- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46649 üzenetére
Azért a Firecrest se lesz kutya szerintem, kb olyan a hatos bónusz, hogy szerintem minden rugózó csapatban lesz belőlük egy 200 lőszeres LMG-vel, nem fogsz tudni közel menni hozzájuk, a normál immunizernek olyan minimális a hatótávja, hogy esélytelen, nem utolsó sorban a lángcsóva kitakar egy csomó mindent, de legalább már nincs vétlen rugózás...
Eddig se volt semmi egy jól összerakott firecrest, teszem azt lesz egy ragadozó meg egy FC a csapatban, aki véletlenül közel kerül azt se tudja mi történik vele, nem is feküdni fog, hanem azonnal a checkpointon fog ébredni.A taktikus meg ugyanaz, csak még nagyobb skill powerrrel.
A Vadász hite bónuszok azok játékosra is érvényesek lesznek? Mert akkor messziről nem lesz az sem rossz vadászni a zavarosban, főleg mivel már nincs friendly fire, egy nagyobb csetepatéban elég nagyot lehet vele messziről sebezni, ha stackelődik, akkor meg akár 2-3 lövés egy játékos, úgyis glasscannonak való lesz ez is.
Szóval azért lesz még amiben szaladgálni fognak a játékosok, de a legtöbb ezek közül továbbra is a csapatoknak kedvez, ahol jól össze vannak válogatva a buildek.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #46642 üzenetére
Alpha Bridge ha így marad akkor megint mindenki abban lesz.
Remélem odafigyelnek majd mert baromi unalmas lenne dz ha az összes többi szett kuka lenne mellette.
Jelenleg nálam Striker a kedvenc. Csapatban vicces a Predator. Nomad szettet nem szeretem de mostanában használom én is. -
törölt tag
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46627 üzenetére
A másik hülyeség, legalábbis véleményem szerint, mikor vannak 2-3-an és felrakják a cuccost, én meg odamegyek és felrakom. Aztán a saját cuccukkal együtt is elkezdik levágni. Hétvégén 4 ilyen eset volt, ebből 3db 2v1, mindhárom esetben köszöntem szépen a rouge killt.
A negyedikben 3v1-ben voltak, ott meghaltam, de szerencsére elhúztam addig míg kiment a csomag.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46612 üzenetére
Nekem a strikerhez a fegyvereken is PvE tálentek vannak.
Az LVOA-C-on Pusztító/Kérlelhetetlen/Vérengző
Az Alejandro-n Pusztító/Ragadozó/Fedezékből...Lassú, lassú, de második fegyvernek, amikor kifogytál és az ellen is kifogyott, akkor a nagyon nagy RPM miatt egész komoly sebzést tudsz addig bevinni, nem utolsó sorban jól jött a ragadozó tálent is itt.
De ha Ragadozóban lettem volna, akkor már a kötélvágáskor feküdtek volna, mert a gyerek elnyomta az ultit, és így élesztette fel a másikat, ha ugyanezt ragadozóval nyeli be, akkor utána szinte azonnal fekszik mindkettő.
Pl tegnap az egyik csapatból az egyik rugó úgy lett meg, hogy lőttek engem, én meg rámentem az egyik gyerekre, már összeestem, amikor a szemem előtt a gyerek összezuhant és utána meg szinte azonnal ki is feküdt. Nagyon durva lett ez a ragadozó az már biztos. Azok hárman, akik a supply-nál lelőttek, amikor visszamentem rájuk, akkor kettő meglett, a 3. meg elfutott fel a DZ6 kimentésre a haverjához, meglettek volna ők is, de akkor már rám szállt a lila köd és nem taktikáztam, egy D3 CF cuccot azért csak elloptak tőlemD3-hoz melyik módosítót érdemes berakni?
Van vagy 2-3 szettre való D3, nagy ritkán szükség van rá, de akkor már összeraknám a többit is. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46604 üzenetére
Nem tudom mi volt ma (tegnap) a játékkal, de összeszámoltam, konkrétan kb 20-25 CF cuccot adott (20 még a stashben figyel belőlük, 1-et pedig már be is raktam gearbe), 3 vagy 4 cucc azonnal kuka volt, a többit még meg kell nézni, hogy mi legyen velük, de van egy csomó jó benne. Gyakorlatilag ma több CF cuccot kaptam, mint egy GE alkalmával
Nálam marad a Striker mobozni, ha jönnek a rugók, akkor max fekszek, és átvedlek Ragadozóba. Ma is takarítottam egy Supply-t, amikor bejött 3 gyerek, kiszedtem a supply-t, de berugóztak, lelőttek.
Visszamentem Ragadozóban, és 2 részletben de mind a négyet (mint kiderült a negyedik elmaradt valahol) megfektettem. (persze ez a supply már akkor jött, amikor mondtam, hogy na jó, mára ennyi)
Utána még összeszedtem az eldobott cuccokat, amik privátként estek, meg a bossból, +1 landmark, na mondom kimentés és megyek, erre fel megjelent 2 játékos, és le akarták vágni a cuccomat, full PvE (páncélsebzés, elite-sebzés még a módosítókon is, XP meg ilyenek, de meglett mindkettő, igaz az ultim elment, pedig az egyik ragadozó volt. Feldobtam YT-ra... -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46592 üzenetére
Van egy House meg egy Bullfrog, de a Bullfrogot le fogom cserélni, mert nagyon szór, nem jó ide, majd egy M4.
Mondjuk a buffrog arra jó, hogy amikor már nagyon közel van az ellen, akkor már nem annyira számít a szórása, és nagyon gyorsan beviszi a 10 lövést, és elég nagyot is sebez.
Mindkettőn kérlelhetetlen+halálos van, meg a spec harmadik tálent.
De Tomminak igaza lehet, mert a kártyaszámolót nem mindig adja be, amikor lelőttem az egyik manhuntot, akkor amikor kijöttem a CP-ról, akkor nem mutatta a kis ikont, hiába váltottam fegyvert és volt fullon a tár.
A House-on amúgy 60% CHC van ha jól rémlik.A szett úgy van belőve, hogy az egyik az TF-re van pörgetve, a többi Stamina és be van rakva 5x266+1%CHC mod, így éppen 9000 felett van valamivel a Stamina érték. Első héten lehetett venni ezt a módosítót, mármint GE utáni első héten.
Egyébként akiket sikerült megtalálnom előtte nem sokkal éppen magyarokat írtottak le, Localmester, Erika meg még volt valaki...
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #46502 üzenetére
Most megfigyeltem visszarúgás szempontjából is a videót. És tényleg nincs visszarúgás. Sőt, a tárazással is van valami gond, mindössze 1.1 másodpercig tart a 65-ös (!) tár csere. Ezek alapján gyanús, hogy ez egy kispályás f@sz.
Szerkesztettem, kb. 0,8 másodperc alatt táraz. Mindjárt teszek fel képet.
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #46490 üzenetére
Most megnéztem a videót az elejétől a végéig. Lehúztam a jutyubról, kockáról kockára elemezgettem. A legfeltűnőbb az, hogy az embernek - gyakorlatilag - egy lövése sem megy mellé, a távolság sem számít. Én most azt gondolom, hogy csal. Nagyon finoman, de hatásosan - és nem lehet elkapni. Lehet, hogy tévedek, de szerintem senki nem képes ilyen hosszan, ilyen pontosan lőni. Nagyon furcsa...
-
törölt tag
válasz
arnikusz #46486 üzenetére
A vérzésellenállás nem működik a CF Predi ellen, az okés, de az egzotikus, az elvileg a golyó ütötte sebzésen kívül minden más ellen véd. (Exotic Damage Resilience mitigate damage from burning, bleed, fire, shock, electric, explosion damage.)
Meg azt hiszem Marco valamelyik videójában is telepakolta magát edr-rel.
Vagy ez sem jó rá? Valakinek ki kellene próbálni DZ-ben.itt is van:
https://www.youtube.com/watch?v=8LX08gqOkwY -
törölt tag
válasz
arnikusz #46482 üzenetére
Ja nem, Tűzerő közel 8000, csak ez a hülye szintezés...
Egzotikuson én is gondolkodtam vérzés ellen, a Vicious nekem ad +10% CHC-t, 60% fölé is tudnék menni, de ugye az a limit, így marad lehetőség, kicsit lehet játszani.
Végső CF 70% körüli egzotikus ellenállása szerintem is jó, de egy 4000 Tűzerős kimaxolt Ház 20-22K körül is lehet a Ragadózónál, 30% vérzést így is kapnánk, végsőnél meg nincs semmi ami plusz sebzést adna, így az alap 40% edr + maszk, mellény,térdvédő 30% kb. de vagy a páncél vagy a tűzerő lesz gyenge. Szvsz. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #46470 üzenetére
Inkább azon törjék a fejüket hogy a god mode glitchet mielőbb ki kellene javítani. Na meg hogy a classified predatorral ha meglőnek hiába nyomsz el egy medkitet nincs 7 másodperc immunitás, a következő 10 lövéstől épp ugyan úgy vérzel, immun láda szintén semmit nem ér akkor.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46425 üzenetére
Ez totál random, az már fix.
Pl mintha a játék olvasta volna a fórumot, tegnap letoltam 20 fázist UG-ban, legalább 10 db exo-t kaptam plusz vagy 4 CF cuccost, amiből kb 2-3 exo használható, meg 2 CF. A többi CF is használható volt, csak nekem már voltak jobbak.
A 3 fázisosokból régebben csak 1 körben adott be huntert, most mindegyiknél 2 fázisban fixen volt hunter.
Az előző 2 hétben letolt 150-200 fázis alatt nem adott ennyi cuccot mint tegnap este.
Tényleg csak lestem, hogy szinte minden bossból a végén ott figyelt a piros felül, volt hogy 6 cuccos a CF-el együtt.Full random az egész...
Tegnap volt egy muris dolog UG-ban:
Az egyik körben jöttek a hunterek, lelőttem őket, de a második még el tudta engedni előtte a seekert, ami szépen odajött hozzám, de nem robban fel, hanem követett mindenhová, mint a saját seeker.
Ott nézegettem, és éppen ismerkedni kezdtem vele, hogy gyere cimbora együtt megcsináljuk a kört, amikor egy gázpalack társaságában felrobbant mellettem (kb egy jó 1 perc múlva, hogy lelőttem a huntereket), ulti minden bekapcsoltMentem egy P93 kört is Sniper leírása alapján, tényleg jól adja, sajna a végén nem tudtam kiszedni még egy 6000-es ládát még, pedig lett volna kreditem, csak sajna elfelejtettem medkitet vételezni, és a fertőzöttségi elvitt a 14. körben... Ide (ha ládát akarok farmolni), akkor fog kelleni a 6000-es Stamina a Strikerhez, az egyik cuccost át kell majd kalibrálni, vagy plusz egy cuccost berakni.
Sith, ha olvasod még a fórumot, ez jó hely CF cuccot gyűjteni, dobott exo-t, CF-et, minden. Csak gyere, letolunk pár kört -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46369 üzenetére
Asszem az pont PvP-s volt, de akkor is Ház volt, de csak fitymálta itt vzarmo, hogy ilyen szutyok neki nem kell
Nekem van még 70 fázis hijja az UG-ban, aztán heti küldetések, DZ farm + WSP.Tegnap ahogy toltam az UG-t, ugye az UG heti ládához kell egy 3 fázis 5 nehezítéssel. Na most, én mindig kihíváson 3 fázis 2 nehezítéssel tolom (elektronika zavarás/gyors visszatöltés + stabilitás/kevés lőszer), és az első run 3. fázis végén beadta a hetihez a teljesítendőt. Nem kicsit bugos az UG se
Viszont ez a (most már DX11-en is) laggolás ez rohadtul bosszant. Nem is laggolás ez, megakad a játék, fél másodpercre...
Nem tudom mit is csináljak, lehet újra kellene telepíteni a gépet... -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46330 üzenetére
Nekem is csak 60 Mbites, de itt szerintem nem a letöltés, hanem inkább a feltöltés számít, de oda se kellene túl sok, sokkal inkább a stabilitása a lényeg.
Meg a ping.
Szerintem 1.7-el állítottak valamit, mert azóta van sok Delta, azaz kevésbé tolerálja a nagy pinget, vagy bizonytalan kapcsolatot a szerver oldal. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46325 üzenetére
+alibiman
Köszönöm, akkor csak a szokásos csodálatos szerverpark....
Azt már lassan kiszűrtem, hogy a torrent miatt volt sok Delta, ami fura, mert 1,5 évig meg nem volt vele problémája. Pedig eddig is le volt korlátozva 60%-ra, de most levettem a torrentet 10% körül, így nem Deltázik annyit.
De amit most csinál, az kb katasztrófa megint, tegnap a heti exo küldetéseket csináltam a Sentry-vel, kínlódás volt, annyira laggolt... -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46259 üzenetére
Hát lehet választani, nem a Last Stand, a magyar Összecsapásnak fordította, most nem ugrik be az angol neve.
nem volt rossz egyébként asszem 6 vagy 7 kört toltam le, kettőt buktunk, a többit lehoztuk. Első vagy második voltam folyamatosan, először próbáltam a nomádot, de a Ragadozó (még így is, hogy le van véve a stat) jobban adta. Sajna nincs PvP Striker cuccom, talán ha esik még belőle, akkor rakok össze egyet.Lementek egy karakteren a heti exoért a küldetések vzarmoval, meg előtte még egy másikon megcsináltam két heti küldetést, 1 House + 2 Alejandro esett a 8 exo ládából ami használható, +1 Ninját odaadtam az egyik ismerős srácnak.
Aztán Ákosékkal kifarmoltuk a titkos küldetést, meglett a maradék 3 karakteren is, de azokat a ládákat már nem nyitottam ki, hogy ne húzzam az időt.
-
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46244 üzenetére
Ezeket a maszkokat hogy tudom megszerezni? Tudom hogy küldetésekkel, de hol van erről leírás, mert a játékban keresem, de nem találom. Előre is köszi szépen.
Majd délután ismét megyünk haverokkal farmolni, de őszintén nem tudom hogy hova menjünk, mert a resistance-t nem bírjuk 5-ös világfokozattal, bár nem tudom hogy egyáltalán lehet e beállítani nehézséget, a Lexington-t meg utálják, DZ-be meg ha elvennék az exo cuccokat, akkor le is törölném a játékot. Szóval még keresem az igazságotMost meg gyártottam magamnak pár ezer PxC-et, természetesen a zöld ládák mind kuka...
-
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46136 üzenetére
Nekem is van még Bullfrogom, de még ugye régebbi időszakból. Arra emlékszem, hogy nagyon kiment oldalra. Bár Striker szettel nem volt rossz.
Miért írtad hogy: "visszarugást és pontosságot adó fegyverkiegeket nem rakunk rá"?? Miért nem? Van rá más megoldás hogy ne "rúgjon" ki oldalra??Na még ma éjjeles vagyok, holnaptól farm. Annyira hiányzik már a game fél éves kihagyással
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46151 üzenetére
Hát ha jól rémlik, kb 130 (vagy 160?) fázis, 8-9 küldetés, 19 napi küldetés, és asszem ennyi.
De majd meglesz apránként, nekem bejön ez a hunteres feeling, annyi, hogy most már ugye lehet tudni mikor jönnek, így nem annyira meglepetés, és meg is van ez ellenszer ellenük, így csak a napi nehezítéses küldetéseknél tudnak problémát okozni, vagy akkor, ha konkrétan melléd spawnol.A direktíva gyűjtögetés az érdekes volt, valamelyik nap mindegyik karakteren a 2 napi küldetés adott összesen 20!! direktívát karakterenként, legalábbis "papíron", effektíve nem adta meg, de a heti küldetés feltételeknél is beadta, és az achinál is elszámolta, így az már megvan egy ideje.
Viszont az UG heti ládája katasztrófa, eddig csak Damascust adott (asszem már négyet is) CF cuccot véletlenül sem, csak sárga cuccokat
-
törölt tag
válasz
arnikusz #46136 üzenetére
Akkor a Bulfrog lehet még nyerő? Ma ki is próbálom azt hiszem. Most hirtelen nem tudom milyen talentjei vannak, délben ha fellépek, megnézem Mik ajánlottak rá?
DivTech farm meg okosan csinálva nem is olyan vészes. Tegnap 200 volt a cél, lett belőle 600 kb 6 óra alatt, de közben csoportban is voltam mikor nem csak DivTech volt a cél. Ma délután csak arra állok rá, aki akar, csatlakozzon (vagy én hozzá)Az a jó, h csopiban adja a DivTech-et mindenkinek, nem csak aki bontja
-
törölt tag
válasz
arnikusz #46133 üzenetére
Jaja, igen, én is azon filózom... PVE-re tökéletes a mostani LVOA-C, a House-t PVP-re (is) akarom inkább, de ha van rá jobb exotic, szívesen veszem a tanácsot, mert Exotic-ból már mind hullot.
Lifer092: nekem gtx 750 ti twin frozr van, mellé egy AMD Phenom II. X4 955 Black Box, 12Gb ram, s 2/3 High, 1/3 medium beállításon fut minden. Így van nekem 35-40fps, a legnagyobb zürzavarban sem esik 30 alá, s nekem tökéletes így is, nem szaggat, nem laggol, Alfával és társaival idáig 2x ha találkoztam (kop-kop)
Amúgy én is ez alapján lőttem be a grafikát -
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46112 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, most rövidet válaszolok, mert mobilról nem a legjobb, meg melózom is. Nomád szettem van mèg a LS èrából meg 2 high end.. Már októbernèl járok a visszaolvasással, sajnálom az eventet, arra jó lett volna benevezni, a maszkok is jók. Remèlem a hètvègèn valakinek kipottyan egy Urban MDR, meg az új UG-t is megnèzzük.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46114 üzenetére
A mostaniak közül engem a taktikus érdekel leginkább, ha megint hasonló lesz, mint egyszer régen. Amikor kb one hit-elt sok embert a bomba. Illetve a Firecest, de azt régen is csak tesóm próbálta ki és tetszett neki. A másik kettő nem nagy durranás véleményem szerint. Persze ki kell próbálni, hogy biztosra menjek/menjünk.
-
alibiman
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46093 üzenetére
Én lementem 5300 környékére, nem healel annyit, mint amennyit dob sebzésben szerintem a plusz egy slotnyi TF. (a kesztyűn pl az 5% heal on kill többet dob szerintem).
Egyébként annyira bejött, hogy tegnap este már a 3. karakterre is összeraktam egyet, a negyediknek is van még több mint egy szettre való, azt is meg fogom csinálni, csak kell majd, hogy legyen elitsebzéses módosító vásárolható.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46078 üzenetére
Ez nem verseny, legfeljebb önmagával versenyzik az ember
Az elején 1 Reclaimer volt + 1 D3 + 2 Striker
A végére 1 Reclaimer + 2 D3 + 1 Striker (én)A leghátsó túszt azt nem pajzsal védték, hanem a dupla ledobható fedezékkel, az végig előtte volt.
Ami jó hír a próbálkozóknak, hogy a túszok meghalhatnak nyugodtan, csak ügynök ne fogjon padlót.
Hősin csináltuk, sokkal jobban feküdtek a mobok, gondolom sok mindenkinek volt elitsebzés.
A hősi miatt a vége kicsit neccesebb, de a ledobható fedezék az jól működött. -
Anonymus23
veterán
-
kiezTe90
senior tag
válasz
arnikusz #46057 üzenetére
Az a baj én az eventen még nagyon kis szintű voltam (akkor kezdtem el ps-en), és nincs CF cuccom.
Most kipróbáltam a time squaret, ilyen hibrid szettel. D3 pajzsal plusz nomád, és ezek ninja bike táskával. Nem sok a pajzsom életereje csak 700+ezer de miaz hogyha közel jönnek hozzám, 1-2 ütéssel leszedik? Majdnem agyvérzést kaptam.
Már nagyon várom a globál eventet, remélem azért a régi cf szettek is esni fognak. (D3, striker, stb...)
Ez így Nekem csak szenvedés. Arra a hétre ki is kérek 3 nap szabit.Szerk.: Mikor lehetlesz tudni pontosan mikor lesz a global event?
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #46041 üzenetére
Az összes legendaryt végignyomtam vele, a randomok csak futottak utánam és mögülem lőtték az ellent. Ha figyel az ember arra, hogy ne vegyék körbe akkor terminátorként haladhat ezzel szettel, a több mint 2millás pajzsot kb gyógyitanom sem kellett, viszont PVP-ben tényleg felejtős olyan iszonyatos sebzés szorzó van a pajzs ellen.
-
PETEE78
senior tag
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46001 üzenetére
Engem most aláztak meg DZ-ben, 3 azaz 3 Megállító shotis/striker szettes lövés volt levinni a 430ezer életerős predatoromat. Most már tudom, hogy miért nem szeretek/szerettem eddig is pvp-zni ebben a játékban. Ha erősnek érzed magad egy szettben akkor is van egy olyan hero aki kb megaláz.
Boldog Újévet Nektek!
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #45990 üzenetére
Tegnap néztem JakeTV streamjét. A skirmish arra volt jó neki kb, hogy bemelegítsen a DZ-re..utána csak kifosztás.
Viccesen hangozhat, de ez az előbbi dolog, főleg, hogy 1.8 óta minden nap vadásztam rá, olyan érzés kb. mintha ténylegesen kiraboltak volna. Az egész kedve elmegy az embernek tőle..
arról már nem is beszélve, hogy az egyik talent responsove volt
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #45987 üzenetére
egyedül megyek 90%-ban és használom a rejtő pulse-ot, illetve a csomagot is csak az utolsó pillanatban rakom fel a kötélre, ha tényleg nem jár arra senki. Elkerültem már sokszor a kifosztást.
A mostanit én rontottam el a nagy izgalomban. Csak 30 mp volt egy meglévő kimentésnél és 12 mp-re értem oda. Gondoltam gyorsan felpattintom a Házat és örülünk. 3 csóka volt, ahogy megláttak egyből rugó on...
Valaki panaszkodott itt múltkor, hogy 4-es csapat sokszor kimentésre, vagy kisebb csoportokra vadászik. Egy ideje kezdem én is azt érezni, hogy ha nem játszol csapatban, akkor marad a PVE és a hátrány, ami ebből jön.
Technikailag nem tudom, hogy mennyire megvalósítható, de 1-2 fős dz run-ra lehetne külön szerver. Így a PVE és PVP izgalom megmarad, csak ha betámadnak, akkor van esélyed 1-2 ember ellen megvédeni magad.Én is egyedül szeretek többnyire farmolni. Headset nehéz, idegesít+ inkább zenét hallgatok közben kis fülessel. Csak kezdem unni, hogy mindennap van 1-2 loot amit leszed rólam 3-4 lusta csóka...
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #45959 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy milyen 4200 körüli tűzfegyverrel és bőven bejött. Így úgy voltam/leszek vele, hogy 9000 stamina + 125e skill power cap-et megcélzom, hogy maxos legyen a páncéléleterő. Bár én ilyen PVE/PVP build-re építem, így nem nagyon pörgettem rá páncél és elit sebzést. Skill haste-t raktam mindenhová, ha le is lövik rólam akkor kevesebb mint 20sec és megint aktív.
Jelenleg Predator-t használom elsődlegesen, nekem eléggé bejön. 55%chc és 94%chd-vel House-zal. PVE/PVP-n is megállja a helyét.
Ugye erre a GE-re jöttem vissza, úgyhogy a régieket is gyűjtöm, a reclaimerből és a strikerből is 1-1 item hiányzik. Sajna a meglévőkből is 2-2 kb kuka, vagy nagyon sok divtech kell hozzá.
Úgyhogy van még tennivalóm.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #45956 üzenetére
Még mehetne aza képzettség 125000-re fel, ha lehet. Én pont ma néztem meg, hogy ez a szett hogyan áll, kell pár divtech sajnos.
Én ma maxoltam a House-t és kezdem a nomádot, szerencsére 4 pörgetés kellett 3 item közel maxolásához. 2item még elfogadhatónak mondanám, de a kesztyű olyan szar, hogy el se kezdem (1280 főérték), marad úgy majd ha esik egy jobb.
Ma összeszedtem 400-450 divtechet, remélem hnap is összejön ennyi.
Am az új szettek itemeit csak nekem nem dobálja most a játék?!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #45947 üzenetére
PTS-en már próbáltam, szóval nem volt nagyon újdonság, nekem tetszik.
(#45946) Vityaa: Maszkon, kesztyűn és a fegyvertokon chc, a gonosz talent +10%, ezen kívűl a fentebb említett 264 stamina + 1% chc módosítók. Ha chc-s irányzékot teszek rá akkor megvan a ~40-42% chc is.
-
bozont
veterán
válasz
arnikusz #45924 üzenetére
Én is hasonló szinten járok vele, de a skill power sajnos nem megy feljebb, ennyi van a cuccokban.
Egyedül akkor ha a térdvédőn beáldozom a chd-t. A jelenlegi felállásban 53% chc és 80% chd. Előbbi valahol 55-60% körül lesz optimalizálás után, de az lassan halad.
A másik kérdés, hogy a kesztyűn érdemes lenne beáldozni a +smg sebzést chd-ra? Mer akkor az +17% és mehetne a +sp a térdvédőre. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #45889 üzenetére
Lődd be a skill powert 120000-re, az elég, ha ilyen kiosztás mellett a térdvédőre és a hátizsákra tekersz +skill powert. Ha megvan a 120000 skill power azzal eléred a skill power capet is a shieldnél, amivel meglesz alapból minden buff nélkül a több mint 2.000.000 hp-s pajzs és úgy már nyugodtan berakhatsz +4% damage modokat amivel meg szépen megdobod a sebzésedet.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45892 üzenetére
Oké, akkor a többiből lesz Divtech, mindjárt szét is kapom őket
A House-t PVP-re gondoltam, de ha tudsz adni ötletet h pvp-re melyik (és milyen talentekkel), szívesen venném
szucstom: wazze, én PC-n vagyok, szóval a közös nyomulás kuka :/
Amúgy ma fent vagyok este 10-ig, szóval ha van kedve valakinek DZ-ben (vagy UG-ban) farmolni, Maxxsus néven írjon rám (s jelezze h innen írt)
bozont: csak a CF (mappás) cuccokon lehet, azoknak a kiváltsága
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #45884 üzenetére
Egy kiosztásra meghagytam a 4100 elektronikást, 33% skill haste-tel. A második kiosztásnál a plusz elektronikát átraktam tűzerőre, és a kesztyűn is chc van skill haste helyett. Nekem mindkettő bejött, utóbbival pár százalékkal kevesebb a chc/chd és valamivel lassabban töltődnek a skillek is, cserébe magasabb az alapsebzés. Az Alejandro sem éppen pvp-re van összerakva mivel a halálos/pusztító kiosztás inkább csak a striker-nél kell, de szó se róla attól még aprítja a játékosokat így is.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45868 üzenetére
Nekem mivel maxos, elsődleges, a House másodlagos mivel azon még van mit dolgozni. Amúgy én az LVOA-C-re pusztító, crit esély, még nem tom már hirtelen mit raktam, mert kifejezetten neves és elitek ellen készítettem farmolni. Olvasztja is rendesen a páncélt, seperc alatt le ontja a DZ-ben bármelyikről. A House-t akarom majd PVP-re megcsinálni, csak még nem tudom mi legyen rajta.
Szucstom, akkor ne izgulj, 30-ig mire költeni kell valamire, bőven lesz lóvé. De amúgy ha gondolod, most kezdtem el a másik karakterem, most 10-es, néha nyomulhatunk csapatban. Vegyél fel, Maxxsus a nevem a játékban. Underground kieged van?
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45865 üzenetére
Nem, én aranyat láttam, csak már nem tudom hogy melyiknél. Meg azt sem, hogy mennyi időnként változik az árukészlet. Nem vettem meg, mert az enyém maxos már, forgatott talentekkel. Amúgy én lenni magyar, csak telóról írok, és a prediktív szövegbevitelem viccelődni sokszor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest