- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsaba95
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy nagy kérés-e, de egy évet hagytam ki a játékban, 2 napja kezdtem újra és kb. minden megváltozott. Tudna küldeni nekem valaki akár szöveges leírást, akár youtube videót, ahol elmagyarázzák milyen szettben érdemes rohangálni és mire kell figyelni a játékban?
Előre is köszi!
-
szcsaba95
tag
válasz
Snip3r_HUN #36868 üzenetére
De, ha ezeken mind életerő van, jóval alacsonyabb a CHC és CHD érték. Inkább az legyen kisebb, mint a szívósság?
-
szcsaba95
tag
válasz
Snip3r_HUN #36839 üzenetére
Mit csinálok rosszul, ha ugyanennyi staminával hasonló armor értékekkel nekem a toughnessem csak 288 ezer?
-
szcsaba95
tag
Sziasztok! 2002-es páncélú mellényt megéri lecserélni az 1910-es Barrettre PVPre az adottságai miatt? A Virgoncon tűzfegyver, egzotikus sebzéstűrés, plusz élet és lőszer van. a Barretten meg életerő, élet ölésenként, ellenség páncélsérülése és plusz lőszer. Szóval józan paraszti ésszel azt mondanám, hogy ez inkább PVE-re jó, de ti jobban értetek hozzá.
-
szcsaba95
tag
Főbb tulajdonságnak a felszereléseken a kritikus sebzés vagy az életerő, egzotikus sebzéstűrés a fontosabb DZ-ban?
-
szcsaba95
tag
Sziasztok! Akinek DPS buildje van fekete zónában(és jó😁) át küldene nekem egy képet a szettjeről, akár privát üzenetben. PS4-en játszom, nem leszek konkurencia senki számára.
Köszönöm.
-
szcsaba95
tag
Ettől a loot-rendszertől már a falra mászom. Két hete elhatároztam magamat, hogy összeszedek minden egzotikus cuccot és arany/egzotik felszerelést rakok össze PVP-re. Azóta farmolom napi 2-3 alkalommal a PVE bossokat, azt olvastam mindenhol, bármelyik dobhatja az egzotikus dolgokat. Nos, 2 hét, 14 nap, 14x3 alkalommal minden boss megvolt minimum, és nulla darab egzotikus cuccot adott.
-
szcsaba95
tag
Sziasztok! Skull kesztyűt hol lehet a legnagyobb eséllyel találni? Vagy mindenhol ugyan akkora eséllyel dobja a játék?
-
szcsaba95
tag
Valamelyik felszerelésen érdemes tűzfegyver vagy elektronika helyett életerőre pörgetni? Néztem ezeket a youtubereket, ott senkinél sem láttam ezt, de nem nagyon értem a dolgokat. Ha igen melyikre kell?
-
szcsaba95
tag
Healelni melyik build a jobb? a Reclaimer vagy a Taktikus? Utóbbiból van 4 darab jó, ki is próbáltam, elég jól működött, csak mivel egyedül voltam LS-ben a csapattársakat nem nagyon érdekelte, hogy én hova teszem le a heal ládát.
-
szcsaba95
tag
válasz
Hunbeast87 #34944 üzenetére
Van, csak ahhoz, hogy onnan megkaparintsam el kell küldenem valakinek PS messengerben, aztán az lassabb és bonyolultabb picit.
-
szcsaba95
tag
Ez alapján raktam össze a saját DPS buildemet. Nagyon nem értek a játékhoz, 1.5-ben béna is voltam, de ezzel builddel 3/3 LS-t nyertem meg, mindháromban 20 000 feletti ponttal. 1v1-ben egyetlen egyszer haltam meg, de a legtöbb 2v1-ben többször maradtam állva, mint az ellenfeleim. (Korábban DZ-ben szerintem egyszer sem tudtam talpon maradni 1v1-ben.
) PS4
-
szcsaba95
tag
Milyen szettbe érdemes öltözni mostantól?
-
szcsaba95
tag
A héten melyik boltból, mit érdemes megvenni? Láttam, az előző hetit többen is összegyűjtötték.
-
szcsaba95
tag
Sziasztok!
A napi célpontokat nem tudom feloldani, mert nincs elég célpont információm, ezeket honnan lehet gyűjteni?
-
szcsaba95
tag
UG-ban, DZ-ban vagy csak simán New Yorkban érdemes járni és keresni a cuccokat?
-
szcsaba95
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 30-as szint után, mibe érdemes időt ölni, hogy a leghatékonyabban fejlődjön tovább az ember?
-
szcsaba95
tag
Sziasztok! Aki közületek PS4-en játszik és nincs teljes csapata vagy esetleg beférek még én is, felvenne? PSN: szcsaba95.
ui: remélem szabad az ilyen jellegű bejegyzés, ha nem bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest