- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #34712 üzenetére
Persze nyilván de mi pl. összefutottnuk egy olyan sentician buildessel aki nem a sticky-t használta, hanem konkrétan csipa szettet csinált. Nem nagyon bírtuk lelőni, mert nem bírtunk közel kerülni
(persze amint közelebb voltunk, az ő esélyei nagyot zuhantak
).
Csak azért hoztam példának, hogy (szerencsére) egy dps-sp buildnek van alapja
-
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #34219 üzenetére
Jogos, igazad van, és akkor felmerül a kérdés, hogy a topic mégis miért van a szakmai szekcióban? Lehet akkor nem itt lenne a helye
Át lehet helyezni a topicot a szakmai szekciobol, akkor lehet át is kéne.
Az, hogy mi tartozik ide (jelen esetben mi szakmai) azt meg a TG és a modik határozzák meg, ők húzzák a határvonalat, ők tudják szankcionálni a határt átlépőket.
Ebben a topicban a probléma az, hogy ezt a határvonalat egészen máshol képzelik el az emberek.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #34099 üzenetére
Köszönöm a know how-t.
Ma próbáltam mind a 4 karakterrel, de nem adta, este újra próbálom arany szettben Pakhan és Hungry Hog csalival.Urban MDR egy van decemberben 3 hétig mind a 4 karakterrel csináltam minden héten a heti 20 ezrest így összesen az összejött túlélő lerakatok száma kb. 30 lehetett és a játék szarkazmusa, hogy az utolsó adta az MDR-t.
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #33976 üzenetére
Nagy szivatás az..úgy belépni a fekete zónába,hogy már adják is az ívet.. :-)
Természetesen igazad volt.Ps4-en is van szervercsere lehetőség.
Ma találtam meg.
ITT.Tettem még egy kísérletet a zónára.A kis szintű barátom ma nagyon elhúzott.23.szintű lett a sztoriban így már ketten nehéz lenne folytatni.Ezért próbáltam mégegyszer.
Jó volt!A kutya nem volt a szerveren. :-) Talán rájöttem,hogy hogyan lehet bug-ra bírni ezt a zóna szervert.
Persze ennek a hátránya,hogy egyedül kell menni.Ha vkit behívtam/ vagy csatlakoztam volna párosítással vki/k/hez,nem üres szerveren szaladgáltam volna.
Csináltam 2 kimentést lazán és kész. :-) -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #33969 üzenetére
"Ha látjuk, hogy valaki gyenge/egyedül van akkor nem bántjuk amíg nem jön ránk."
Ez természetes.De aki mkire rámegy,sőt! még várja a kiskaraktereket a kapunál akkor az micsoda?Egy senkiházi takony kölyök akinek egy komolyabb Makarenkoi pofon hiányzik.
De már olyan nullák is előfordulnak akik direkt rámennek az újoncokra,pisztollyal egyet rálőnek,hogy visszalőjön a kicsi -ekkor a kicsi rogue lesz- majd akkor ölik le.
Ezek mik??Mindegy hány órát játszottak a játékkal az én szememben igazi senkik.
Teljesen eltudnak kattintani..Szerk.: Ps4-en tényleg nincs csaló. (Írom ezt úgy,hogy nem játszottam még a 15-29-ig kategóriában.)
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #33660 üzenetére
Az elmúlt hétvégén takarítottam a 4 karakternél, meg a stashba eladtam amit nem tartottam érdemesnek lett 40 millió sima credit.
A korábbi lelkesedés, hogy ami elektronikás reclaimer, akkor a csillag meg a többi feldobott dolog elmúlt.
Az 1-es alton van 3 nem 100% szett Alpha, Banshee, Frontline.
A 2.-es alt full arany.
A 3. alt Nomád.
A 4. alt Predator.De ahogy írta Fórumtársam inkább játszom- most akkor a heti láda gyűjtés meg DZ, a csalókkal meg nem idegelem magam. Nektek lassan meglesz a 2000 óra én közeledek az 1500-hoz és kész.
Meg természetesen 1.6 hetében első nap szabi és begyűjtés.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #33059 üzenetére
Az a baj még az armort se muszáj bugoltatni hozzá
a 20-24k crit lövés fejre csak akkor jön össze ha nem aktivál semmilyen talentet az illető, max a booster shotot mert az "csak" 15% plusz ellenállás. Ha aktivál egy critical save-et akkor a 24k máris lezuhan a 60%-ára, ami kb 14-15k.
Kis unalmas matek számolással is ugyanaz a szám jön ki amit Te is írtál:
Ezzel a builddel oldalfegyveres booster shottal a bábuba lövök 89,2k-t. A PvP sebzés szorzó 0,48, tehát az "alap sebzés" 42.816. Az armor damage nálam 56%, arra a pvp módisító 0,3 tehát 16.8%. 13k armorral számolva az 55% mitigation amiből lejön a 16,8%-a, vagyis az 55% mitigationből lesz 45.76% az armor damage miatt, ez azt jelenti, hogy golyóbol csak 100 - 45,76 = 54.24% sebzést kap be. Vagyis ha 0 talentet stackel meg nem nyom booster shotot se, a 42,816-et sebző crit fejlövésből 23,224-et kap be.
,,Ott a lehetőség nekünk is, de az nekem olyan mint a csalás ergo saját magam csapom be!"
Teljesen egyet értek!
(#33060) bunfi [link] És akkor ha néha véletlenül eltalálja egy golyó, az se fogja sebezni ugy se
(#33061) players111: jaja igy gondoltam én is, eddig c79-et (18 CHD/ 3 CHC/ 6 HD) használtam, de esett nemrég egy használható vx (18 HD/ 4 CHD/ 3 CHC) gondoltam azért adok neki egy próbát, ha már marco ezt ajánlja
Nem értem amugy miért a HD-t ajánlja, PvPre szerintem is a CHD való.
Amugy ebből is látszik mennyire haszontalan PvP-re a játék DPS számolója, c79-el 12k-val kevesebb DPS-t ír..
(#33062) RazoR jaja
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #33056 üzenetére
Ebben milyen igaza van Játékostársnak, ha nem fogott volna meg ennyire többségünket nem állnánk 1000 óra felett ( szerintem a 2000-is meglesz). Nem lenne annyi Rugó killetek, 4 alt karakter, kinek UG 4X40 szint stb.
Ez ami elszomorító, hogy létrejöttek a jó kis csapatok akik jól érzik magukat és még szívesen játszanának vele egy ideig.
És igen ez a 4 studió, valaki mondta a múlt héten majd 2000 ember-akkor mit csinált eddig, igaz az eredeti fejlesztőket már rég lapátra tették.
Afro-team már tavaly márciusban találkoztunk velük -jelentettük és még mindig itt vannak, biztos mert tisztán játszó pro játékosok.
-
RazoR
veterán
válasz
TommyS_27 #32975 üzenetére
Amennyi energiát belefektettek ezekbe a kozmetikai szarságokba, azt ha a használhatatlan Set-ek használhatóvá tételére fordították volna minden jó lenne. Arra nincs kapacitás, hogy az alphán kívül minden mást használhatóvá tegyenek, de arra van, hogy az alapokat csesszék szét megint feleslegesen? Nem véletlenül jött vissza annyi játékos 1.4-kor, végre olyan lett a játék amilyennek megjelenéskor kellett volna lennie! Oké, nerfeljék az alphát, de ne ennyire! A többit buffolják fel! Ahogy G is írta elég lett volna pvp/pve terület bővítés, új tartalom, minimál balance és ANTICHEAT! De ez ami most lesz egy hatalmas vicc!
Ha tudnék úgy angolul ahogy sajnos nem tudok megírnám nekik csak hogy jobban érezzem magam! (jelentősége úgysem lenne)
-
sixpak
nagyúr
válasz
TommyS_27 #32475 üzenetére
Sajnos én az itt elhangzott beszélgetéseknek a 90%-át nem értem, pedig eleinte próbálkoztam.
Talán azért, mert nem úgy játszok mint a többség. Engem az első perctől lenyűgöz a játék szépsége, kidolgozottsága, ezért a játékidőm nagy része bámészkodással telik. Értem én, hogy ilyen fegyver, meg olyan felszerelés/kiegészítő, de engem ez annyira nem hoz lázba....bezzeg a pompom-os sapkák....
Persze ez az én baromságom, de ezután megpróbálom nullára redukálni a sapkás képek beszúrását, mert el tudom képzelni, hogy valakit ez irritál, bár nem értem miért....Kérdés: fegyver skineket nem dob a játék, azt csak az ubi store-ba beváltott pontokból lehet szerezni?
-
VTom
veterán
válasz
TommyS_27 #32168 üzenetére
Azért van aki megtért, Houdinit pl. múlt héten töben is lelőttük
Tényleg, ha már itt tartunk, tegnap Paul Rhodes rouge ügynökként lelőtt valakit a szerverünkön
Úgy látszik ő is megbotlott, biztos nem bírja a feszültséget.
Egyébként én aránylag régen találkoztam csalóval, sok olyan játékos is van, akire sokan rámondják, hgy csal, mert kb. lehetetlen számukra, hogy lelőjk, pedig csak jó a gearje, és ügyesen játszik. De gondolom ezt Neked nem kell bemutatni
Persze a speedhack, RPM hack, a teleport, meg a falon átlövés más tészta, az egyértelmű bizonyíték. Ilyennel a 300 órám alatt talán négyszer találkoztam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #31958 üzenetére
Akkor a skill nem is számit? Én azt hittem..
Amúgy nem hiszem hogy lesz pénzért gear mert a farmolás a jobb cuccért a játék alapvető része, ha fullost lehetne venni, senki sem farmolna.
Ettöl még a DZ nem változna, a jobb játékos ugyanugy lelőné a rosszabbat.
Meg amúgy sincs sok élvezet legalábbis nekem a full kezdők összecsukásában akiknek még a gearjuk is teljesen rossz
-
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #31930 üzenetére
Jó de a divisionben a pvp harc ugy egy az egyben eléggé el van rugaszkodva a valoságtol
Ennek nyilván az oka hogy ez egy RPG játék , de ha egyszer elfogadtuk hogy RPG játék és a harcnak semmi köze a valósághoz benne, akkor ne azzal védekezzünk egy új játék mechanika ellen, hogy az nem reális
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #31941 üzenetére
Jelenleg legalábbis, meglájuk mi lesz majd az új rendszerben.
Amúgy emberek a változtatások nem véglegesek ám még csak PTS lesz. Redditen is csak a hőbörgés megy hogy így meg úgy hülye massive de senkinek sincs annyi esze hogy rájöjjön hogy lesz változtatás csak feedback kell
-
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #29142 üzenetére
Ja az ... nem kapcsoltam, meló ezerrel
mondjuk jobban belegondolok az se rossz teljesítmény
... nekem a lila 34 -es fekszik meg egy sima tártól DZ - ben
... ha mind talál
Fényvadász
3 predatort + 3 sriker - t nem erőltetném, a másik nem rossz, striker táska helyett spec táska, vagy alpha táska, és az alpha mellény helyett reckless mellény, vagy bradley, ha van
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #29136 üzenetére
azt gondolom ...
... AK - hoz vagyok szokva, az lassan, és nagyot lő, van idő korrigálni, ez meg egy pillanat alatt kifossa a tárat, aztán ha nem talált mind, akkor van a gond
mob - ok ellen nem az igazi
... de gondolom ez Téged nem izgat
szerk.
Ne már ... melyik ? A sárga lángszórós dagi tesója ?azt nem hiszem ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest