-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hudsont próbáld. Gyorsabb, könnyebb, kevesebb ellenfél, kevesebb loot, nincsenek üres járatok, mint pl lift várás. A menetnek a ge credit szab határt nem a teli zsák. Ráadásul a végén 3 boss van. Így az achi és a ge credit egyaránt gyorsabban jön.
Ez is könnyen hányinger közeli állapotot tud eredményezni egy idő után, de felüdülés ramoshoz képest.Nekem eddig hunter teljes. Firecrest, alpha 1-1, taktikus 2 híján van. Szerencsémre taktikusból táska, mellény hiányzik így a mostani népszerű taktikus “verziót” már össze tudom rakni. Elnézve az 5-6 bónuszt annyira nem lesz az jó, hogy megérje lecserélni a barrett/virgonc inventiv/relentless “kombókat”.
-
Anonymus23
veterán
Én valami meglepetésben reménykedek, de tudom, bilibe ér a kezem.
A sok új játékos miatt is felhígult a DZ, vannak időszakok amikor egészen jól játszható.
A Péntek/Szombat/Vasárnap késő délután és este az a god mode játékosoké meg a sok agyhalott trashtalk pszichopatáé.Mondjuk ez így egy fullos szerver karbantartás, ami messze nem csak a Divisiont érinti, így viszont esélytelen bármilyen specifikus dolog, mondjuk ha ezzel legalább a Deltát meg tudnák oldani az nagyon jó lenne, mert ez így elég gáz...
Hátha lecserélik a pentium 1-es szervereket valami Core2Duo-sra -
Köszönöm!
#46898 Anonymus23 :
Nem is kell módosító.
Hudson 3 boss van az plusz 3x38=114 GE.
Gyorsabban meg van,mint a Lexi és nekem nem is annyira uncsi.
A küldi végén meg a halottan le potyogó verekedős mobok látványa minden GE credit farmolással eltöltött percért kárpótol.Striker-hez én kipróbálnék egy b@szó AK-t 10K tűzfegyverrel
,ha már nagyot ütünk fedezékből.
Képzeld mellé a 6-os jelölést a mobon. -
Snip3r_HUN
addikt
link Annyival kiegészíteném még hogy a 10. hullámnál is elég jól el lehet húzni a dolgot ha a 1 bosst az elején megölöd, és csak a másikat hagyod életben az utolsó ~30 másospercig, így csak egy bosst kell kerülgetni és folyamatosan lesz mob akit meg tudsz ölni a pontok miatt.
-
arnikusz
veterán
Ma cirka 1.5 max 2 óra alatt a csapatban nálam 4 CF 1 MDR, de a többieknél is összejött 2-3 db, meg 264 div. Viszont fertőzési eseményből csak 3-at sikerált kiszedni, mostanában a Belvárosi zene alatti kettő néha nem adódik be.
A Predatort be is raktam a stashba, megy a 2. Altra a Sentry és Deadeye mellé, a Nomád nekem tökéletesen működik, a House elsődleges, a Bullfrog meg elbrekegi a mobokat.
-
arnikusz
veterán
960 strix 2GB-os kártyám volt és a Wolfenstein nem megy és ez a hiba végül így kellett egy kártya és ahogy Anonymus is linkelte vannak ilyen üzletek, akik az AC Origins kódot adják mellé.
Kíváncsian várom mennyivel lesz szebb a Division.
Anonymus nemcsak 1 új glitch van hanem több, mostanában már annyira nem követem nyomon.
Hétvégén pedig For Honor ingyenes így szerver ingadozások.
-
Sztem nem nagy szívás.
Érdemes újra elkezdeni játszani.Nem tudom mivel játszok majd,ha lecseng ez a játék.
Régóta ez a legjobb játék amit kiadtak.Ahogy Sniper is írja,könnyen össze lehet dobni egy jó szettet.
------------
Boss-os kör után alakul a b@szó reclaimer szett a másik karakteren is.
-
Anonymus23
veterán
Ez azért nem jó, mert valaki elkezd téged lőni, és nálad jó loot van, akkor te nem akarsz megfeküdni, és te is lövöd a másikat, és teszem azt te lövöd le, akkor te leszel rugó, holott te elvileg "áldozat" vagy,
Ahogy nekem lejön a szövegből, a fejed felett lesz egy jel, hogy te kész vagy PvP-re, azaz eléd már megéri beszaladni, mert te rugó leszel ha véletlenül belelősz a másikba
Vagy sokaknak, akik nem akartak rugózni, azok láthatják, hogy te jössz és ha ott a jel, vagy megjelenik, akkor tudják, hogy "balhé lesz, nagy balhé", legalább van idejük felkészülni. De gondolom amíg Ő nem megy át rugóba, addig friendnek tekinti a játék, azaz én hiába lövöm előre.Az is tetszik, hogy ha valaki úgy dönt a csapatból, hogy rugóskodik, akkor van időd kilépni, ha te nem akarsz.
Így már egyre jobban körvonalazódik, van benne logika (mégha kicsit meg is van erőszakolva), de már előre várom, hogy hogyan fogják ezt kijátszani és glithcelni.
Őszintén szólva nekem jobban tetszett volna egy echte PvP DZ, ahova ha bemész, akkor ott bárkit lőhetsz, azaz belépés előtt lehetett volna választani, hogy PvE vagy PvP. Még azzal együtt is, hogy legyen jobb a loot valamilyen formában a PvP részen (akár pl hamarabb visszajöjjenek a bossok, vagy ténylegesen jobb eséllyel essen jobb cucc).
Ja igen, véleményem, hogy nem a PvE DZ az NEM egyenlő a jelenlegi PvE területtel, mert a loot mennyisége a közelében sincs a DZ-nek, az intenzitásról nem is beszélve! -
vtomi2
őstag
-
Anonymus23
veterán
Tudom, havi 16000 csak a gyógyszer
(#42188) arnikusz
Mondjuk ennek így sok értelme nincs, mármint az 500-as zsáknak ha nem optimalizálnak a megjelenítésen, mert ez akkor így kezelhetetlen lesz...
Pl lehetne benne, hogy az adott érték hogyan arányul az adott értékhez tartozó min/max-hoz, pont azok az infók, amik sokat segítenének dönteni, főleg a fegyvereknél kellene ez. -
defede
tag
Jelzem még mielőtt az első hsz.-t írtam volna elolvastam az összefoglalót de klánokról semmit nem találtam. Összesen ez a két kérdésem volt (friendlist és klán) semmi olyan hogy 5 oldalon keresztül magyarázzátok el a játékot. Nem tudom Te mit szólnál ha a játékon belül felvennélek friendlistre ismeretlenül, kezdőként! Gondolom rohannál segíteni. Ezért gondoltam hogy a több száz magyarból valaki talán akár pü.-ben rámír és kicsit segít. Csak azt nem értem akkor minek ez a fórum! Kicsit gondolj bele hogy kezdőként próbálkozol. Nem érzem hogy bármi olyat kértem amit ne tudtatok volna 2 szóban leírni - klán: nincs, friendlist: van. Bocsánat hogy ilyen megterhelő dolgot kértem. És még le is oltottatok hogy "ott az összefoglaló" meg hogy mit képzelek hogy olyan dolgot kérdezek ami nem LV30 utánra vonatkozik.
-
Anonymus23
veterán
Ezen részét nem tudom, nem is ítélkeznék, főleg mivel a bestbuy topikban már többen érdeklődtek, hogy érdemes-e megvenni, és amikor meglátták a beletolt óráimat, akkor ment ugyanúgy a no-life hsz, emellett, normál munkám van, feleség + egy 5 hónapos stramm kisfiam, plusz még egy csomó minden.
Mindenesetre szabadságot még nem vettem ki a Divisionre, azt nem mondom, hogy pár órát nem csúsztattam le és jöttem el hamarabb a melóból
Nem ismerem a hátterét Omegának, de van olyan ismerősöm, aki sajnos mozgássérült, szinte nyaktól lefelé (baleset), kontrollerrel tolta a Divisiont PC-n, de nem mondanám, hogy feltűnt, hogy gyenge lett volna, közben mindkét keze is kb 70%-osan béna, ahogy elmondta, hogy hogyan fogja a kontrollert, és hogyan tud irányítani, hát nem semmi.
Mondjuk ha megtehetném, lehet nekem is lenne benne ennyi órám
Mondjuk szívesen elmennék real-time bannolónak az Ubihoz jó pénzért -
nanorambo
őstag
Ez röhej... NAgyon remélem hogy elérhetővé teszik máshogy is majd a maszkokat, mert ez így nagyon szánalmas. A hivatalos fórumon ovlastam, egyből alt+f4... Egy ottani jól megfogalmazta: "Tehát köztudott hogy nolifer cheaterek vannak a ranglista élén, a massive most még meg is jutalmazza őket".
-
Rossonero89
tag
Igen, szembesültem a ténnyel sajnos
Menjenek az anyjukba akkor... Néztem a ranglistákat, kik vannak a top 10-ben.
CCCP, MarcoStyleNL és hasonló majmok. No comment.
Én nem tudom, 2 napja ezeket a szarokat csinálom, és 9000 valahanyadik vagyok, ezek reggel leülnek a gép elé és 0-24-ben tolják?! Mondjuk ez költői kérdés volt -
Anonymus23
veterán
Az OK, csak ez a sok töketlenség, impotencia és inkompetencia pont azt ölte meg, ami a legjobb volt ebben a játékban, azt, hogy haverokkal tudtad együtt csinálni, mint ahogy ti is félig/meddig abbahagyjátok (aztán majd, ahogy jönnek az elvonási tünetek, megint előveszitek), de az már nem olyan.
El lehet lenni pugokkal is PvE, de néha olyan szinten megy a töketlenség, hogy ALT+F4 mert katasztrófa...
Pl tegnap Hudson: Volt olyan csapat, akikkel rövidebb idő alatt letoltuk mint a lexit. Mindenki tudta mit csináljon, nem rohantak, nem bénáztak, de volt olyan, ahol 3x is wipeoltunk
-
Egy 1500-asat vettem, 2 classified set itemet adott, Lone Star holster meg Dead Eye hátizsák. A Lone Start be is raktam a sárga helyett az exotic buildembe, mert egész jó statokat adott (+kettőt továbbpörgettem).
Ha van kis mappa ikon a zöld cuccon, amit ad, az a Classified, ha valakinek nem tűnt fel elsőre
-
dvd24
senior tag
3 ládából 4 classified (2 DE, 1 Final, 1 Lone) és 3 exo (mind kuka) esett nekem
más: ugye ebből a GE pénzből 10000 lehet maximum, viszont a kérdésem annyi lenne, hogy ez lenullázódik a következő GE kezdetekor vagy megcsinálhatjuk, hogy betárazok 10k-t, hogy legközelebb egyből vehessek pár ládát?
-
FaTHI
őstag
Én a Dedáj szettemre nyitottam egy Deadáj classi kesztyűt, 1371-es életerős (1400 a max.)és két dolgot pörgettem rá mesterlövészpuska sebzést, és krit sebzést. Igy kicsit erősödött a szettem, és mivel nem vették el a mozgás közbeni krit sebzést, igy elég jó kis szett lehet belőle ha sikerül a többit is beszerezni.
Még kaptam másik ládákból classi magányos csillag és végső megoldás cuccost.
. -
Mr Chapel
tag
Ezt nem is mondtam hogy full staton vannak a gearek. Csak arra világítottam rá hogy nagyon szórja a "zöldeket" Akkor lehet ez csak nekem furcsa. Nem ezt szoktam meg. Legutóbb anno még Diablo 2 ben gyűjtögettem seteket. Ott teljesen máshogy volt ez. Egy másfél hónap volt mire egy 4 részest összeszedtem. Nem ehhez vagyok szokva ahogy itt esnek a set itemek. Sztem itt is jobban jártunk volna hogy ha fixebb statosak lennének. De jóval ritkábbak lennének. Meg mondjuk lehetne sokkal több is. Nem csak ez a 14. Ha már orrba szájjba köpködik az ellenfelek. Nyilván ha esik egy olyan aminek mondjuk 1210 helyett 1250es armorja van. Vagy magasabb egy olyan értéke amit előnyben részesítek. Akkor cserélem én is. De nekem ez nem életcélom hogy ilyenre vadásszak. Kiesik kiesik, nem nem, annyira nem vág földhöz. A játékot ugyanúgy élvezem továbbra is. Szerencsére mindenki megtalálja a maga szórakozását a játékban. Van aki pvpzik, statra vadászik, meg vannak ilyen egyszerű játekosok mint én
-
Mr Chapel
tag
Pedig de. ☺ Jó nem teljesen igaz mert a végső megoldásból hiányzik a térdvédő meg a bansheeból a fegyvertok. Ezen kívül mindegyik zöld set meg van. Ma délelőtt játszottam egy két órát, napikat megcsináltam, pici dz, vagy 20-25 zöld kacatot zúztam be. Szal sztem szinte semmi értéke nincs egy ilyen setnek. Így hogy 3-4 sima alap mobonként is tuti kidob egy zöldet. Egyébként meg volt két hét leállás a cégnél ahol dolgozom. Nyaralás után ezt nyúztam, ezért tudtam ennyi órát beleölni.
-
TommyS_27
senior tag
Nagy dolog volt a stash meg a hátizsák kapacitását növelni? Szerintük igen és úgy adták elő mintha valami olyat újítanának amitől minden jobb lesz! Akkor mit is várunk tőlük? Sajnos ez van a játék kezdete óta. Folyamatosan sikerül bizonyítaniuk, hogy nem értenek a saját játékukhoz.
Lehet azon a kanapén röhögcsélni az ostoba Hamisnek, meg bizonygatni, hogy minden jobb lesz, de ez a játék már 1.3 után bedőlt! Azóta gyedül a társaság tartja össze úgy ahogy. De ez már sajnos nem elég...
-
-
törölt tag
Most deee!
Elég volt ebből a sok csalóból. Bemakrózva rengeteg játékosnál futás, tűzgomb, ha jobbra balra mozog makróval nem tudod eltalálni utána fikáznak, hogy szar vagy mert tisztán játszol.
És a pofátlanul csaló rpm aim teleportal szaladgálók. Ja kihagytam, hogy sok játékosnál van 600k élet és norecoil rulez tolják 9000000dps-el. -
Dave567
addikt
Engem az nyugtatnak meg ha látnám videón ahogy tőből levágják a kezét az illetőnek, tuti rögtön beszarna mindenki.
Amúgy a fejlesztőknek a kezei is benne van 1000000%.(#41007) xyvalaki: Az tök mindegy ha elszaladnak, itt a komolyabb csítről van szó, akibe 2 tárat belelősz, és nem hal meg, az csíter ennyi.
A legtöbb így rohangál, meg se mozdul az életereje, nincs olyan heal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest