- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #12746 üzenetére
Igen. És ezzel az a baj, hogy lassan csak az fog számítani DZ-ben, hogy ki lő hamarabb. Lehet bármennyi HP-d, bármennyi Armorod, ilyen critek, dmg-k ellen mindegy. Lelőnek mint a büdös ****-t. És nem tudsz ellene mit csinálni mert ha sok HP+Armor akkor csak simogatod az ellent a kevés DPS-eddel. Ezt nem feltétlenül jól mérték fel a készítők. Talán nem ártana külön DZ (PVP) gear.
-
-
Hunner
senior tag
válasz
RECSKA #12266 üzenetére
Előfordul pedig néha. Hirtelen egy ugrik be, annak idején még a Blizzard nézett be egy kisebb tételnyi főleg franciaországi piacra szánt Wrath of The Lich King kiegészítőt. A gyártósoron beakadt a matricázó és kitolt úgy 2-3 ezer darab gyári dobozt lemezestől kiskönyvestől úgy, hogy nem volt beragasztva a dobozbelsőbe a cd kulcs.
GAbre: Mindenesetre, nekem is gyanús hogy ez nem céges elbaszás. Viszont ha ebay akkor írhatsz is az eladónak. Már az első levélben megemlíteném a buyer protectiont stb. Nem kell a pénzed után futnod sokáig valószínű, hacsak a hirdetés leírásában nem volt szépen megfogalmazva hogy csak cd-ket veszel, akkor az ebay mint általában, a vevőt védi.
-
Zolix64
tag
válasz
RECSKA #12097 üzenetére
Mi is belefutottunk tegnap, elkezdtük szidni mint a bokrot, aztán írta chat-be, hogy ő is magyar
. Utána mellénk csapódott, követett minket, kicsit kifaggattuk a csalásról. 6k forintért vette és azért one hit-el, mert fel tudja tolni a firerate-et 1 millióra, így 171 millió a DPS-e
. Az este fénypontja az volt, mikor összecsapott egy másik csalóval
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RECSKA #12080 üzenetére
"uj raid-et."
Az incursion még mindig nem raid.
De hivatalos oldalon is olvasható.
"Is this equivalent to Raids?
PM: Raids are composed of multiple groups, so Incursions are not a raid in the MMO sense. Their difficulty, however, is comparable. Playing Falcon Lost in Challenge Mode will be extremely difficult, and will only be in reach of the best agents, using the right strategy and perfect coordination."
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #11750 üzenetére
Aug-ot még nem craftoltam. reci megvan csak alapanyag nincs.
Tegnapi challange-en (randomokkal természetesen) olyan tag volt velem, hogy ránézett az ellen és meghalt. De olyan szinten, hogy már szóvá tettem. Ez mellé persze lehetett +200k DPS-e, de akkor is... Mondjuk simán lement így is.
Napikat meg solo-zom inkább. Vagyis benyomom, hogy keressen társakat, de elindulok egyedül azt vagy csatlakozik valaki vagy nem, nem érdekel.Szóval igen kellene a kihívás nagyon. Bár én Dz-t nagyon élvezem. Én most kezdek rákapni az ízére így DZ57-es szinten. Persze én nem rosszalkodom (rugózok), csak kergetjük őket a többiekkel ha úgy adódik. De olyan jó pillanatokat adott már ez a rugó hentelés.
Pár napja DZ2 tető lerakőn állok, bambulok, várom a helit. Egyszer csak valaki lő. Azt hittem mob mert meg sem karcolt. Odafordulok, nézem rugó?! Gondoltam magamba, hogy "ezmiez?". Mármint úgy képzeld el, hogy állok, lő, azt röhögök.
Aztán lelőttük őket.
A másik veletek volt szintén ugyan ott mikor rugók lettünk, és a srác a tetőről lődözött sniperrel, én meg kiálltam integetni neki.
Persze ezek mind gondolom kis szintűek voltak. De akkor is mókás.
Meg aztán volt olyan tegnap és tegnap előtt is, hogy két embert úgy bedaráltam minta rrrt! Elnyomom a Tactical Link-ket és dara. (Meg tegnap mikor az üres utcán missclick Tactical Link-et toltam
)
Szóval nekem nagyon tetszik, csak lenne mindig csapat.
A napi küldetések inkább a kötelező dolgok már csak. -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #11750 üzenetére
Remelem 12.en tenyleg erkezik egy "kis" kihivas, mert tulnottuk itt rengetegen a jatekot, ugy erzem
Miért ?
Mindenkinek már demmer18 szintű cucca + stat - ja van ?Akkor jól le vagyok maradva
Bár tegnap hullott a sárga rendesen, de még mindig van lila cuccom
Megvettem tegnap a gold MK17 - es tervrajzot ... nem rossz a cucc, nem rossz ... tolja a 90k - kat, ha bekrittel, akkor meg 200 fölött
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #11180 üzenetére
Tegnap engem 7en!!! szedtek le ugy hogy egyedul voltam. vegigneztek ahogy lelovom a named bosst, ok csak egyet egyet lottek bele, hogy legyen cuccuk, majd mikor lelottem es kilootoltam lelottek
kar hogy halott allapotban nem lehet tapsolni. mondtam is , hogy ez legyen a legnagyobb orome az eletben
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #11175 üzenetére
Szombat este tök jó volt rugónak lenni. Igaz véletlen volt, hogy azzá váltunk. Nekem meg muszáj volt lelőni azt a két rendes játékost mert szétlőttek volna téged.
De azon nagyon nevettem, hogy lőtt a tetőről a gyerek én meg kiálltam neki tapsolni mert kb alig karcolt meg a sebzése -
VirDan
aktív tag
válasz
RECSKA #10953 üzenetére
Ez a jó az egészben, hogy lényegében kiszámíthatatlan mit fog adni/dobni a rendszer. És sok szerencse kell ahhoz is , hogy épp jó gearek hulljanak a küldetésből/bosstól. Én most ezzel a Vectorral elmegyegetek, de klasszissal jobbat lehetne craftban itt-ott kifogni Augból is, és más fegyóból is. De a shotgun az marad mindig a tarcsiba meglepinek
-
Preda
aktív tag
válasz
RECSKA #10981 üzenetére
Hm az érdekes.Nekem sose dob semmit lilán kívül. Milyen vonalon mész? Én Dz 1 ből megyek 4-5 ig.Nevezetes helyekre meg föld alá plusz fertőzött helyekre ami boss van megölöm, de egyetlen egy He cuccot dobott egy teljesítmény módosítót amit senki se használ.Ezen a héten semmit se dobott.Olyan 60 % körül van a better chance.
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #10956 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget előre is
Estenkent vagyok en is. Es nagyon sokan vagyunk, amig csak 4en lehet menni, nehez osszehozni a jatekot.
Meglátjuk mi lesz, ha lesz szabad hely betársulok bármire, ha nem akkor küzdök egyedül DZ - be, vagy tolom a közgyűlést, amit mondtál
De ha 8 - an vagytok/vagyunk, akkor az már 2 db 4 fős csapatViccet félretéve tudom, hogy gyenge társsal senki nem megy szívesen egy játékban sem
... illetve ritka az ilyen ember
Tudom, hogy gyenge a gear, de mint mondtam még friss, meleg , ropogós 30 -as
lvl 28 -as a cuccok nagy része, az M1 elég jól be tud krittelni , ha beadja 70k sebzés van fejre, de volt 112k is , de inkább 35 - 70 között
A challenge az a kihívás nehézségi szint ?
Melyik az a helikopteres küldi ?
szerk.:
sárga tervrajzokat honnan lehet szerezni ? -
kinghaxor
aktív tag
-
CSiPet2
tag
válasz
RECSKA #10716 üzenetére
Nagy királyság volt tegnap este!
Asszem 3 manhuntot éltünk túl, jó ég tudja hányszor lettünk rouge-ok, és hány playert öltünk meg. Volt egy magyar csapat, akikre szerver transferrel szó szerint ráspawnoltunk (rouge-ként) a háztetős lerakón. Ha jól láttam Cyber 3-at csapott le 10 másodperc alatt. Franc tudja hányszor ötünk meg csapatokat extractra várakozva. Magyarán nagyon szemetek voltunk és rohadt nagy fun volt!
Apropó nagy shoutout annak a tízenx embernek akikkel tegnap discord 4-es szobában megpróbáltunk összehozni egy 8 fős rouge csapatot. Kár hogy a szerver transferek nem hagyták, de régen röhögtem ennyit ingame. -
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #10616 üzenetére
Vonzod a hülyéket
Ezért játszom én is veled.
Tegnap EMS-ékkel vadásztunk rugókat, jó volt. Azt nem mondom, hogy teljesen eredményes, de jó.
De basszus ez a lényege DZ-nek. Ha belépsz fogadd ezt el. Szeretetből senki se lesz rugó!
Ez az emberi genyóság ennek az alapja és ez rendben is van. Vezélyes hely a DZ. Mondjuk könnyen dumálok mert nekem nincs sok negatív tapasztalatom eddig. Minden flottul ment nagyrészt. (Lehet ismerik a nevem és félnek tőlem xD )
Én mostanában úgy vagyok vele, hogy a cuccok se érdekelnek. Volt tegnap 3 sárga lootom. De egyik sem érdekelt. Egyrészt mert a szintezést tartottam fontosnak. Másrészt addig nem élem bele magam, hogy az enyém amíg ki nem küldtem. Meg se nézem sokszor, hogy mi az mert úgy nem fáj az elvesztése.
-
válasz
RECSKA #10589 üzenetére
felteszem reportoltátok. azért ne lepődj meg, de van néhány srác, akik elég jól nyomják, egyedül is. itt játszik, ez meg a gearje. az a shoti nagyon beteg. destructive+brutal+responsive.
az arany socom m1a meg destructive+balanced. mondjuk érdekes, hogy nem tárkapacitásra, hanem weapon damage-ra modolja.
egyébként ha engem kérdezel, a balanced talent önmagában cheat.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #10540 üzenetére
Taktikai AUG A3P,a rövidebb csővel szerelt smg változat.
(#10541) pendre54: Ezeket a módósítokat a gear egyes elemeire lehet rápakolni (maszkra,hátizsákta,térdvédőre,stb.) de csak akkor ha az adott tárgy rendelkezik bővítőhellyel. Tehát ha pl.: a hátizsákodon van egy ilyen mod hely akkor nyomsz egy F-et és ki tudod választani ezeket a módósítókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest