Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Én kipróbáltam, hogy milyen 4200 körüli tűzfegyverrel és bőven bejött. Így úgy voltam/leszek vele, hogy 9000 stamina + 125e skill power cap-et megcélzom, hogy maxos legyen a páncéléleterő. Bár én ilyen PVE/PVP build-re építem, így nem nagyon pörgettem rá páncél és elit sebzést. Skill haste-t raktam mindenhová, ha le is lövik rólam akkor kevesebb mint 20sec és megint aktív.
Jelenleg Predator-t használom elsődlegesen, nekem eléggé bejön. 55%chc és 94%chd-vel House-zal. PVE/PVP-n is megállja a helyét.
Ugye erre a GE-re jöttem vissza, úgyhogy a régieket is gyűjtöm, a reclaimerből és a strikerből is 1-1 item hiányzik. Sajna a meglévőkből is 2-2 kb kuka, vagy nagyon sok divtech kell hozzá.
Úgyhogy van még tennivalóm.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest