- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #34929 üzenetére
Köszi!
Micafighter Fontos!!Gyógyítás képzettséggel!!: Köszönöm!!!
Berakom a gyógyítóláda helyett.Kár,hogy csak 3 lehet bent. -
Dendytv
senior tag
válasz
arnikusz #34538 üzenetére
Hát én ugy terveztem, hogy bemegyek a fő bázisra ott vezsek 20-ládát! Kinyitom ha semmi akkor SP BOSS farm közben majd a meghagyott hetiládákat is kinyitom
és még veszek 20 ládát és ha jó lessz a netem akkor irány DZ far m sárga ládák loot-olása és a DZ-küldik farmolása! De még előtte a napi küldiket letolom SP-ben!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #34468 üzenetére
Szvsz hiába a magas dps-ed ha brutál talent és a fejlövés bónuszos hangtompító pvp-ben szinte semmit nem ér,mivel a mobokkal ellentétben a játékos nem fog egy helyben állni... Továbbá ha gonosz van ádáz felesleges,mert a +5% crit esély helyett van nem egy talent ami plusz sebzést ad.
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #34474 üzenetére
SMG-t szerintem most nem érdemes pörgetni semmilyet, a jelenlegi CHD az SMG-kről ugye CHC-re fog váltani, viszont nem egyenes arányos értékben, hanem random kap egy CHC értéket, tehát lehet most maximális CHD rajta, lehet, hogy minimális CHC-t fog kapni. Vagyis a mostani SMG-kből nem tudjuk előre, hogy melyiket érdemes megtartani ebből a szempontból.
(#34475) Dendytv volt 256-os MP7-hez tervrajz a mult héten, PvPre az egyik legjobb SMG. Pörgetés alapján szerintem most arra gondolt, hogy gyártott tervrajzzal 15-öt.
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #34468 üzenetére
Mivel a Barret 3. képessége ami harc közben a legtöbbször aktiv lesz a páncélt növeli %-osan, és a páncél ugye jóval kevesebb lesz 1.6-ban, illetve mivel javították a virgoncot PTS2-ben már a heal láda is overhealelte, igy én az utóbbira tenném a voksom ha van dedikált healer a csapatban, de lehet akkor is, ha nincs.
Mennyi amugy a CHC és CHD?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
arnikusz #34442 üzenetére
Az a baj hogy haverok nem igazán játszanak. A másik hogy ott a gyerek, napközben nem gépezek mert akkor család van, ha este elaludt akkor ülök géphez 9-10 körül akkor meg fülest nem használok, így marad a random max ha van nagyon pro a csapatban aki mikivel nyomja akkor azt hallgatom de ennyi.
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #34360 üzenetére
Koszi es elnezest a kesoi valaszert, nem voltam beszamithato gepkozelben
A parkolohazast nem probaltam, en fentt vagy a DZ 3 ban szoktam kimenteni, ritkasag nem sikerul
Bevalt recept a fullos M60 as felszerelve meg 4 db modositoval, lehivom a helit, es elfutok messzebbre amig tudok pulsozni, majd lassan visszafele, ha latom a vadaszt folyamat ralovok latszodjon , es igyekszem elkapni fedezek nelkul akkor tuz ra es kampec neki tar uressedes elott. neha neha valamilyen granattal ami epp van ugratom ki a bokorbol es akkor lovom.MK ra visszarugas, pontossagi es tuzgyorsasagit teszek mindig igy szepen hozza a Huntert.
Ha van cucc eleg akkor alokepesseg vagy fegyver modositokat teszek 4-5 ot atol fugg miket dob a random szettgyartokb 2000-2300 firearms es 2400-2700 staminat osszedobok, ha sikerul
mar ha nem lonek le a Hunter elott valahol balfaszsag miatt vagy bug miatt
jartam meg hogy pulset elnyomom 3 ellenfelt kidob es a 4 dik a kocsi mogott par meterre nem latja , baszki alig fogok neki loni es az kiugrik es leszed.. akkor mar csak a billentyucsapkodas maradt es az ubisoft kuldozgetese, es meg eleszteni sem tudtam mert futott korbe a zold stopplampa na 1 ora odalett a szabadidombol
volt hogy masik ramjott masik jatekos a legfelsobb kimentesin, a Hunterje meg beragadt a fold ala. az enyemet siman vittem a masikat meg nem kaptam, pulsestam latom lennt van de nem tudtam oda nmenni, Heli irja tisztisd meg a teruletet, en igen de hogy... azt szidtam is mint a bokrot emrt hat volt meg 5 percem szukon azt fertozesben kimultam.... 3 tulelo lerakat banta. szoval nem volt kellemes masfel ora a semmiert
De hat ez van, volt amikor en is csak potyasztam
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #34408 üzenetére
Na azokra alltam ra en is 3 karakternel is gyujtom csak a ladikokat 16 - 14 es 10 tulelo lerakat 3-4-2 heti lerakat eddig, de msot raalok es meg lesz 2-2-2 heti meg nem tudom mennyi tulelo. helyem az nincs de a fegyver es felszereles meg egyebeket kibontom helynek.
azokkal potlom az ureset de ahog gyul kibontom. most mar volt ugy jo cucc esett de eladtam mert nincs helyem sehol 3 karakter es lada full.
Erdekes a kimentesi lerakatba nem tesz semmit, kijovok survivalbol es ledobja a tobbletet mellem. passzJa meg amit erdemes a 30+30+30 DZ zona ladakat feltolteni, enkem 2 karakternel full 1 meg uress ott nem volt idom dz zni. szep sarga ladak, kibontas utan meg meg DZ penz is tud lenni par ezer
Azt nem tudom meg eldonteni hogy Survivalbol a fegyver vagy a felszereles ladakat erdemes gyujteni, van mindkettobol de ki ki bontom hely miatt.
a napi kuldis ladak azok kuka, 1 itemet ad csak
a harcteri lerakatok is 2 ot de survivalost elonyben reszesitem,
UG ladak ??? reg voltam lenn erdemes onnan is osszekaparni nehanyat ???Emlekeim szerint ugy irtatok hogy a Survival bealltaval a survival ladak jobb lot-ot adnak mind a UG ladak meg a harcteri lerakatosak azaz nagyobb az esely jobb cuccot kiszedni beloluk.
Velemeny ?? atcsaptam gyujtogetosre de kicsit tul nagy a kaosz ebben a programban. Atvernek rendesen az Ubisok mindekit
-
Dendytv
senior tag
válasz
arnikusz #34408 üzenetére
Jah jah most én is arra farmolom a pénzt, majd veszek én is egy "szekér" ládát azt hátha
meg, meg-meg hagyom a hetiládákat, meg a kébzetségládákat is ! 1.6-ra
de már ahogy itt írtam is ez előtt párhete. Már most érzem ,hogy én akkor pont beteg leszek és nem fogok tudni jönni melóba
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34404 üzenetére
Persze, ki és belépéssel sem kerülnek vissza a zsákomba.
Nem most kezdődött már ez.Egyébként el is szoktam adni ezeket a fegyvereket, épp ezért jelölöm meg őket "kuka" ként.
Csak mikor megjelenek az árusnál, elég gyakran szembesülök vele, hogy szőrén szálán oda lett a megjelölt fegyver.Kevés esetben darálom be őket, ritkán. Ma pont az egyik ritka alkalom lett volna. Csak valami varázsló közbe szólt.
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #34395 üzenetére
"Azt nem értem minek szednek fel kék cuccot?
"
Én is többnyire DZ kredit farmolás során szoktam felszedni minden ládát, bár a kék kevés DZ kreditet ad. Többnyire én a közepes ládikókat nyitom ki ami lila lezárt csomagot ad, abban több a DZ kredit is.
Illetve, még akkor szoktam, ha kimentésre megyek de még nem vagyok rugó (de az leszek
) és legyen nálam valami "kimenteni való", mert akkor látják hogy nem üres kézzel megyek oda, és van időm kigondolni hogy és mint kezdjem el a lövöldözést.
Persze ez akkor nem jön be ha olyan van ott, vagy olyan csapat akik akkor is lőnek ha van nálad cucc, de ilyennel nagyon ritkán futottam össze idáig. De a cucc maga igazából nem kell, csak egy "látszat"....
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34238 üzenetére
Stamina+Firearms Gear mod tervrajzot érdemes venni, de a fórumon már mindenkinek van belőle, ezer éve, gondolom .
Aztán még, talán.
-Robust Chest: DZ Vendor at BoO / Nem rossz alap páncél ( 1973 ) +Stamina ( 1259 ), mellé HP+Lőszer, pörgetni meg ahogy tetszik, vagy elrakod 1.6-ra.
-Reclaimer mask: Special Equipment Vendor / Elektronikás, bár nem a legacélosabb páncél érték ( 938 ). Crit esély+Égés ellenállás. Pörgetéssel lehet jobb.
-AlphaBridge Mask : Special Equipment Vendor / jó páncél, elfogadható stamina ( 1234 ) , exotic ellenállás+páncél sérülés.
-FireCrest Mask: DZ 06 / ( 935 ) páncél -nem a legjobb, de mellé majd.max stamina, + HP+Ellenfél páncél sérülés.
-Hunter's Faith Chest : DZ 06 / használható, talán pörgetéssel nem olyan rossz. 2,931 Armor- Stamina 1237, +Lőszer kapacitás és 4% Health on kill.
-Stamina Mod: Dante's Run / 257 STA, 247 Armor
- Performance Mod : DZ East 46th / 7.0% Support Station Range
- Electronics Mod
Z East 31st / 258 ELE, 240 Armor
The Division | Weekly Vendor Reset (18th Feb) Feat. Self-Preserved/Destructive MP7 + Savage Gloves
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #34153 üzenetére
Nem tudom mennyire megy az angol, de ez egy elég jó youtube videó a CHC és a CHD kapcsolatáról
SMG + Assault Rifle Best In Slot DPS Guide (Inc. SMG Crit Change Analysis) by Skill Up
(#34168) yozsee11 na majd akkor élesben meglátjuk
Van vagy 15-20 FAMASom eltéve, nem bánnám ha müködne a dolog és használni is tudnám őket
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34117 üzenetére
Nagyobb DPS-t nem tudsz a mesterlövészből kihozni?
Esetleg másikat használni?
Bár lehet a Talent nem lenne hatásos....Egyébként néztem az AUG fegyvert, de akad jobb, inkább a Famas-t és a Katonai SCAR-t ( asszem sniper ) vettem meg.
Most ládákat zsákoltam, túl sokszor csináltam meg a betöréseket, aztán rendesen túlcsordult a PxC .....igazán megemelhetnék a limitet.Egyébként mostanság én is egész sokszor DZ-zek soloban, Banshee settben, biztos ami biztos.
Nem nagyon szokott inzultus érni, pedig megyek az ellátmányért is. Meg rendszeresen mentegetek. kopp-koppTegnap mókás volt....DZ közepén, 2x4 fős csapat gyilkolta egymást, megállás nélkül.
Jó páran ott szaladgáltunk körülöttük, de nem nagyon bagóztak ránk.Arany settnél, van valami direkt célod, vagy csak ami a legjobb akad, feldobom...... ?
(#34119) Dendytv
Lócitromost sem fog érni az Alpha?
Ez nem pont így lesz, de maga a fegyver nem kap majd annyi Talentet, az biztos.Egyébként a Képzettség fog felértékelődni. Jó lehet a Taktikus, esetleg más keverék support karakter.
Csapásmérőt ( Striker ) is jónak említik.
Esetleg, amibe bele lehet a géppisztolyt ( SMG ) invesztálni....Érdemes elrakni a jó/kiváló alap páncél értékkel rendelkező holmikat is, az se baj ha elektronikás és képzettséget is ad a tulajdonság ( skill power )
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #34096 üzenetére
Dz Supply adogatja a TommyGunt! Nekem onnan mar esett 7db. Viszont az MDR nem akar esni surviból
Dz supply taktika:
Vársz hogy jöjjön aztán kiszedsz amennyit bírsz majd szerver váltás. Esélyes, hogy a másik szerveren is jön hamarosan.(vagy már elment) ha 5 percig nem jön akkor szerverváltás.
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #34084 üzenetére
Épp ezt akartam irni én is, hogy amit lehet venni azt érdemes megvenni szvsz, de a csak lootból eső nevesitett dolgokat nem érdemes most tulzottan grindolni szerintem, mert 1.6 után könnyebb lesz őket beszerezni. Persze jobb lenne úgy kezdeni a patchet, hogy már megvan..
-
válasz
arnikusz #34002 üzenetére
Így van.
Nagyon büszke vagyok magamra.
Tényleg semmi fogalmam nem volt arról,hogyan megy a survival.
Aztán szépen összehoztam azt a 20000 pontot (közte két sikeres kimentéssel),még időben és meg is lett a heti láda. Pedig amikor elkezdtem esélytelennek hittem.
Az elég jó érzés,amikor beszállsz a helibe és lelépsz onnan,eszedbe jut amikor beléptél és elkezdted.Igen,én is meghagyom 28.-ra a supply droppokat.
-
spooner81
csendes tag
válasz
arnikusz #34032 üzenetére
Köszönöm! Neked is Snip3r_HUN
Egyébként szentül meg voltam győződve, hogy a segélyállomás hatótáv növekedés csak magának a segély állomás ládának a hatósugarát növeli. De kipróbálom. Még egyszer köszönöm mindkettőtöknek.
micafighter: Lehet igazad van és lehet nem a túlgyógyítást láttam, de az biztos hogy tesztelték, hogy amit kilőtt és belerohant hogy visszatöltse az életét azt tudták nagyobb sugárban is kilőni pár beállítás után. Tudom hülyén hangzik de másképp nem tudom megfogalmazni
Viszont nem találom már azt a videót (rég volt).
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #33932 üzenetére
Annyira nem rossz az a loot.
Egy jó kör, ad 4 ládát+6 db amit te kihozol.
Illetve még kapsz a napi feladatra is.Túlélő lerakatban pedig 4 cuccos van, ami egy jó kör után 6-8 db is szokott lenni.
30-40 db. "cucc" megvan, sok gond nélkül, csak idő igényes.
De persze nem mindig jön ki a lépés, illetve, sokszor hulladék amit kapunk, hiába van egy fél zsáknyi, szó szerint.
-
válasz
arnikusz #33932 üzenetére
Igazából a heti láda miatt érdekelne a túlélés.
A loot nem igazán fontos.
Nekem semmim nincs még ott,kimegyek és megfagyok.
Aztán szedhetem le a jeget a monitorról.
ment privi.#33929 myckey :
Én is elraktam pár AUG-ot,nem tudom miért.#33931 GLevi91 :
Sztem megéri a SP is.
Sok küldetés csak azzal érhető el,amik jók,sok phx credit jön belőlük.
Valamint az 1.6 patch-el jön a Division szvsz legjobb küldetése,ami csak SP-al lesz elérhető. -
weres78
senior tag
válasz
arnikusz #33552 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt észrevettem, hogy két kicsit nem jó húzni, mert minél többen vagyunk csapatban, annál táposabb az ellenfél.
A szárnyakhoz hiányzó pontokat pedig (ahogy korábban írták) meg kell csinálni 60 pontonként? Erre nincs semmilyen megoldás esetleg? - ezt a bugot bent hagyhatták volna nyugodtan. -
Bocy18
csendes tag
válasz
arnikusz #33333 üzenetére
egyebkent nagyon sok magyar player ismerosom van.. es nem csalnak attol fuggetlen nagyon jo jatekosok...
Persze biztos van olyan magyar aki nem tiszta de a tobbseg egesz jo jatekos..
Ha megolok egy oroszt vagy egy indiait nekem is azt mondjak hogy (fák jú csítőr) aztan latjak hogy megy az ulti meg a power heal.. -
myckey
veterán
válasz
arnikusz #33304 üzenetére
Én a Dead Eye -ra gondoltam...mellé esetleg valami páros set vagy 2 neves gear, esetleg arany gear.
(#33305) PETEE78
Vegyes lenne, de egyelőre inkább PvE, mert direkt DZ-re, másik Gear Set van.
Egyébként az Alpha Settel + Savage kesztyű, már bepróbáltam a mesterlövész stílust, de inkább konkrét settet szeretnék erre össze rakni.
Az meg világos, hogy ott a jutyub, de itt is van pár tapasztalt ember.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #33036 üzenetére
Csak egy kérdés, miért erőlteted a vicious talentet?
+10% crit esély ha több, mint 2 szegmens van az életedből. Úgy őszintén, ez a harc hány %-a? Nem kötekedés, csak szerintem lehetne értelmesebb talent is a fegyveren. Pl. ott az adept, 7.5% crit esély 15 mp-ig, ha aktiválsz egy skillt. Rögtön többször fordul elő.Bár, ha 4-es csapatban vagy folyamatosan és nem vagy a rusholós típus akkor mondjuk annyiszor nem megy le az életed. Magamból indultam ki, általában 2-es csapatban vagy soloban megyek
-
D4M13N
aktív tag
válasz
arnikusz #32945 üzenetére
Uhh,azt nem tudtam hogy pcx láda is lesz.Ez elég hülye megoldás.Legalább azért érdemes volt küzdeni.A weekly az oké,az legalább nehéz.De akkor nem küzdök.
Köszönöm az infót. Addig megnézem hova temessem a majdnem god AB set-et mert pts-ben mikor megnéztem majdnem összerogytam. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #32684 üzenetére
És azt arany színt (ami +tulajdonságokat ad) hogyan tudom hozzáadni a fegyverhez?
Azt megtaláltam,hogy hol lehet ezt.Azt írta,hogy kell hozzá egy fegyver alkatrész,volt nálam 16,de 0-t írt vmint még olyasmit,hogy vmi üres slot-ba vagy helyre lehet azt berakni.De az hol van?A fegyvernél mondjuk a távcső helyére? (Mondjuk az kicsit sem lenne ésszerű,szerintem.) -
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #32668 üzenetére
még egy kis off ...
A régebbi állapotokhoz képest, mivel gyenge a gépem, egy ideje csak félelmetes minimum beállításokkal tudok játszani DZ-ben. Kb fél évvel ezelőtt minden probléma nélkül tudtam rohangászni, töltési és egyéb anomáliák nélkül, 720p-ben, elfogadható beállításokkal. Szerencsére alakul a vasam, de ez akkor is érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest