- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HenRick
újonc
válasz
failed #39340 üzenetére
nekem 7770-em van elviszi vagy inkább viszigeti pve-ben minimum beállitások mellet megvan 50-60 fps pvp-ben szoktak kellemetlen fps-számok lenni főleg ha sokan vannak egy helyen. ja és a játék azért finoman megjegyzi az első indításnál h a-a ez kevés lesz de attól még elindul xD
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
failed #22468 üzenetére
Van külön pvp szett, úgy hívják hogy dead eye, esetleg alpha bridge, de inkább az első.
Tegnap nem volt valami sikeres a DZ-ben bóklászásom, Razor balszerencsét hozott rám, amikor belépett akkor épp funból 6 vs 1-ben harcoltam, és vagy 2-3 perc alatt tudtak csak megölni. 2 srácot követtem extractra, és közben jött egy 4-es csapat, beírtam hogy ajajj srácok, itt gangbang lesz, de senki nem akarta elkezdeni, nekem kellett, 1-et megöltem, utána 5 vs 1-ben inkább túlélni próbáltam, 2-3 percig el is sikerült húzni, de csak elkaptak.
Utána viszont estünk keltünk, ajtókempelős 4 fős bandák és brutál dps-ek mindenhol, voltunk 4-en is közben, de az is csak arra volt jó, hogy amíg a másik 3 respawnolt addig én manhunttal próbáltam valahogy elmenekülni és életbenmaradni míg üldöztek és a többiek újra nem respawnolnak hogy aztán 10mp alatt megint feküdjenek
A végefelé mikor egyedül maradtam megint jött 4 kis kínai, meg 4 nem kínai, egymást írtották, én meg amolyan külsősként próbáltam segíteni a nem kínaiaknak, de volt egy srác aki 2x is túlélte a manhuntot úgy, hogy a 3 kis kínai meghalt az meg egyedül menekült DZ 1-ből DZ 6-ig majd vissza DZ 4-ig, és nem tudtuk megölni, hiába értük utol, 20-30méterekre, valahogy mindig megúszta kevés hp-val a sarokig és healelte magát.
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
failed #21948 üzenetére
180 szívósság? Az hangyafüggy...
Szerintem a legkirályabb PVE területre a sentry v. striker 5-ös szett SAVAGE kesztyűvel.
DPS-nél még a legfontosabb szerintem a critesely. Ez legyen minél nagyobb, 60%-nál tetőzik, ennél több nem lehet. LMG-t használ a karim, RPK74-et, nagyon pontos, nagyon faja...5-ös striker szetthez még jó megoldás lehet a felelőtlen skilles ( reckless ) mellény. De nekem még 1 olyan nem esett.
PVP-re mindenki deadeye v. alpha szettben megy, esetleg shoti és sentry.
Ha gearelődni akarsz, UG-t ajánlom, meg az incursionokat. Falconból sentryt, csapásmérőt, taktikus cuccot kapsz. Dragon nesten Deadeye, firecrestet, reclaimert...
Reclaimer nagyon jó, főleg ha supportot csinálsz. Régen én is DPS karikkal mentem, de mostanában föld alá is szívesebben megyek a reclaimer dps supporttal, valahogy jobban élvezem, hogy figyelnem kell a többiekre, sajnos sokszor a csapat nem figyel eléggé az elől arató DPS-ekre, és soha sem támogattak. Ezért lettem én a támogató
-
Anonymus23
veterán
válasz
failed #21945 üzenetére
Jelenleg nincs olyan build (szerintem) ami mindenre jó lenne.
(majdnem) mindenre más a jó, bár igazából 3-4 területre felbonthatóak a buildek:DZ: pl amit Player berakott, 5 striker + valami legjobb, de sokan használják Dead Eye + 2 valami, ami jó statot ad, vagy tűrésre, vagy DPS, meg még kinek milyen stílus jön be
Incursion/MIssion/UG
Ezeknél lehet DPS vagy taktikus/support karaktereket csinálni, keress rá, tele van a YT ilyen vidókkal.
De pl DPS: 5 Sentry + valami ami a legjobb statos, vagy 5 Striker + valami ami a legjobb statos
Taktikus: 4 taktikus + 2 final meausre
Reclaimer: 4 Reclaimer + 2 final meausre vagy 2 taktikusStb.
De tényleg keress rá pl YT-n.
Viszont a 70 db zöld cucc nagyon kevés, szerintem vagy 500-ból lett már aránylag elfogadható build...
És akkor a fegyverekről még nem is esett szó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest