- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
defede #42179 üzenetére
Ha gondolod, van még egy 5. szintű karakterem, szívesen segítek küldetésekben, de inkább csütörtök-pénteken vagyok délután-este, ha akkor jó, mehetünk majd (uplay: norti_PCFC, szerintem Janesz is benne lesz, úgyis mondta múltkor, hogy fel akar húzni még egy karaktert).
Amúgy klasszikus klánrendszer nincs, de akik már összeszoktak a játékban, azok között vannak "klánok"
-
Anonymus23
veterán
válasz
defede #42179 üzenetére
Erre írták (szinte mindenki), hogy összefoglaló.
Pl a játékoslista is olyan részletes, hogy könnyen tudsz magadnak (korosztály, játékstílus PvE vagy PvP) találni, akivel lehet együtt tolni.
Pl nekem is van a barátlistán kb 180 ember, de játszani csak 5-10-el szoktam, mert csak ők tudnak engem elviselniTalán ha még egyszer kérdeztél volna, akkor biztos lett volna aki válaszol.
Pl ilyen kérdés, hogy tud-e valaki segíteni.
Miben? Ha végigjátszásban, az nagyon nehéz a szintezés miatt, ha karakter húzásban, arra mindig akad jelentkező. Én legalább 15-20 játékosnak segítettem karaktert húzni (volt akinek többet is).Küldetések:
Minden él és célozgatás nélkül, a küldetések úgy vannak megcsinálva, hogy normál fokozaton ha a javasolt szinten (vagy alatta 1-2vel max) vagy, akkor azok egyedül simán végigtolhatóak. A másik meg, hogy a játékos számhoz is szintezi a mobok erősségét a játék, azaz 4-en adott esetben nehezebb lehet egy küldetés, semmint pl egyedül (kivéve persze néhányat, ahol ugye ketten kelletek, de ilyen csak incursion van), főleg ha a 4 játékosból van egy pár láma. A Normál/Hard/Kihívás küldetések egyedül (max ketten) a leggyorsabbak, a Hősik/Legendások csapatban.Most is igaz az, hogy 30 felett kezdődik az élet, így a nézelődés/történet miatt érdemes eggyel végigtolni, míg a többit (hacsak nem nagyon szereted) segítséggel gyorsan felhúzni 30-ig, és utána már egyedül ki tudod viszonylag gyorsan takarítani. Főleg mióta az egyszerű mob jobb cuccokat dobál el semmint a bossok.
-
arnikusz
veterán
válasz
defede #42179 üzenetére
Van egy feelingje az altok egyedüli 30 szintig felhúzásának, én mind a 4-et egyedül csináltam a gyűjtögetéssel mindent 100%-ra.
A felhúzásnál csak megbújsz a háttérben, ahogy Anonymus Játékostárs írta.
Talán a legjobb időben kezdted el, mert 1.7-el sokmindent újra kell tanulni.Ja és szürke cuccot hagyj meg 1 db-ot.
A youtube videók manapság már nem annyira jók, természetesen, ha célszerűen keresel megtalálod amire kíváncsi vagy.
-
Anonymus23
veterán
válasz
defede #42154 üzenetére
Mi az igazi kérdésed?
Az előző HSZ-edből az jött le (nekem), hogy végig akarod csinálni, de:
ad1: aki szerette ezt a részét a játéknak annak már régen megvan mind a 4 karakter lvl30, gyakorlatilag szinte az eleje óta, kiskarakterrel egy lvl30-assal együtt játszani az nem játék
ad2: akinek még van üres karaktere, az nem véletlenül nem csinálta végig, mert nem szereti ezt a részét.
ad3: ha játszani akarod, akkor meg nagyon random, hogy valakinek pont ugyanolyan szintű karaktere legyen, már pár szint különbség elég, hogy felszintezze a mobokat és élvezhetetlen legyen (lásd lvl30)Na most ha karakter húzásban kell segíteni, akkor azt kérdezd, mert abban tudok segíteni (nem sokat, de pár küldetést lenyomok veled) de ott ugye meg csak bújnod kell.
A másik meg:
Azért mindig tetszett az olyan, amikor nyilvános fórumban kérdez valaki, és nem kap választ, akkor jön a minősítés, mikor egy petákot sem fizettél azért, hogy bárki is segítsen, ami nem kötelessége senkinek itt.
Ettől függetlenül én szívesen segítek ha húzni kell a karakert, mert szeretem ezt a részét is, és bár ez már egy bizonyos szintű aberráció, ha lehetne még indítani karaktert, akkor még csinálnék 1-2-tA klánosdira meg most nem írnék semmit
-
RazoR
veterán
válasz
defede #42172 üzenetére
Senki sem oltott le szerintem, én legalább is nem olvastam ilyesmit!
Vegyél fel nyugodtan, engem nem zavar, én is ezt tettem a legelején, volt vagy 120 ismerősöm uplayen aztán szépen lassan kialakult egy kisebb létszám.Sőt, még az is szerepel a játékoslistában, hogy kit zavar és kit nem ha idegenek felveszik barátnak...
Semmi elutasítást és oltást nem kaptál, mindössze jelezták, hogy az összefoglalóból választ találsz a kérdéseidre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest