-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #22514 üzenetére
Tegnap a tizensok, talán 20+ halál ellenére is baromira élveztem, és hatalmas plusszal zártam, mert rengeteg manhuntost öltünk meg.
Volt olyan amikor a 2 x 4-es csapat ölte egymást az ajtóban plusz én és még valaki soló, hogy a nem rugók a solót fektették meg, a rugók leütötték ha már feküdt, szóval ők is 90 secesek lettek, első pár mp-ben még próbáltam pár méterre mögöttük a smart + deadeye-al a 4 manhuntost célozni, de totál 1 kupacban volt mind a 8, úgyhogy mondom le van szarva, bele a tömegbe a 20-as tárat, aztán fekszik akinek peche volt
végülis fair voltam, 1 innen 1 onnan aztán valakinek feltűntem és lelőtt.Korábban meg a 3 x 4-es bandás szerver, az egyik bandában benne voltam egy kis ideig, 3-an voltak, lövöldöztünk együtt rugókra, beinveltek, csak aztán elmentünk fel dz6-ba és ott baromkodtak, meg teszteltek, sticky-t lőttek rám, hogy mennyit sebez, persze ehhez ki kellett rúgniuk, az egyik ilyen után meguntam és villámgyorsan deadeye-al mindhármat leküldtem
az első ugye gyors volt, a haverja ment kelteni azt is könnyű volt, a harmadik eszmélt hogy hoppá, most már nem tesztelünk és lőtt de esélye sem volt, leütöttem mindhármat aztán visszamentem le alsó DZ-be ahol a buli ment.
Később találkoztam még velük, 5x megöltek mert "áruló" vagyok, hiába mondtam nekik hogy ők szórakoztak velem, manhuntban már menekülőre fogták, de az egyiket sikerült kinyírnom, én megelégedtem ezzel mint egál, ők nem. Volt még egy ilyen hogy épp 8 vs 4 manhuntosokat kergettünk, elkaptuk őket, de ugye ott vagyunk ők 3-an, másik 4-es, meg én, megint mondják a fuckyouraul, áruló, stb, én mondom hogy lőjjél te arab kutya, mert valami arobok lehettek a nyelvezetből ítélve, aztán a másik 4-es megunta és támadott, ott poén volt hogy mondja a srác, ok Raul, we will fight later
nagyon tetszett az a szerver, az egyik 4-es banda felváltva mindig rugó lett, ment szépen körbe hogy mikor ki és ment az üldözésük. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #22469 üzenetére
Köszönöm!
Engem érdekelne részletesebben is, ha van screen azt megköszönöm.Én mostanában szinte csak a a snipert használom, mivel ha sentry, akkor HS jelöléssel az üt a legnagyobbat, ha meg taktikus, akkor azon van HS-re skill CD. Emellett, mivel 99,99%-ban PvE-re használom, G38-as van, a páncélsebzés miatt. Géppisztolyt nem is tudom mikor használtam utoljára
Ja van még egy komolyabb shoti, abból 35-ös ellenfél 3 lövés közelről, pedig nincs is páncélsebzés rajta (takt SASG).
Van már egy jó pár alpha cuccom, ki akarnám majd próbálni.MP7-et (legalábbis normálisat) még nem dobott nekem a Div.
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
RECSKA #22448 üzenetére
Ez jól hangzik, de: nem volt pulse rajtam (lentről toltak még egy párat de ugye nálam meg scrambler van alapból amikor a DZ-ben vagyok és nyomogattam szorgosan), a srác meg közvetlenül odalépett mellém ahonnan ugye te nem igazán fogsz fejre lőni és nem fél mp alatt hanem tized mp alatt lőtt le (abban a pillanatban összeestem gyakorlatilag ahogy odaért mellém), meg nem 300k toughness-t hanem 400k-t (4000 felett van a staminám ha jól emlékszem) és nem, nem volt berakva nála se robbanó se gyújtó lövedék.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #22177 üzenetére
1.3-ban volt egy ilyen, pont Tomival voltunk, szerver váltás után rögtön rugó jel, DZ 2 bejárat, metrós aluljáró melletti tető, 1 létra fel-le, nincs más út. 4 manhuntos srác volt fent, meg vagy 4-5-en voltak lent mikor odaértünk, kis fentről le, lentről fel lövöldözés után én meguntam, mondtam Tominak hogy menjünk fel, majd nyomom az ultit.
A stickytől 3 megfeküdt, a negyedik hajszálnyi hp-ját pedig tank karival is le tudtam már lőni, mire Tomi másodikként felért, már csak azt látta hogy sorra ütöm le őket
És ez már bőven 1.3-ban volt, jó az a sticky még mindig.(Az a hátizsák talent nem ér sokat, a firearms és a stamina 15%-át adja a skill powerhez, nem az elektronikához, tehát nyersz vele kb 8-900 skill powert, ami nem túl sok.)
-
törölt tag
válasz
RECSKA #22168 üzenetére
Tegnap este katasztrófa volt dz. CybR-el mentünk 4-en. Jött 4 ruszki 6-ban tag neve (ru.....) lelőhetetlen 4-es volt okos mögül kiszedtek 2mp alatt mindenkit.
Később DemmeR-el mentünk 4-en. Ott olyan manhunt brigádba botlottunk, hogy közelről nem tudtuk megkarcolni őket illetve ők csak rádnéztek és halott voltál. 1 lövés voltam.Volt, hogy 12-en mentünk rájuk és pllanatok alatt elfogyott mindenki. Közelről lőttem a pvp karimmal és nem sebződött a gyerek.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #22155 üzenetére
Hát ezzel nem is egyedül megy az ember, hanem supportnak. Ha visszaraknék egy 2 slotos maszkot (240-es) ugyanazokkal a statokkal van, csak a HP kevesebb rajta (az is majdnem maxos a 240-eshez képest), akkor lenne a jelenlegi módosítókkal 737k (peenut), az elektronika meg a csapat bónusz miatt pár másodperc alatt 53k...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #22157 üzenetére
Értem én, csak tudom hogy nem lehet, de levezetem neked hogy miért, ha akarod:
535 az alap stamina. Ehhez hozzácsapunk még 5 x 759-et mert feltételezzük hogy minden cuccod maxos lesz, ha annyira el akarod érni a 600/50-et. Ez 4330 Stamina. Mivel tudod, hogy a 600k-hoz kerek 5000 kell, ezért hozzácsapsz még 4 x 161-es maxos gear mod slotot, ezzel lesz 4974 stamina ami csak 596.880 szívósság, de fogjuk rá, 600k.
Az 5 x 759 stamina gear miatt electronics-ra már cask 2 x 759 maradt, mert ugye pisztolytáskán mindkettő lesz, ez 2053 electronics, a gear mod slotokból 4-et már ellőttél a staminára, szóval csak 1db maradt ide, 2214, ami 22140 electronika.
Persze mind a 6 gear mod slotod amellett hogy maxos 161-es stamina vagy electronics, még maxos 1614-es skill poweres is, máris 30.210-nél tartasz. Természetesen a maszkodon is lesz 5706 skill power ami a max, mert addig farmolsz amíg esik olyan, és a backpack szintén maxos 7589 skill poweres lesz, és a 4 reclaimer mellett 2db taktikussal plusz 4000, ez barátok között 47.505Oké, body armorra és knee padra tehetsz hp-t, maszkra nem mert ott skill power van, és persze előző kettőre sem teszünk, mert van ott sokkal jobb választás helyette, nem is egy, de most a példa kedvéért tegyünk.
Természetesen maxos 3795 és 1898 értékekkel, ez további 22772 szívósság, így a korábbival együtt már 619.652.-nél tartasz, de minek ennyi, vegyünk le belőle hogy csak 600 legyen és helyette mehet skill power.
Ha 1 staminás 161-es gear modot cserélsz egy electronikásra, akkor a 161 stamina miatt 19.320 szívósságot buksz, szóval marad 600.332, tökéletes, de még jó hogy az, Te farmoltad így
A 161 plusz electronics pedig 1610 skill power, 49115. Olyan közel, de mégsincs meg, még így sem lehetséges összehozni, hogy mindenből a maxos értékteket számoltam.Azt azért hozzáteszem, hogy a 600.332 / 49115 lehetséges elérhető kombó közelebb van a 600/50-hez mint hittem, hogy lehetséges, kicsit izgultam is a végén hogy meglesz-e, de nem lett, és persze Te is tudod hogy mennyi esélyed van összeszedni akár egyetlen egy ilyen cuccot is mint amiből itt 11db kellene rögtön.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #22124 üzenetére
Csak ha egyforma az exotic resistetek és pontosan egyenlő távolságra vagytok a közepétől, persze jelentéktelenül kis eséllyel ezek nélkül is előfordulhat, hogy pont ugyan akkorát sebzett, de nem valószínű.
Be kellene vezetniük a friendly fire-t, DZ mennyivel viccesebb lenne úgy.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #22102 üzenetére
Itt is volt egy érdekes srác,eléggé papír volt gond nélkül feküdt pedig nem dps-sel voltam. Aztán hirtelen átment lelőhetetlenbe,ledobtam a smart covert de így is feküdtünk ~5 mp alatt mind a hárman.
DZ5 kimentésnél viszont szerencsénk volt. Bejött alánk a kimentésnél egy Jabba lángszórós így onnan védve voltunk. Kb. 120 sec volt még hátra a rogue státuszból jött két srác de fel már nem mertek jönni.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #22080 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Tetszik a reclaimer nekem is egy van eddig 268GS 749,731,705 fegyvertok tegnap esett a másik karakternek 10 undergroundon ehhez van még 2 alphabridge és 3 blind 4256 tűzerő 2740 életerő mellett. A cél még 2 reclaimer és egy alphabridge, mert amikor volt még egy 214 alphabridge elég jól töltötte vissza a healt.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #22052 üzenetére
Az emberek használnak stickyt, ezért elkezdték hordani a final measuret, emiatt a sticky kevésbé hatékony és nem használják annyian, emiatt sokan lecserélik a final measuret, emiatt a sticky megint jó lesz és használni fogják, emiatt az emberek hordani kezdik a final measuret és a stickyt kevésbé fogják használni, emiatt...
Ahogy a haverom is mondta, ez egy örök körforgás, nézd meg az oroszlánkirályt ha nem érted
-
RichieTri
senior tag
-
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #21977 üzenetére
Jó a shoti?
Most esett egy Super 90 halál és páncélrombolással, csak kéne rá kraftolni egy brutált is.
Néztem 1-2 videót shotis playerrel és egy jó darab aprít 2-3 lövéssel.
Igaz, hogy ha ugrál a játékos, nehéz vele kritre eltalálni, de kipróbálom ma.szerk:
Milyen kiegeket érdemes rárakni?players:
Nem xarok azok a DPS értékek a fegyókon alapból. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #21996 üzenetére
Ha nem mész ki, akkor fél évig ott fogsz gubbasztani, a drónokat van hogy ki kell menni lelőni, a feletted lévő snipereket szintén.
Van hogy ki sem megyünk, csak felállunk, de ott vagyunk a lépcső alatt, van hogy akkor lő be, amikor mindenki a fedezékben van és az elmúlt percekben senki nem volt kint, egyszerűen csak a fedezéktől jobbra belő oda a földre, és az bizony betalál már oda ahol mi is vagyunk, persze ez látható hogy most be fog találni, mert látod a piros kört, és hogy a közepén a becsapódás helye a földön van melletted, legutoljára is én még bemondtam ingame hogy ez ide lő most és még kiértem belőle, de ketten nem, és az pont a shotis kör legelején volt, ultival túléltük, de azért necces volt, szóval nem feltétlenül kell persze, de nem hátrány ha van, nem egyszer mentett már meg minket újrakezdéstől az, hogy nekem iszonyat jó az exotic resistem és amikor a többiek már meghaltak clear sky-on a tetőn vagy falconon az apc miatt, akkor rólam még épp csak az overheal esett le és bőven fel tudom kelteni őket, és nem egyszer volt fordítva, hogy valami miatt én meghaltam, és amiatt kell újrakezdeni, hogy egy következő ilyen csapás amit túléltem volna, őket kinyírta.Múltkor néztem az apc sebzést, utána az egyik futamon azzal szórakoztam, hogy bombafelrakás után az össze vissza lövéseibe beleszaladgáltam, a harmadik után is fent volt még az overheal, úgyhogy meguntam és visszamentem fedezékbe, gyenge vacak az az apc.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #21993 üzenetére
Falconra pl felesleges a resist ( ha csak nem te vagy a taktikus ), meg ugy altalaban pve teruletre. De dzben is nagyon kevesen mennek mar stickyvel.
Igen, ezt minden esetben elmondom Én is, amikor falcononként 1-2 alkalommal mégis belő a lépcső alá az APC, és egyedül életben maradva felkeltem a másik 3-at, mondom nekik mindig, hogy hülyeség az exotic resist srácok, szerintem még sok is van rajtatok, vegyétek le azt is
Persze, nekem is van 5. sentry szett cuccom amit ha felrakok akkor + 5-ös bónusz, + dmg to elite és + armor dmg, de az exoticom 89-ről leesik 24-re, lexington heroicra vagy UG-re bőven elég, nem kell annyi exotic, de egy falconra, clear sky-ra, dragon nestre, vagy DZ-be csak és kizárólag az exoticos verzióval mennék be.
Nekem lelőtte az overhealt és belesebzett az utolsó harmad hp-ba, de igaz az nekem DPS kari és csak 100k hp, neked a 700k szívóssággal az 175k hp, ebben az esetben viszont az overheal akkor valószínűleg a hp % százaléka, nem pedig konkrét összeg, különben rólad is le kellett volna jönnie.
-
törölt tag
-
failed
tag
válasz
RECSKA #21950 üzenetére
180k, na de én csak itemlvl200-nál járok
...
sentrynél hogy is van ez a félautomata fegyóval jelülőt ad vagy mi? (mik a félautomata fegyók?
)
reckless chestet meg annyit szedtem már szét, hogy unom is őket o.0
az underground az most fizetős dlc? vagy az hogy megy? nekem csak alap ps4 játékom van updatelve amúgy most hogy mondod, jobban belegondolva, mostanában tényleg nem nagyon dobálja a felelőtlen chesteket
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #21922 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, lassan összegyűlik egy szettre való abból is 268-asból, de még nem próbáltam.
3 Firecrest + 3 Blind cuccom van még berakva, annak 288/430 értékei vannak, de élesben még nem próbáltam. Igazából csak azért raktam össze, mert amikor volt ez a DZ-n kívüli supply drop 15-én, akkor kellett, hogy valamiből össze legyen rakva a 255-ös GS. Azóta csak ott van...A hétvégén eladtam vagy 30 214-es 240-es cuccot mindenféléből, de még mindig van vagy 60-70, amit selejtezni kellene...
Milyen most a csíter felhozatal a DZ-ben? Vagy már okosodtak, és lehetetlen eldönteni, hogy az-e, vagy csak jó buildja van?
-
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #21856 üzenetére
Próbálj ki egy L86-ost, én azzal szórakoztam a múlt héten 202 DPS-re tudtam feltolni, volt 4117 tűzfegyverem is, de az életerő miatt 3346-al használtam, a talentjei nem voltak ilyen jók mint a tiéd, de messze verte a G36-ot pontosságban.
3Striker/3Blindben használtam így. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #21845 üzenetére
A 40-es szintet kellene már elérni a fő karakterrel, ha lenne valami értelmes megvenni, de még csak 32-es, de randomokkal sokszor nagyon gáz tud lenni, pl látom, hogy mindenki DPS, gyorsan átöltözök taktikusba, lerakom az okos fedezéket, és csak rohangálnak össze vissza, mondom nekik, hogy használják az okos fedezéket, semmi, jön egy shotis, ketten azonnal fekszenek, és nekem kell taktikusként lőni az ellent
Így többnyire egyedül megyek hard nehezíttetett 2 direktívásat, az is ad 3800 XP-t, és kb 20 perc alatt megvan, csak pikk-pakk elfogyik a direktíva.
Ha meg heroicra megyek, akkor meg sokszor kivágnak a csoportból a 240-247-es gear miatt. Most előtte öltözzek be 255-be?Recska, te nem tudod, hogy van-e, ha igen akkor mennyi az "Armor damage on enemies" felső határa?
Próbáltam keresni, de csak annyit találtam, hogy működik-e avagy sem. A G36-al meg a kiegészítőkkel most van 60%...Jó ez a sentry karakter, csak tűz ellen semmire sem jó, kb 1 sec alat fekszik UG challenge/heroic tisztogatók ellen okos fedezék nélkül. Messziről durván sebez, de közelről nagyon védtelen egy lángszórós ellen.
Viszont falconra meg tökéletes
Vagy lexingtont farmolni kispisztollyal heroiconDurván OP az X45, rohadt pontos, a szokásos pisztoly tálent mellett a brutál van még rajta, 200k felett van a DPS-e, 3 jelölés után lő akkorát mint egy sniper.
A pisztolyra cső alá mi a jó? Kis cső alá felszerelhető cuccos kellene rá, de semmi, Van egy ilyen cuccom, de arra meg azt írja, hogy semmilyen fegyveremhez nem jó.
-
Paradroid87
újonc
válasz
RECSKA #21812 üzenetére
Saját összehasonlítás nekem nincs, de ahogy olvasom, látom PC-n valamivel egyszerűbb a helyzet, mert az egér gyorsabb meg pontosabb. Ami szerintem valamennyire probléma is, mivel a metát nagyrészt a PC-s Youtube-osok alakítják, a fejlesztők pedig ellentétes visszajelzéseket kapnak (anélkül, hogy felérnék ésszel). De szépen lassan megoldják, és kiszúrnak mindenkivel. Aki esetleg PS4-es tolja, az gondolom látja, hogy itt mennyire rossz a helyzet, az 1.3 óta meg aztán végképp, és akkor még azt meg se említem (csak halkan), hogy technikai szempontból sokszor a cucc játszhatatlan (ez nem tudom máshol mennyire jellemző). Ezért is jópofa mikor egy skill up review ilyen 80%-os fejlövés aránnyal számol, mert konzolon ehhez sok sikert. Nekem maxra van húzva az érzékenység, de még így is lassú, viszont cserébe az analógot egy ujjal kell milliméter pontosan piszkálgatni, PS4-en pedig ez alapból nagyon érzékeny. Ami a célzást illeti: van sajnos valamiféle rásegítés, ami különösen sniper esetén jellemző. Az M1A használatakor alkalmanként nem jön rosszul, főleg a nerf óta, pláne, hogy a capable talent is bugos. Fedezékben mikor lősz, akkor az első töltény eldurrantása előtt van valamiféle rásegítés (amit azért "felül lehet írni" csak plusz macera, ha mondjuk a lángszóróst nem fejbe akarod lőni vagy egy robbanó hordót akarsz eltalálni, stb), ilyen tessék-lássék célzás esetén is fejes tud lenni, de nagyon érdekes, mivel néha ténylegesen látod, hogy mellé megy, mégis fejesnek számolja a cucc, szerintem köze van a pontossághoz meg talán máshoz is. Úgy is kellene pár milla kredit, délután megpróbálom letesztelni Lexington végén a két heavy-n (ha nem lesz 1 perces (!) lag, ahogy tegnap is volt). Ez viszont csak az első töltényre vonatkozik, így néha jól jön, ha minden lövés után elengeded a célzás gombot (persze lassabban fogsz tudni lőni). Viszont nem lehet rá alapozni, mert nem mindig működik (igazából az esetek kis részében lehet csak észrevenni és olyan nincs, hogy mint a mágnes tapad a fejre a célkereszt, én sokáig azt hittem a kezdeti lövedék stabilitáshoz van köze, mert ebben lenne logika, nagyjából így kell elképzelni). Igazából csak a sniper esetén mondanám előnynek, de csak ha egymástól távol vannak az ellenfelek és nagyjából szembe van veled nagyobb távolságra). Ha pedig tele a környék ellenséggel, akkor sok sikert hozzá, hogy a feléd rohanó két shotis között a gép ne húzza rá a hátul dekkoló gépkarabélyos fejére a célkeresztet. És akkor még ez a jobbik eset, mert van, hogy asztal meg lámpaoszlop becélzására buzdít a játék....
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #21803 üzenetére
4 boss ami kellemes, utána tényleg unalmas...ez jogos...nekem tetszik, hogy több teruleten játszódik az egész....viazont en meg csak a napokban döbbentem rá, hogy PC-n gyengébbek a mobok, ami elott mai napig érthetetlenül állok...
4 boss egyszerre leolese a kellemes csapatmunka...vagy fenn maradtok fedezékben, ahova kiskocsi nem jön es smart cover meg immunlada?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #21490 üzenetére
Valami ami resisted ad beragadhat, mint pl a reclaimer lőszere, hogy már negyed órája nem rakott be, de még mindig robbanó lövedéket lőttünk. A resistekkel is lehet valami, hogy magára teszi, beragad és folyton rajta marad, vagy az állandó ulti hack amit írtok, passz.
Azért szerencsére annyira nem gyakori hogy lelőhetetlen az ellenfél.
Vagy ha mágis azt gondoljuk valakiről, jön egy másik csapat, és 5mp alatt wipe a lelőhetetlennek hitt ellenfélnél, többször volt már ilyen.Legutóbb hétvégén volt egy csapat, 4x nulláztak minket, aztán az 5. harc alatt megfektettük vagy 3 perc lövöldözés után az egyiket, az volt a taktikus aki a smart covert és a healt nyomta folyamatosan, és mivel nem volt folyamatos heal tőle a földön amiben ki-be futkározhatott a többi, így a maradék három kb 10 sec alatt halott volt azonnal. Nagyon sokat számít pvp-ben az összeszokottság, földön folyamatos heal.
-
Lefty
addikt
-
Raulblanco07
aktív tag
-
KaYaK
tag
válasz
RECSKA #21013 üzenetére
Ez nem lesz semmi ráadásul láttam egy videót ahol olybá tűnt hogy jön ki hozza BLIND sapka kabát meg a többi cucc. Ez majdnem olyan mint amikor a kormány egy életpálya modellt rak össze hogy ezt a szakmát válaszd...
Videó:
[link]Meg az lett volna a jó hogy a 2es Set bónusz maradt volna 100% on...
Viszont attól felek hogy fegyvert csak valami UG rang után lehet majd megkapni.... -
pzstm
titán
válasz
RECSKA #21011 üzenetére
majd fél tárnyi sebzést rakok bele ellenfélbe.....4061-es firearmsom van, blind szettel is próbáltam 20-30ezerrle kevesebb DPS-el, de sokkal kevésbé voltam hatékony...legalábbis én így éreztem
amúgy mitől kisebb a sebzése amit mondasz firecrest szettnek? vagy nem értem :S
-
KaYaK
tag
válasz
RECSKA #20998 üzenetére
Majd én megindokolom a sentry azért hulladék mert Camper módra le tudod lőni a mobokat fedezetből mondjuk 3-4 legrosszabb esetben 6-7-8 lövésbol persze fejre célozva úgy hogy közben nem halsz meg közben megjelölve a célpontot és +45% sebzest adva a többieknek is... És a szó a camper= chìter szócskán van...
Az mellékes ami a Set bonuszokat illeti és a DPS karinak elég fontos tartozéka....
Szar majd leveszem én is ha majd lesz szarabbAmúgy egy csiter camper sniperes mindenhova jól jön meg az UG nél is sőt Falcon hogy miért mert a tüzet gazgranatot rohadtul nem bírom meg a kövér lángszoros zsíros mobot sem...
-
RichieTri
senior tag
válasz
RECSKA #20989 üzenetére
lehet félreértetted..
3 magányos csillag és 3 firecrestet használok.
ez így abszolút shoti/LMG barát set.persze agyonlő a mob,DE mióta van a stagger azóta (ha nem lő mellé az ember) nem sok esélye van visszalőni. a "devek" kifejezetten a rusherek ellen találták ki ezt a staggert és tényleg működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest