós? ok, azt tudom, de érdekes, konzolon olyan túl sok nem jött szembe Last Standben....shock turret annál több....
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #35672 üzenetére
óóó hogy az a 9 másodperc
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35503 üzenetére
Tudom, már PTSen is vitték az emberek meg last standen is hozzák 1.6ban első naptól kezdve. Azt nem tudom viszont miért hagyták így
azért piszkálták a clustert hogy ne legyen oneshot, de ugyanúgy van egy másikkal. Mondjuk annyiból jobb hogy ez ellen több counterplay van, de azért attól továbbra is görcsöl a gyomrom hogy annyira casual friendlyvé akarják tenni, hogy a játék jobban jutalmazza a nobrain noskill oneshot seekert mint mondjuk azt a mesterlövészt aki távolról fejest tud küldeni mozgó célpontokra, nem, még nerfelték a HS damageot
Amúgy nekem DPSben is a taktikus jön be, fegyverrel nem sebzek annyit mint egy striker seekerrel meg nem sebzek annyit mint a oneshotos, de ha alávágom valakinek a seekert az -2/3 HP onnan meg már könnyűszerrel lelövöm bármelyiket
Az overdose meg 300k felett healel, és mindkettő ugye hamar visszajön.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35412 üzenetére
Nem tudom hogy megy a report módja (ha lenne értelme foglalkoznék vele) de valamelyik játékostársam mondta hogy úgy is lehet reportolni hogy nem kell nevet irkálni, másrészt ha meg lelö akkor chat logban látod a pontos nevét, így igazából mindegy mit trükközik ebből a szempontból.
-
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35280 üzenetére
Valahogy többet várnék,főleg,h mindenki ajnározza,milyen jók tudnak esni.
Igy is hiába van m4-em.
Olyanokat rám tudnak sorozni,h csak pislogok,hogy milyen hamar halok.
Nem mondanám gyengének a karim,csak másoké sokkal jobbnak tűnik.
Egyedül a csipa az ami van olyan jó,mint az eddigi,talán 1 kicsit,jobb,de tényleg alig.
Valahogy nem látom,h az egyedi talentje működne,hiába löttem ki a gyenge pontot.
Okés,hogy team supportnak,de nagyon nem látom,h healelne engem is,nemhogy még csapattagokat.(A ragadozó talent sokkal jobb)
És hiába az a kis team support,legyen sebzése is akkor már,az többet ér,főleg,h 10% gyengébb legalább,mint az m4em.És vele se vagyok teljesen kibékülve.Arról nem beszélve,hogy sima arany fegyverből se adott semmi normálisat.
Nem,hogy egzotikusat a boss drop. :S -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Snip3r_HUN #35304 üzenetére
Milyen féle fajta karakter build-el? Nekem egyelőre sniper, tank és tactician van. 4.-nek tervezek valami full DPS karit, amivel szépen olvaszthatom a mobokat.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #35290 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35292 üzenetére
Értem, köszi
Én egyet kértem, de jött mégegy térdvédő egyből utána
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35290 üzenetére
Gratula
Hol esett?
(#35289) arnikusz: köszi, teszek majd képet én is
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35263 üzenetére
Tegnap minden második körben jött csaló LSben, hol aimbot hol RPM hack.
-
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35232 üzenetére
Oksa,csak azért is irtam,h mennyi a sebzése /21,7/ ,mert neked adott,ott leirja.
Meg esetleg más hátha tudja. -
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35197 üzenetére
Vajon mennyi lehet a max sebzése.
21,7K nálam.Neten nem irja.(változó)
De igy sajna csak 347000 a dps-em
Most meg 375000 az m4emmel. -
Anonymus23
veterán
válasz
-
oneal1
senior tag
válasz
ezt ki dobta?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #35134 üzenetére
Egyik legjobb build szerintem
Gondolkoztam MP7 mellé liberator + centurion kombón +10% RPMért az MP7en, de Last Standben a játék nagy részében nincs a közelben mob hogy aktiválni tudd, a DZben viszont szerintem megoldható, de nem próbáltam, elmúlt 2 napban csak last standeztem.
yozsee11: a last standes gyenge kapcsolatot is megoldotta? Bár ott gondolom inkább a szerverpark akarom mondani krumpliföld szerverek a gond.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #35134 üzenetére
Barrett, vagy Rapid, vagy Reckless mellény a használatban lévő.
1003 rpm nagyon tetszetős és ha még 52-es tárja lenne az MP7-nek.
Köszönöm. -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34979 üzenetére
Nekem megállnak ha szépen kérem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34979 üzenetére
Konzolos a kép, gondolom ott más a helyzet. Hacsak nem a kollega kontrollerel nyomja PC-n, mely esetben adódnak kérdések, legfőképp: miért?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34976 üzenetére
Ezt a 2 fixet mind bele tudták rakni? Esetleg nem kellett volna kijavítani, hogy a first aid nem aktiválódik, illetve a vérzést se veszi le, a compenet (és az adept is?) keményen bugol, a fegyverrel nem lehet néha lőni, stb? Nem fontos bugok nem azért mondom
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ejj, ez nagyon zsír kesztyű, elég jó sárga szettet össze lehetne vele állítani.
FPS drop téma:
Nekem tegnap este Napalm production site misszió végén úgy laggolt, hogy nem tudtam befejezni a küldetést, mert másodpercekre megakadt a kép és sokszor már halott voltam, mire frissült a kép. (xbox)
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34905 üzenetére
Ez tényleg jó és szomorúan tapasztalom, hogy a többi Agentnél is gáz-Géza a loot dobálása.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #34811 üzenetére
Remélem holnap Team Dark korán kel.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #34807 üzenetére
Csatlakozom ugyanez van nálam is. De én azért reménykedem hogy ma éjjel már ki tudom próbálni.
-
törölt tag
válasz
Holnap reggel szerintem Mike error lesz.
-
Lefty
addikt
válasz
Vard ki a veget
-
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #34758 üzenetére
engem nem enged be a jatekba mar, de letoltes sincs. Ez ilyen ures jarat
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #34748 üzenetére
Látom ott is volt gyűjtögetés
Nálam is el van rakva vagy 40 láda, plusz a stashben DZ-ből kihozott zöldek
(#34751) yozsee11
Szerintem azok csak placeholder árak voltak, minden 999 volt. Aztán meglátjuk. -
LÁZ
addikt
válasz
Snip3r_HUN #34736 üzenetére
" ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél"
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34748 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Ma nem lesz játék
-
duvi
nagyúr
válasz
Ezek tényleg zsenik! Karbantartás+patchre időzítik a trialt? Brilliant idea UBI!
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34694 üzenetére
De miért csak 4 talent lesz Alpha-n? Elsődleges-en van ugye 3, plusz a másodlagos fegyver 2 talentje (harmadik, free talent nem fog élni csak úgy tudom), nem?
-
válasz
Snip3r_HUN #34694 üzenetére
Elektronikás tervrajzok is szinte kötelezőek.
Pajzsos teljesítmény módosítókat is szintén kötelező lesz beszerezni,asszem most van is.
Új kiegészítőhöz (stolen signal) 3 pajzsos fog kelleni. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34682 üzenetére
Police M4-et használ bárki is jelenleg?
(Mi ez a 7,4 M credit? Vagy a loot manager miatt úgy sem érdekes
)
A fegyverekhez (mármint szórás, stabilitás) vajon hozzányúlnak 1.6-ban? Mintha elég nagy lenne a hallgatás erről (meg sok minden másról is)... Vagy majd megint a dataminereknek kell kiszedniük a patchből?
-
válasz
Snip3r_HUN #34678 üzenetére
Nekem is ott figyel 3 cassidy,meg a loan star set a stash-ben.
Meg jó pár M870 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest