- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SkyS1gn #4130 üzenetére
If following the steps above to update and configure your firewall does not resolve the issue, it will be necessary to forward ports. You will need to forward these ports to your computer’s IP address for the best possible connection:
Uplay PC:
TCP: 80, 443, 14000, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023 and 14024.Game Ports:
UDP: 33000 to 33499
TCP: 27015, 51000, 55000 to 55999, 56000 to 56999 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SkyS1gn #3201 üzenetére
Expansion I: Underground - Megnyílik egy teljesen új terület, amelyben a város föld alatti világát fedezhetjük majd fel kooperatív módban a társainkkal.
Expansion II: Survival - Egyfajta horda mód, a lehető legtovább kell túlélniük a játékosoknak a kíméletlen környezetben.
Expansion III: Last Stand - Jelenleg nincs információ erről a kiegészítőről, a fejlesztők a későbbiek folyamán adnak információt a tartalmáról.
Ezen túl lesznek skinek, ruhák, egyéb extrák, de erről a 3 nagy dlc amit az SP tartalmazni fog.
__
(#3202) RazoR8402
Erre gondoltam én is.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
SkyS1gn #3073 üzenetére
Érdemes 1x megnézni, bár elég hosszúra sikerült.
Az tényleg elgondolkodtató, hogy a pre-orderek hozzák az eladások nagy részét, majd a megjelenés utáni pár hét, ~4-6 még kb 15%-ot.
Profitorientált kiadóként, ha túléled ezt az időszakot, akkor nyert ügyed van: befektetés megtérült és nézhetsz a következő projekted felé. Amig a következő éves verziót csinálod, csak annyi kell, hogy ne haragítsd magadra az embereket - max hozz valamit a season passukért cserébe. Szerintem sok ember amúgy sem tölt sok időt a játékokkal. De jó, hype, próba, eltolja 10-30%-ig és már mással foglalkozik. Eközben kiadóként készülsz egy új promócióval, ergo megint pre-orderben elfogy a következő játékod.Ha nincsen beépítve semmi későbbi bevételgeneráló megoldás (havidíj, kozmetikai cuccok vagy pay to win) kevés a motiváció az állandó tartalomgenerálásra.
Egyébként a srác is kiemeli, ha valamilyen játékot ismersz vagy akár ki is tudtad próbálni, rendeld meg előre nyugodtan. Csak ahol még semmit sem tudsz a termékről, ott ne ülj fel a marketing által túlfűtött rajongói vonatra. Ezt pl előrendeltem Gold kiadásban.
Ami jó még a videóban, hogy beszél arról, hogy ezzel az öngerjesztő hype-al azt is elérjük, hogy már-már irreális elvárásaink lesznek a programokkal kapcsolatban. Igy lesz az openworld-túlélő-fps-zombi-rpg-autóveseny-szimuátor-casual-hardcore játék óriási csalódás. Majd ha eltelik pár hónap és lehiggadva előveszed, rájössz, hogy tök jó játék lett, csak az elvárásaid voltak túlpumpálva.
Részemről ezt az egy hónapot felhasználom arra, hogy kevesebb információt fogok hajkurászni és így ne pörögjem túl a várakozást. Mondjuk az hogy kora reggel itt vagyok és a fórumot nézem nem errefelé mutat
-
válasz
SkyS1gn #3151 üzenetére
ezt a csontot jónéhányszor lerágtuk már ebben a topicban. új információt nem tartalmaz, viszont kiválóan lehet vele heccelni azokat embereket, akik egy része amúgy sem veszi meg a játékot. itt volt 4-5 napnyi béta, ez alapján mindenki el tudja dönteni, befizet-e előre, vagy nem. aki meg bizonytalan, nyugodtan megvárhatja a megjelenést. az első napokban úgyis mindig szívás van a szerverekkel.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #2939 üzenetére
NemáárNekem a Steam kliensben és a webes felületen sem mutat Division God verziót a Steam
Küldenél egy direkt linket hozzá? Miért vagyon büntiben a Steamnél
Szerk:
Megtaláltam. Nincs külön adatlapja, hanem a normál változat alá betették a rendelés gombot hozzáPedig itt kiderült volna a Gold magyar nyelvi támogatása.
-
mettek
addikt
válasz
SkyS1gn #2913 üzenetére
Én úgy vettem észre azaz nálam a felbontás legalább annyit dob rajta mintha lowról highra állítanám az effekteket...mondjuk ezt igy mondom hogy 1440p a monitor és ha leveszem 1080ra akkor lényegesen mosottabb, fakóbb, élettelenebb...de ez lehet azért is mert nem natív felbontásban megy ilyenkor.
-
mrgregoryan
tag
válasz
SkyS1gn #2913 üzenetére
de értelem szerűen mint egy fotó.. ha nagyobb a felbontása akkor élesebb lesz, és szebb az egész.
persze nem effektileg, mert azt más hajtja.. akkor egyezünk meg abban, hogy ez nálam szubjektiv, de én imádom a 4K s felbontást, és mostmár 95% ban abban tolom a gameket. én érzem a különbséget, Witcher 3 egyenesen megújul tőle, ha 1080 ból átmehet 2160 ba. -
D.Orion
veterán
válasz
SkyS1gn #2823 üzenetére
Nem teljesen követem(mivel már képtelenség ennyi hsz után), hogy ki mióta panaszkodik a grafikára, de van pár ultraHD 4K gameplay linkelve, plusz youtube-on is millió egy van. Azok biza már nem igen különböznek a 2013 E3 demo-tól. Talán már csak annyi "hiányzik", hogy a tessellation még dobna a mélységen és a rétegeken.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
SkyS1gn #2665 üzenetére
Szerintem valamilyen formában a kivágott pályák is visszakerülnek. Ha máshogy nem akkor egy dlc csomagban. Nem hiszem, hogy veszni hagynák ha már egyszer le lett modellezve, programozva. Nagyon remélem, hogy hosszú távra terveznek a játékkal és nem csak egy egyszeri fejős tehén lesz belőle. Nem várok én WoW szintet de jó lenne ha hosszabb távon is foglalkoznának vele.
-
torma1981
veterán
válasz
SkyS1gn #2584 üzenetére
Hát ha nem figyelnek oda a csalókra nagyon nagy bukta lesz a játék.
Ezért utálom a multis játékokat. A sok hülye vérpistikék. Bezzeg a BF2-ben nem volt ennyi csaló. Pedig azzal annó nagyon sokat játszottam. Bezzeg a COD és társai hemzsegtek. Hihetetlen,hogy nem tudják megoldani ezeket a fejlesztők. Vagy lehet direkt engedik.
-
-
Kicsimix
őstag
válasz
SkyS1gn #2534 üzenetére
Pont ez a lényege, hogy ügyeskedni kell és ésszel játszani. Mi játszottunk árulósdit west-el, ha ügyes vagy jó jutalmat kapsz ha nem akkor sokat buksz rajta.. Szerintem jól kivan találva.. Mi is eltudtunk menekülni. Persze van még hova fejlődni..
Ha nem szerzel dz pénzt lemaradsz.. Mivel a legend esés esélye kicsi lesz ezért vásárlásból valószínű hamarabb jobb cuccokra tehetsz szert de ez elég kemény dió..
Mások is így lesznek erősebbek.. Kérdés ki mikor.. És mennyivel maradsz le ha nincs dz valutád.. Árulóként sokkal gyorsabban gyűjtheted a dellát.. Persze sokat is bukhatsz.. -
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #2538 üzenetére
"nemtudom mivel mentek de 1 lövésből leterítettek"
- Legendary SCAR (sniper fegyó) fejlövéssel nagyon durván sebez, főleg ha még nem vagy maximum szinten, jó cuccokban.(#2539) Ditoo0225
Nem teszteltem, de alapszinten, kezdőfelszerelésben lehet, hogy egy lövéstől is meghal -
kinghaxor
aktív tag
válasz
SkyS1gn #2534 üzenetére
Én minden este belefutottam egy rogue csapatba akik a dz creditre mentek. Tegnap is 8-9-en voltak és folyamatosan irtottak mindenkit. Még egy 4 fős csapattal se tudtuk őket szétkapni. Az volt a taktikájuk, hogy leszállón becampeltek és mindenkit lelőttek aki ott volt aztán futottak a pályán. Egy helyen mindig lementek a mapról egy olyan részre ami nincs a bétában. Ott átfutottak és az idő lejárta előtt visszamentek a pálya egy másik részére. Közben folyamatosan beszélgettek mikin. Senki sem tudott velük mit kezdeni. Egy ilyen felgearelt rogue csapat jó taktikával szinte legyőzhetetlen. És akkor a tegnapi láthatatlan barátomról már ne is beszéljünk.
(2535#) Nekem az van fent amit direkt a bétához adott ki az NV. A verziószámot nem tudom.
-
Frod
addikt
válasz
SkyS1gn #2306 üzenetére
Ha alapból "Mismatch"-be tesz, akkor az a játékos aki nem látja a többit, a Group beállítások között egy kattintással tud váltani és összeteszi őket.
Csak ki kell választanod bárkit a partyból és meg fog jelenni a szokásos opciókon kívül valami olyasmi hogy "Join Dark Zone 8-8" vagy hasonló, és így menni fog.
Ma velem is ez volt egyfolytában. -
ScomComputer
veterán
válasz
SkyS1gn #1975 üzenetére
Minek a neked.....
-
Frod
addikt
válasz
SkyS1gn #1208 üzenetére
Több, mint fél éve bejelentették, hogy annak annyi. Nem lesz ilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest