- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46926 üzenetére
Nomádnál most beraktam egy fogékony-kérlehetetlen-ragadozó talentes maxolt Lvoa-C-t, de Strikerhez jobban passzolt tegnap a farm alatt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46922 üzenetére
Így van ha taktikásan kimozdítod, vagy 1 fekszik és elkezdenek menekülni, a Predator sebzés után fekszik, még emp és shock gránát.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46919 üzenetére
Koszi
azt figyeltem a reclaimer karin, de amiota van striker , predatror azzal vagyok, gyorsabban megy meg a tiszta egbolt isazt kerdeztem alabb ha 50 % os a chc es emgdobod pulse-al ami ratesz kb 16-18 % ot az mar nem limites ?? 60 % folottit nem szamitja ???? vagy tevedek ???
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #46914 üzenetére
"A Péntek/Szombat/Vasárnap késő délután és este az a god mode játékosoké meg a sok agyhalott trashtalk pszichopatáé."
Köszi
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #46901 üzenetére
Full leállás van most, se Support, se semmi. Valami nagy karbantartás lehet.
-
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #46907 üzenetére
Á értem, köszi! Tavaly tél óta nem játszottam, kimaradt pár dolog. Akkor dobhatom ki a régi szettem.
-
válasz
Anonymus23 #46903 üzenetére
Nekem nincs gondom és nem vagyok szétszórt.
Most egyébként nem első GE van.
Ha olvastad a szettet abban egy fejtörő van leírva ami egyértelműen pisztolyra mutat.
-
válasz
Anonymus23 #46901 üzenetére
Mert mi mással szeretnél jelölgetni ?
-
válasz
Anonymus23 #46892 üzenetére
Előzőben is lehetett ketten farmolni ott is távolságot kellett tartani a csapattárstól.
Most is ugyanaz lesz a helyzet.
Dead Eye és/vagy Sentry páros lesz a tökéletes sztem.
-----------
Sentry jelölget,és majd a 6-os jelölés miatt még sokkal nagyobbat fog ütni a DE.
De még el tudok képzelni egy Ninja-Sentry CF-Reckless-Fejtörő szettet is,pajzs sebzés vagy életerő,azt ki kell próbálni melyik élhetőbb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46836 üzenetére
Gratula akkor gyere este DZ-ni, kezd tetszeni a Predator.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46819 üzenetére
Én senkit nem töröltem még, csak csodálkozom az új neveken
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46813 üzenetére
Csak lezavarják és behozzák az új szetteket.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46787 üzenetére
Elsődleges nálam mint a múltkor is a 6-os szettek bezsákolása, azután jön a maszkarádé- bár egyik se tetszik- és végső soron a commendationok teljesítése.
A shoti azért van ott mert meg akrom csinálni a shoti killeket.
A szettet csak kíváncsiságból raktam össze és valószínűleg nem ezt fogom elsődlegesen használni.Van a fullos reclaimer ahhoz való Big Alejandroval a fedezékes mókához mobil cover lesz vagy a fedezék.
Lexifarmra meg az első 3 napban D3 amit a felesleges 1250 Divtechel még kimaxolok vasárnap, a maradék 1250 meg megy majd az Alpha Bridgre.
Természetesen a Heti HVT-k min. 2-szer ha unnám a Lexit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #46787 üzenetére
Az előző gondolatmenetemben a Lexi annyiban nem helyes, hogy ott nem lesz 2 opció ha jól rémlik, csak az alap. De mindegy marad a Hudson és a Lexi alap módosítóval.
Át kell ezt még gondolni, és ki kell próbálni melyik a leggyorsabb.
És melyik utána nem unja halálra magát az ember már az második napon -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46785 üzenetére
Megpróbáljuk majd, hogy csak abba leszek és a többi Agentnek mi jön le a D3 CF-ből.
Tegnap a másik bandában akiket manhuntként leszedtünk volt D3.
Előszőr még működhetett is, de miután az egyiket kiszedtük és felbomlott a formációjuk pikk-pakk leszedtük róla a pajzsot és utána jött is 3db manhunt láda.
Tehát védekező taktikusharcban összeszokott csapatnál működhet. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46782 üzenetére
Tegnap az első rugót bullfroggal fektettem mikor betámadtak,azonban hiába van 35% egzotikus sebzéstűrés a Strikeren én is elhullottam, de csapattárs felélesztett.
Majd tettem később 1 próbát a D3-al, hogy 4-en lettünk és csapatban Predator és Nomád mellett használható-hozott is 2 killt.
Viszont hiába a Hurried a Houseon azt vettem észre D3 esetén nem olyan gyors az utántöltés mint pl. Nomádnál igaz ott van pulse is hozzá itt meg heal van bent. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46768 üzenetére
Szerintem 2 - en max. a 9000 - es ládáig van értelme csinálni, aztán újra előről ... monton , de itt nagyobb az esély a cf - re ... elvileg
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46766 üzenetére
Így 4-es csapatban tetszik a Rugó vadászat, meg az amit korábban kibeszéltünk, hogy nem csaló ellen van esélyed és pl. tegnap is 2 -szer betámadtak kimentés közben és nem tudták elvinni, kiment és még utána le is szedtük őket.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46762 üzenetére
Tényleg bugos a manhunt ahogy Lucienttwo írta, tegnap 2 Predator 2Nomád farmolt és közben volt 3 manhunt ölés is és nem hozza. Ja meg folyamatosan Striker CF zsákokat kapok, adtam is a csapttársnak, meg Big Al Ádáz Pontos talenttel.
-
szucstom
őstag
válasz
Anonymus23 #46749 üzenetére
Hát, ezen most a brutális, a gyors és a vérengző van egyelőre. A gyors talentet le akarom majd cserélni amint tudom.Illetve farmolok amennyire lehet, sokszor összejön DZ08-09-ben, hogy senki sincs a környéken és soloban letolom. Persze olyankor jelennek meg a rugók és 4v1-ben szépen lekapnak, a cuccot meg viszik.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46742 üzenetére
51% CHC, 98% CHD
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46733 üzenetére
Este megnézem ... nem lesz nehéz, mert vagy 0 -t , vagy 1 - et fog mutatni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46737 üzenetére
A manhunt ládicsokból valami érdemleges esett?
Bár én max. üldözöm őket.
Tegnap mikor Vzarmo becsatlakozott szerverváltás és DZ8 kimentésnél rögtön bedobott egy Rigolettót, gondolom meglepödött, hosszabb üldözés után csak ránkfordult Nomád és Predator ellen a Striker elalélt és még le is ütöttem a kolléga előtt. -
arnikusz
veterán
válasz
Nem az van, hogy x idő után frissít.
PL. nem kiröhögni szombaton 123 rugó killem volt Vasárnap lett 3, hétfőn 2, tegnap 1. és csak ma reggel lett így 129.A DZ heti és havi listánál is pl. vasárnaphoz képest tegnap este adta be a teljesített dolgokat.
A heti Div gyűjtésnél hétfőn még semmi tegnap este már egy láda. -
LucentTwo
tag
válasz
Sajnos nem adja hozzá, bugos még mindig.
-
törölt tag
válasz
mivel egy ideje nem jött patch a játékhoz, szerintem ez még aktuális. már máshol is olvastam nem is olyan régen, de ne kérdezd hol.
egyébként meg http://lmgtfy.com/?q=division+manhunt+bug
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46722 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46711 üzenetére
Ó....azért volt ott még. Dark, LEGENDA_17, stb..... 1.3-ban több mint 500 kulcsot vettek el fejeként tőlünk.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46711 üzenetére
Soka felvették majmolják ezt a nevet, nem tudom hányan lehetnek, de minimum 20-al találkoztam aki ilyen előtaggal tolta.
És felszoktak DZ 7-9 be, tegnap is volt két rugó kill, farmolás közben pedig tele voltam ládákkal. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46709 üzenetére
Egy időben rpm hack-el tolta. Bombi tudna mesélni vele kapcsolatban.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46701 üzenetére
Valahogy én is azt érzem, hogy ebben a szettben van a leginkább a variációs esély, hogy mit hogyan építsünk. Miképpen lesz a legjobb. Kérdés még az, hogy a 9000 elektronika után érdemes e azt feljebb tolni vagy 1 itemet meghagyni tűzfegyverre vagy életerőre. Ezért kell ebből sok szettelem.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46699 üzenetére
Igen, az 50%-os cap-et vágom. Inkább az elitsebzésre vagyok kiváncsi, mert azt nem tudom.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46694 üzenetére
Bárcsak nekem is ennyi cf-es cuccom lenne. Van egy közel maxolt PVP nomád és egy predátor amit el rontottam mert félig PVP és PVE. Nem rossz így se, de nem az igazi. Két helyen kéne cserélni, hogy ott ne legyen páncélsebzésem és akkor az is kész lesz csak PVP-re.
Alpha nálam is elsődleges, bár remélem csak PVE-ben lesz jó, illetve soloban.
Taktikus érdekel még engem is, régen bejött, Ha olyan lesz, mint a fentebb lévő videóban akkor tetszik. Legalább két szettet össze kell rakni, PVE-re és PVP-re is. PVE-re gondolom mindenhová skill haste és skill power kell, plusz ahová lehet elitsebzést és páncél sebzést, ugye? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46694 üzenetére
Én már kiszanáltam redukáltam.
1 maxos Csillag. 2 féle exo/arany a régi idők emlékére. 1-1 nem maxolt Sentry-Deadeye, 1 DPS Reclaimer, 1 Végső, 1kimaxolt Nomád, 1 kimaxolt Reclaimer elektronikás, 1 Striker, 1 Predator, 1D3.Altonként 15 fegyver, Megállító, AR-ek, Houseok, MDR-k, Big Alejandro-k kimaxolva összesen 20 db kb.
Amire majd GE után fáj a fogam a fekvés nélküli Stolen Signal és utána LS/Skirmish 99 szintek.
Azt nem tisztáztuk, hogy 4 Alt esetén az LS/Skirmish szintek továbbra is külön számolja, vagy egybe?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46690 üzenetére
Hogy ment tegnap a PIER farm?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46660 üzenetére
Most mivel akkor a tavalyi szabimat töltöm valamennyit meg szeretném csinálni.
A napi 10db 1500-ös láda az alap. Big Al-ból meg van 2 DPS jó a Csillaghoz és Strikerhez. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46655 üzenetére
Ott mindig legutoljára rakják ki.
Hamarabb lesz fent a redditen, de ott egyenlőre csen honol, ugyanúgy a főforumon és a twitteren is.Jelenleg ennyi az annyi meg a 4 új CF szett.
GE Ambush is about Slow Movement.
active modifier (anytime): "Ambush" Do more Damage if you stand still
active modifier (optional): "Hidden Ambush" Damage reduced if you move, after a while, you lose life too
active group modifier (optional): "Stategic Ambush" Damage reduced if moved in range of other agents.Playlist will be:
- Broadway Emporium
- Police Acadamy
- Queens Tunnel Camp
- Times Square Power Relay
- Dragon's Nest -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46650 üzenetére
Mivel én korábban is tűzeskedtem és megvan a Firecrest ruhaszett is biztos lesz természetesen a kimaxolt MDR és Big Alejandro társaságában abból is van egy skill buildhez való, meg ott van a Malac is 221-es tárral.
-
törölt tag
válasz
Régebben azt olvastam, hogy a Firecrest játékosra 30%-al kevesebbet fog sebezni mint a mobokra.
-
pzstm
titán
válasz
azt várom nagyon
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46648 üzenetére
Tegnap csak egy térdvédőt maxoltam, de az 1609-ről indult és 3-ból meglett, lehet magánál ez az Anonymus féle maxrol loot.
Most míg nem lesz meg jövő hétfővel a 2500 Divtech nem maxolok semmit, majd az új Alpha Bridge CF-t.
Tegnap összejött 750, de szombatom elvertem 1000-et és még akkor tegnap 250-et, így 500-al indulok neki a hétnek meg a napi 2-órás farmnak.Viszont a tegnap délelőtt esett Ház maxolásához csak 2 pörgetés kellett.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46645 üzenetére
Már előkészítettem a megfelelő talentes AR-eket.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46616 üzenetére
Nálam 5db életerő/skill haste-s van bent, így lett meg a 9000 stamina + 40%-os skill haste. Ha lelővik rólam akkor minnél gyorsabban visszajöjjön. Bár ez függ a taktikától is, én nagyon beleszoktam menni a harc közepébe, hogy magamra vonjam a figyelmet. Ha csapatban vagyok akkor sebzésnövelőst, ha egyedül akkor a 3-dik változatát a heal-eset használom.
Bár nem lett olyan acélos, mert PVP-re csináltam meg, de ott csak egy viszonylagos összeszokott csapattal jó, ha van egy páncélos. Így kéne egy-két helyen módosítanom, hogy legyen páncél és elitsebzés, de ahhoz ki is kéne esniük. Bár így sincs rossz sebzésem, de lehetne jobb is. Ha meg nem nagyon akar esni, akkor inkább módosítom ezeket, max pocsékoltam egy kis divtechet.
-
arnikusz
veterán
válasz
4 db tűzfegyver 1db életerő/ 1% chc van az enyémben, meg az 5% sebzésellenálló módból 4 db.
Ahogy DVD24 is írta korábban Legendarykon a böhömöket agyonverem pajzzsal sebez 234 ezreket.
Ellenálláson simán hoz 15 hullámot a fertőzésnél kell vigyázni csak, hogy legyen medkit és healeld magad.
És azt a pajzsot használom ami vissza ad a sebzészből healt, magyarán a kereszteset. -
arnikusz
veterán
válasz
Szóval idegállapotba kerültél.
Ma a szokásos időben leszek csak DZ, tegnap is Endre pont a rugó vadászatra esett be el is lopikálta tőlem egyszer. Mondjuk a rugó két Agentet 254 és 270 GS-el szedett le szegények pont kimentettek és levágta tőlük, az egyiknél volt CF-is, így mikor másodszorra is lelöttük a rugót visszakapta legalább.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46608 üzenetére
Megnéztem a videjót.
Jó az Alejandro, csak az újratöltés lassú sajna.
Tegnap Endre és Fathi társaságában Divtech farm és amikor már mennék a szokásos fertőzés előtte supply, meg tele a stash.
A Strikerre ráraktam 35% egzotikus sebzéstürést 7000 6000 3000 értékekmellett, mert kell majd a maradék 2300 shoti kill, de majd idővel. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46598 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46598 üzenetére
Köszönet. Arnikusznak is.
Farm indul. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46594 üzenetére
Nekem is ezek a 266/1% módok vannak bent.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46590 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46590 üzenetére
Az hogy 600k szívósság gyorsan elfogy az nem meglepő, ha 1 millió lenne az is elfogyna. Legyen mondjuk 400k HP-d, ha pl.: 70 lövésből mondjuk csak 50 talál el téged és ennek csak a fele critel rád mondjuk 20k-t, azzal is már lelőnek 500k HP-t. Annyit tudsz tenni hogy heal-eled magad medkit/skill-lel, és esetleg kivégző fegyvernek egy levágott csövű shoti amin legalább van ragadozó talent (ha egyik főfegyveren sincs), vagy még valami ami healel.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46365 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46577 üzenetére
Velcome to the jungle.
Tegnap 1 játékos betámadott 7 Agentet.
Fathi leszedte végül, azonban lövöm keringözünk egy konténer körül és ellövi a Szemes ultit, de Nomádban nem tud szedni, majd mikor jönnek a többiek menekült és elnyomta a Keresztes ultit is. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46563 üzenetére
Nem igazán rázott meg a dolog, pusztán a reakciót meséltem el. Egyetértek azzal, hogy tudomásul kell venni, aki a DZbe megy, bármi előfordulhat. Meg annak az ellenkezője is.
>mert ők voltak ott előbb
Szerintem meg, ha már a DZ ilyen, akkor meg olyan, hogy aki kapja, marja.
Amúgy eredetileg nem akartunk vele foglalkozni, csak láttuk, hogy valaki bénázik. Volt már olyan, hogy kihúztunk játékos a szarból, mert nem bírt a mobokkal. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy négyen vannak ott.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46557 üzenetére
Koszontem
Bongeszem
kozbe mig jon a kimentes -
Snip3r_HUN
addikt
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46534 üzenetére
Köszönöm! Néztem az excel fájlban, de valahogy nem találtam. A neten viszont megtaláltam, éppen szerkeszteni akartam a hszemet, hogy megvan a válasz, de te gyorsabb voltál.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46532 üzenetére
Oksi . Köszi.
A D3 , Ragadozó,Nomád és a Sentry van meg titkos szetként.
A kis csaptunkban van már ragadozós player én egy dps supportot szeretek játszani , UG -ben és open worldben(boss hunters). -
flexomaci
tag
válasz
Anonymus23 #46467 üzenetére
Ja persze, olvasgatom az okosításokat és megpróbálom hasznosítani, amit lehet. Nem is az szomorít el, hogy leabálnak, mert ez tényleg erről szól. De ha a kimentésnél lemészárolnak az fájó pont.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46463 üzenetére
Ebben is és sok mindenben igaza van Anonymusnak a GE-n kell CF cuccokból felgearelődni.
1 db CF cuccot D3 CF kesztyű amiből jobb esett DZ-ben, meg a DPS House.
Minden egyebet vagy adtam a csapattársnak, vagy ha nem kellett kimentve Divtech.
Viszont hétfőtől most már ha esik és nem kell a csapattban ki se viszem csak ládázok.GE eseményen:
- 1500-as láda 34%-os esély CF-cuccra.
- 900-as láda 40%-os esély exoticra. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46464 üzenetére
, akkora állat azért nem vagyok
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #46459 üzenetére
Akár, vagy itt a ph-n vesznek el tőle valamit...
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46444 üzenetére
Többször említettem már, nekem ez az egész teljesen új. Ezért is nézem döbbenten egyesek viselkedését. Nem vagyok hozzászokva az ilyen szintű pszicho-terrorhoz, mérhetetlen bunkósághoz.
És én sem értem - ahogy ezt már korábban leírtam - mi abban a teljesítmény, ha 4v1-ben lenyomnak valakit. Vagy egy erősebb játékos lenyom egy gyengébb kezdőt. A való életben ez nem történhetne meg. A bokszmeccs és a golf vagy a sakk sem erről szól, de az airsoft vagy paintball sem. Ugye? Tévedés azt gondolni, hogy a DZ arról szól, hogy bemegyünk és ölünk. Már az is sok mindent elmond a játékosról, amikor a megölni szót használja. Nem lelőni, vagy megfektetni, hanem ölni akar. Egyszerűen gyűlölet van benne.
Én büntetőpontokat vezetnék be azoknál a játékosoknál, akik nem fair play-t nyomnak. Pl. gyengíteném a fegyverzetüket. Mert a szoftver / szerver pontosan tudja detektálni azt, ha négyen nyomnak le egyet. Úgy látszik, ha nincs kontroll, akkor az emberek tényleg elvesztik az önkontrolljukat.
De sírás niincs!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46445 üzenetére
The servers will shut down for weekly maintenance on Thursday, January 11th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 2 hours.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46442 üzenetére
Ez a net egyik legnagyobb baja. Sokan visszaélnek az arctalansággal. Az nagyon jellemző (persze vannak kivételek) hogy általában annak a legnagyobb az arca, aki valójában az életben egy szerencsétlen senki, csak itt el tud érni némi sikert. Na, ezeknek nagyon tud fájni, ha veszítenek. Meg vannak játékosok, bármilyen játékra gondolok, akár kártya, labda is lehet, akik egyébként tök jó fejek, rendes emberek, de a játékban megvadulnak, egyszerűen nem viselik el, ha veszítenek. Én ezért sem értékelek pusztán csak a játékbeli viselkedés alapján.
Mindegy, ez az egész egy külön fórum témája lehetne. Talán nem is ide való már ezen a szinten. Pedig kellene róla beszélni.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #46423 üzenetére
pont erre gondolok...Central park, DZ8-9 melletti terület akár...simán year3-nyi dolgot elképzelnék én még, Division2-t ne kapkodják el, PC-seknek is kedvezzenek anti-cheattel és társaikkal, és idén még ne jöjjön, hanem leghamarabb jövőre...
szerintem
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46424 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Azon szoktam jót röhögni, amikor lelőnek. Kicsit talán a saját bénaságomon is röhögök. Be kell látnom, azon nincs semmi röhögni való, amikor valaki méregből, frusztráltan, szitkozódva megy neki a másiknak. Ott valami baj van.
Nincs olyan, hogy közönséges beszéd. Ez az utóbbi kb. 100-150 év találmánya. A sokak által ma közönségesnek tartott szavak valamikor az általános beszéd, írás, a nyelv részei voltak, akár Arany vagy Petőfi költeményeiben is. Ezek a szavak és igék teljes természetességgel a magyar nyelv és kultúra részei. Az ún. álkultúráltság - érdekes módon - kb. egy időben kezdett teret hódítani az angol nyelv ma ismert finomkodó hanglejtésevel és kifejezés formáival. Kb. európai jelenség volt a 19.sz. utolsó harmadában. Az is megfigyelhető - és itt kérlek, ne érts félre - az esetek többségében olyanok teszik szóvá az ún. közönséges szavakat, akik maguk folyamatosan gyalázzák a magyar nyelvet a helyesírás tökéletes mellőzésevel, primitíven fogalmazva.
Attól nem közönséges egy szöveg, ha valaki azt mondja, fucking well done. Az viszont durva és közönséges, ha valakinek pl. azt mondjuk - a közönséges szavakat kerülve - hogy hálnál az édesanyáddal te szexuálisan másképp gondolkodó. A közönségességnek számos megnyilatkozási formája, módja lehet, de az ún. közönséges szavak használata még egyáltalán nem jelent közönségességet, durvaságot. Egyszerű példák. Szemét alak vagy, közönséges megnyilvánulás, fasza csávó vagy, nem az. Ugye?
A közönséges megfogalmazást, viselkedést nem a szavak, hanem azok mondanivalója, a mögöttes szándék (pl. szidás, megalázás) teszi azzá, ami. Egészen finoman, kultúráltan is lehet olyat mondani, ami közönséges, Így lehet bannolni.
Mobilról írtam.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46426 üzenetére
Sith, ha olvasod még a fórumot, ez jó hely CF cuccot gyűjteni, dobott exo-t, CF-et, minden. Csak gyere, letolunk pár kört
olvasom
most egy másik game - ban van kampány, ami 18. - ig tart, előbb is meg lehet csinálni, ha meglesz, akkor lehet benézek ... -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46424 üzenetére
én inkább úgy gondolom, hogy ezekbe (emote, chat) mindenki azt lát bele amit "akar". az akarást azért tettem idézőjelbe, mert nem szándékosan teszi ezt. lehet valakit éppen azért érint különösen érzékenyen, mert szar napja volt. van, hogy egy emote nem feltétlen rossz.
egyébként pedig, azt piszkálják, aki hagyja. azon felhúznia magát az embernek, hogy mit csinált a másik a legnagyobb hülyeség. komolyan ennyire számít, hogy egy utolsó játék pvp részében mit mondott/tett egy számodra jelentéktelen ember karaktere?
ahogy alibiman is írta, ki kell röhögni. annál jobban semmi sem idegesíti a sok frusztrált suttyót. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46426 üzenetére
Azért mert te is Hunter maszkban voltál.
Hetihez 5 Hunter kell+ ezeknél a3 fázisosoknál én is tapasztaltam olyat múlt héten, hogy 2 fázis végén is beadta őket. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46423 üzenetére
Folyamatosan követelik a Divison 2-öt, vagy az új tartalmakat.
Épp gondolkodtam, hogy a következő GE után minden CF szett megjelent és még ott lóg a levegőbe az exo és arany felhúzása 1401-re.Nálam a szettek kimaxolása mellett az LS/Skirmish 99 szint elérése lesz még a cél.
Apropó megmaradt az hogy 4 Alt esetén mindegyiket külön-külön kell felhúzni az előbb említett 99 szintig.
Tegnap kipróbáltam a 7000-6000-3000 Strikert, de a Nomád után nem adta úgy Megállítóval és House-al.
Vissza is álltam Nomádra.
A Divgyűjtés szépen megy, tegnap is 4-es csapatban én min 5 CF-et, meg 3 exot kaptam cirka 2 órán belül.
És igen amit tegnap írtam szerencsehozó Játékostársam is hozzájárult.
Pl. egyiküknk a becsatlakozását követően DZ 9 Rádió torony bosstól rögtön kapott egy House-t.
Nem általános következtetésként, de nekm itt ebben a régióban estek az új fegyverek. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46365 üzenetére
Általában a pve strikerben, egy sima heal ládával. Wave 15-ig így megvan a 4 láda biztosan, de van hogy 5 is.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46381 üzenetére
Bocsánat, figyelmetlen voltam!
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46382 üzenetére
Mondjuk most még gyalázabb a loot, CF item 2-3 naponta esik,
na, ... most vetted el a maradék kedvemet is
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46378 üzenetére
csak poén volt
fel van telepítve, de megpusztult az SSD, így át kellett tennem HDD -re
... eddig is órákig töltött, most szerinted ?
múltkor elindítottam, aztán mire belépett a karkaterválasztó részig, el is ment a kedvem tőle
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46375 üzenetére
Szerintem nem nálad van a hiba. Nekem vagy 2 napja nem csinálja, és semmi nem változott nálam. Szóval nem raknám újra a cuccot.
Valszeg elsiklottál a kérdésem felett, e-mailban eltudod küldeni azt az excel fájlt?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46375 üzenetére
Ahhoz neked is be kellene menni DZ - be
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #46370 üzenetére
Csak egy tanács, mielőtt legyalulnád a Windowsod teljesen, nekem teljesen friss Windows telepítés után is megmaradt ez a megakadás, mint nálad is van.
Szóval, szerintem nem oldaná meg. De persze ahogy jónak látod!
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #46372 üzenetére
Lehet valaki olyannak kellene feltenni a win – t , aki ért is hozzá
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46370 üzenetére
Fiatalság bóhóság.
Az újratelepítés tényleg elkerülhetetlen, figyelemmel a közelgő GE-re. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46344 üzenetére
Engem érdekelne. E-mailban el tudod küldeni?
Más. Szerintetek mennyi lehet a max. sebzés egy jó classi DE szettnél M700 Carbonnal?
Aztán, a DE szett fordítás rossz. A 4es szett bónusz helyesen:
Zoomnál elveszti a fejsebzés bónuszt, de 50% CHC-t kap fedezéken kívül, fedezékkel pedig 100%. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bárhol találja el az ember, CHD lesz. A pajzsos dagikat elég pl. lábon lőni.
Aztán... (PC) bootolást követően számtalanszor előfordul mostanában, hogy teljes képernyő esetén összeomlik a szoftver. Ha indulás közben ALT+Enter-el átállítom, és a bejelentkező képnél vissza a teljes képernyőre, akkor soha nem omlik. Majd megnézem én is, hátha valami Win10 update kavar itt.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46321 üzenetére
IGEN
sosem laggolt meg fps droppozottt
feltett a WIN10 valami updatet szombaton es azota leesik felorankent az FPS es 10 alkalombol 5 szor ki is dob a jatekezt 2 napig csinalta, azt letoroltem teljesen. ujbatetttem legujabb nvidia drivert es megnezem ma este mert azota nem is jatszodtam
odalett 2 classi temem mert dz ben kidobott, ujratoltottem de mear nem volt nalam
vagy programhiba vagy kidobta a csomagbol kilepes kozben es valaki felszedte
SZIVATAS
ilyet sosem csinalt nalam meg pedig 3 vga kari es 3 mas procival is jatszodtam kzoben 1 ev alatt
Jelzem majd kesobb mire jutottam de ha igy marad torlom a win 10 et csessze meg a microsoftToorjek fel a gepemet sem erdekel, mit lopnak el ?? win 10et ??? semmi mas nincs rajta csak OP rendszer es par jatek. csesszek meg az ultrafelhasznalopi konyitett baromsagukat
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #46336 üzenetére
Igen, csak egyszer kell megcsinálni, pl. DZ ellenőrző pontról kilépve, utána egészen addig "IDDQD" van amíg ki nem lőnek, vagy ki nem lépsz a játékból és vissza.
- Ez alapjaiban véve azért nem érhetne ban-t, mert tulajdonképp (most sarkosított példa, de lehet.) valaki így akarja tesztelni, hogy a láda pl. hogy szedi fel, vagy akár csak valamilyen okból így próbál ki valamit a szettjén és akaratán kívül belenyal ebbe, ezért bant kapni elég cumi. Az UBI nyomoréksága miatt szerintem nem kéne ezt a glitch/bant erőltetni. Jó persze, aki nonstop, céltudatosan, és direkt csinálja az megint más, illetve az anno megjelent RPM glitch esetén is. No mindegy, fene érti már ezt az egészet....
arnikusz:
- Nálam a nomád igen változatos, sokszor a lagg miatt el sem megy a bónusz, vagy utána nyomja el miután meghaltam.Tegnap pl. egymás után 4x (!) lőtte el a bónuszt. De van hogy 1x se, de még a fix 4. bónuszt sem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46338 üzenetére
Jöjjön csak tegnap is nyugodtan farmoltunk nem volt 2 óra és 244 Div lett.
Volt egy békazabáló francia banda aki 2-szer bepróbálkozott kimentésnél, de Agent Harcostársakkal simán fektettük őket.
Meg LS--re és Skirmishre csapatban kell egyébként nincs játékélmény. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46336 üzenetére
Elvileg már foglakoznak vele, az előbb írta ezt Ubi Johan.
This has been passed on to the team for investigation previously.
/ Johan
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #46331 üzenetére
Elméletileg ez az aktuális "God-mode glitch", lehet az irreális szívósság akasztja meg a programot, és ezáltal egyáltalán "nem engedi" a játékost meghalni.
.... vagy passz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46327 üzenetére
Nálam amikor régebben a datáról töltöttem le vagy fel jdownloaderrel be se töltötte, vagy ha igen mint 80- évekbeli robot mozgás, de nálam 50 megás falusi t net van csak és nem is lesz jobb, mert egy falu nem piac.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Nálam délutánonként / este rendszeresen csinálja ugyanezt DX12-ben.
Teljesen random időközönként jön elő, van hogy 2 óra játék alatt 20 percenként, de van hogy 1 órában csak 1x.A legszebb mikor PvP alatt dob be egy ilyet, mire visszajön a játék az élők földjére, már lelőttek....
-
alibiman
aktív tag
válasz
Ez nálam is előfordul. DX11.
-
arnikusz
veterán
válasz
Nálam a múlt héten UG-ban tapasztaltam ugyanezt.
De hétvégén DZ-ben is volt párszor.
Különösen akkor amikor pl. berontok egy landmarkra és még nem töltötte be a mobokat olyan veszett módon mozogtam.
De Vasárnap Ppeet Játékostárs is mondott ilyet mikor együtt toltuk.
Gondold el mi lesz akkor GE alatt.Úgy néz ki a Nomádom elkészült és most ez lesz a fő használatban. Big Al az újratöltés miatt ezen a szetten felejtős.
Köszi Robyg van minden ez az alton, ha beleuntam a div farmba lehet hétvégén megpróbálom.
Hát igen reggel kelni kell és irány a meló. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46318 üzenetére
Ja, közben rájöttem, elsőre nem láttam a kapcsolatot a két hsz között.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46279 üzenetére
AHAm ez maxos 1.8 as verzioban
Betaraztam 16 db ot mindegyik karakternel kukaztam a gyengebbeket
Gepkarabelyon kitunoen vizsgazik ha masik 2 on krit sebzes van -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46296 üzenetére
este úgy alakult, hogy későn jutottam vissza gép elé (ezért nem is írtam signal miatt, na meg offline is voltál
). gondoltam leülök mókázni. mit tudtam én, hogy ennyire retek szitu lesz?
(#46297) arnikusz: D3-ban voltam, sokszor ez mentette meg a helyzetet, mivel mindenki engem lőtt. mókás volt látni, hogy erőlködtek a hunterek a szaros fejszékkel. megkarcolni se tudták a pajzsot.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46279 üzenetére
Tegnap esett egy 8%-os. Nem hittem a szememnek.
-
válasz
Anonymus23 #46276 üzenetére
Igen ki farmoltuk.
Köszönöm a segítséget.Azután még toltunk pár exo ládás küldit.
Time Square az egyik mob olyan béka ügetést dobott,hogy besz@rás !
Mondom ilyen nincs,a levegőben ugrált a semmin és közben szaltózott. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46258 üzenetére
Mit toltál?
Skirmishen vannak csuda dolgok, ma próbálgattam megint a 6400- staminás Strikert MG5/M4, volt olyan, hogy 18/2-höz rakott be.
De tényleg csak 4-es csapatban javalott.
Ja és a csapatban mindig én voltam 40-es a többi 10-alatti.
A másik csapatban rendre 70, 80, még 94-es is. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46233 üzenetére
Akkor a fenti gif-et most képzeld ide.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46229 üzenetére
"Szinte minden cuccost kalibrálni kell"
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Anonymus23 #46229 üzenetére
Akkor gyorsan ki is próbálom az M4-emen.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #46196 üzenetére
A visszarúgástól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest