- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz
Mr Chapel #42429 üzenetére
Én is most kapcsoltam ki. Majd holnap tesztelem ugyanis én is dx12-be játszok.
Tapasztaltam ezt az akadást én is. Eddig nekem stabilan ment 60 fps - el.
De mostanában elég csúnyán droppol az fps.
Hátha ez a game mód kikapcsolás tényleg megoldja.
Köszönöm én is a jó tanácsot. -
Rossonero89
tag
válasz
Mr Chapel #42349 üzenetére
Túl van ez a játék már kicsit misztifikálva. Semmiben nem különbözik elveiben, egy másik multis játéktól.
Battlefieldben ugyan úgy hátba lőnnek, Rainbowba ugyan úgy lelőnnek, CoD-ban szintén. Akkor hol a gond?
Sokan életük nagy küldetésének fogják fel ezt a játékot, véresen komolyan véve azt. Felesleges. Játékként kell felfogni, nem egy, az ember életéhez elengedhetetlen célnak, vagy mit tudom én minek..
Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy töménytelen mennyiségű agyhalott van bent, az tuti. -
simonl
tag
válasz
El sem hiszed milyen jó olvasni soraidat, egy jó ideje aggódom, hogy már túl öreg vagyok már ehhez a játékhoz.
Valószínűleg még te is a jó "poroszos" nevelést kaptad mint én.
Igen, mi nem lövünk hátba senkit, kimentésnél segítünk, ha valaki térdel felsegítjük, és nem csalunk egy számítógépes játékban.
(nyilván rugókra rámegyünk ha a barátokkal játszunk és ha valaki kötekedik lelőjük és megyünk tovább, de nem várjuk falkában a DZ kijárat előtt mint a cigányok)
Én a gyerkőceimet is így nevelem, a nagyobbik már játszik önállóan.Ugyanezeket tapasztaltam mint te, éppen ezért én "elengedtem" ezt a játékot.
Nem fog változni semmi, nem lesz Battleye és nem lesz 2. rész sem.
Ha változásokat terveznének akkor nem azzal lenne elfoglalva egy fejlesztő csapat, hogy hellokitty -s hátizsákokat vegyünk pénzért.Annak azért örülök, hogy a legjobb barátomat (remélem nem sértődik meg) közel egy éve ebben a játékban ismertem meg.
Ma már üzlettársak is vagyunk.
DZ -ben térdeltem valahol, odajött ismeretlenül, még csak HUN sem volt a nevünkben és felsegített.Azért kicsit óvatosságra intelek ezen a fórumon, itt is van pár retardált idióta akiknél elég alacsony az ingerküszöb. Találkoztam néhányukkal PVP és PVE területen is. Szánalom.
Itt megy a menőzés, meg a csíterezés de megcsinál olyat (megtörtént) csatlakozik hozzám DZ ben, játszunk, megtisztítunk pár területet, majd mikor térdelek egy mob roham után, nem felsegít, elveszi a cuccaimat és kilép b+.
Nem írom ide a nevét mert úriember vagyok.... -
arnikusz
veterán
válasz
Ezt a DZ-ben felejtsd el. Sok mínusz IQ - s youtube sztáron felbuzdult gyökér van.
Én a 3. Alt 89. szintjénél járok, de már rég nem foglalkozok ilyennel.
Tegnap 4 en vagyunk DZ2 kimentés előtte kiszedtünk egy supplyt egy gyerek elől, kimentünk erre lelő felszednek a Játékostársak és feküdt, az ilyenek mellett, te nem fogsz nyugodtan játszani.
Javaslat a DZ farmra DZ 7-9 landmark takarítás a 3 db föld alatti, a Kazánház és bal oldalt a két felső tetö.
Ide nem jönnek annyira, mert a mobok szépen szednek mindenkit. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Mr Chapel #42344 üzenetére
Elsőként azt kell(ene) megérteni hogy a DZ ilyen,az elejétől fogva,ez a kapcsolósdi csak annak a bizonyítéka hogy a pve playerek telesírják az ubi fórumot,a massive meg “javít” szokás szerint sz@rul. A Last Stand nem DZ,teljesen más a hangulata,aki nem akarja hogy lelőjék az egyszerűen ne menjen be DZ-be...
-
válasz
Mr Chapel #41498 üzenetére
Te nagyon a rossz oldaláról nézed ezt. Egyrészt egyáltalán nem hátrány ha nem millió és 1 dolog van a loot táblában hiszenminél több elem szerepel ott annál kisebb az esélyed a cuccra. Másrészt a gear setek nem egyszerre jöttek hanem több különböző updatettel jelentek meg. Harmadrést balance, nem egyszerű dolog a balance és láttuk már az elmúlt majd 1,5 év alatt, hogy mennyire eltudja cseszni a Massive a balance-ot (lásd sentry+shotgun, tanktician buildek). Továbbá a 6 darabos classified bónuszáért fel kell adnod azt az előnyt amit mondjuk egy 4+2-es build jelentett (pl vigorous west+specialized backpack, stb)
Ha tényleg olyan nagy lelki törést okoz, hogy nem lehet már most megszerezni az összeset akkor elrakod azt a max 10k creditet és elköltöd amikor bekerül az a set is amit te szeretnél használniPláne, hogy te még csak nem is PVP-zel így pláne értelmetlen a sírás miatta...
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41272 üzenetére
Más egyénileg és más csapatban játszani, akármilyen szettben. Más a PVP más a PVE. Ha nem kell a loot akkor nem szeded fel. Ha fejleszteni akarod a karaktert, akkor viszont jobb így. Ez is része a kihívásnak.Sokkal jobban zavar a kűldetések egyhangúsága. Hogy kiszámítható a mobok megjelenése, előre tudod mikor honnan jönnek és hányan. A kiemelt célpontok is mindig ugyan ott azon a pár helyen vannak. La loot a legkisebb gond.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41267 üzenetére
Az meg olyan amilyen. Ha nem lenne, akkor már senki nem játszana vele. Így is elég nehéz egy igazán jó szettet össze hozni. Ha csak havonta egyet kapnál, akkor az lenne a baj. Amit meg eladsz, főleg az elején, azt meg el is költöd a tekerésre. A tervrazokat is meg lehet venni. Csak a DZ kredit ami értelmetlen. Az 1.7 után meg rosszabb lesz. Az egotikusok kukák, a sárgák kukák.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41257 üzenetére
Attól hogy egy jól sikerült szetted van, még taktikázni kell. Főleg egyedül. Ebben a szettben, így, tényleg csak a saját dolgod nehezíted meg. Pl. hiába a nagy életerő ha egy Napalm legendáson, vagy a TS legendáson kirohannak a shotgunosok. Mire egyet leszednél a többi leüt. Pár ezer óra játék után bizton állítom.
-
válasz
Mr Chapel #41240 üzenetére
El kell keserítselek, ez a build legfeljebb 1 dologra jó: lassítani a csapatod/saját magad, ugyanis a toughnessed simán eléri egy normálisabban összerakott build és mellé még 2x annyi DPS-e is lesz. Az se segít, hogy LMG-vel rohangálsz pláne rossz/inaktív talentekkel. Lehet baromi jól mutat a 100-as tár, csak éppen nem érsz vele semmit ha tűzgyorsaságod alig több mint a fele egy M4-nek ami ugye legalább annyit sebez.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41233 üzenetére
A gond az, hogy össze szedsz egy Striker-t és azt gondolod hogy hú de jó. Aztán ha van melletted valaki akinek tényleg fullos, akkor látod hogy amit te leszedsz 5 tárból, azt ő ledarálja 1-ből. (csak durva példaként) Amikor ad egy zöld DE kesztyűt pisztoly és rohampuska sebzéssel meg 1114 elektronikával, na akkor az kuka. Hidd el hogy nagyon sokat kell farmolni hogy egy jobb szettet össze szedj. Plussz hogy az ki is maxold és az 50.-ik pörgetésnél, 15 millió kredit után még mindig 1201 a tűzfegyver értéked.Persze nem fullosban is lehet játszani, akkor is lehet élvezetes. Ez igaz.Hisz én sem a játékért játszom kizárólag, hanem a társaság miatt is főleg.
-
HKorn
veterán
válasz
Mr Chapel #41210 üzenetére
Azt jobb ha tudod, hogy gear set elem és gear set elem között óriási különbségek tudnak lenni, tehát jó eséllyel ami neked van meg, azok másnál isntant kuka lenne a statjai alapján.
Mindenből közel fullos stat-ú cuccot összeszedni kérdezd meg arnikusz-t mennyi idő, ő közel 2000 órát tett bele eddig
-
arnikusz
veterán
válasz
Mr Chapel #41189 üzenetére
Csak milyen szett itemeket, gondolom azért nincs max páncél, plussz életerő, lőszer, képzettséggyorsítás stb. tehát nem maxosak.
Tegnap 10 LS lerakat szor 4 item plussztovábbi 40 item, azaz összesen 80 elemből egyet sem tartottam meg ment mind eladásra.
1978 játékórával a lelkesedés alábhagyott, most hétvégén elbucsuzok a D3-FNC szettől is a hátralévő 11 LS szintet megcsinálom és LS pá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest