- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #54430 üzenetére
A PvP résszel teljesen egyetértek, de hogy a 2. rész repetitívebb lenne mint az első?
Sokkal több küldetés van benne, a PvE rész az nagyságrendekkel több tartalommal van tele, semmint az első rész, egy CP elfoglalása igazi háború, mikor beesik egy halom konvoj, plusz még a környezetben lévő összes mob előkerül.
Szerintem a PvE részét viszonylag sok tartalommal töltötték meg, kár, hogy az igazi DLC-k hiányoznak belőle, ami újabb tartalmat adna, de az 1. rész PvE területe kihalt sivatag a 2. részhez képest.
A küldetések mindegyikben ugyanazok, annyi különbséggel, hogy a 2. részben nem minden poket egyforma, vagy 3-4 fajta poket változik, azaz nem mindig ugyanolyan ellenségek jönnek, bár van egy ami az alap, de több esetben másfajta ellenségek jönnek.Azzal is telejesen egyetértek, hogy kihagyott ziccerek tömkeleg mindkét játék, de ez a pénzhajhász Ubi stratégija, nem játékot vagy brandet építenek, hanem csak a pénz számít.
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #54430 üzenetére
Én is megvettem a 2. részt a megjelenésekor (még jó,hogy nem a phoenix shield collector's edition-t).
Nekem már az elején másabb volt mint az 1. rész. :-/
Grafikája szebb,de annyival másabb,hogy engem annyira nem fogott meg mint az 1. rész pedig többször elővettem.Ha megveszed xbox-ra,írj majd légyszives,hogy vannak e játékosok.
Kíváncsi lennék. :-) -
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #48623 üzenetére
De miért ne lehetne egy adatbázisból törölni vagy másik flaget beállítani egy azonosítóhoz?
Ezt nem értem, hogy jön ide.
Talán Garsza volt aki írta, hogy visszakapta az accountot, vagy lehet neki eleve 2 hetes ban volt, már nem emlékszem a pontos sztorijára, de ha permanent ban van, akkor ezt eddig is úgy oldották meg, hogy gyakorlatilag nem reagáltak a kérdésedre és nem osztották meg veled, hogy miért is bannoltak, legalábbis az eddigi beírtak alapján nekem ez jött le.Nekem az a bajom, hogy az Ubi NEM akar ilyen jellegű megkötöttséget, mert szerintem nekik fontosabb az újravásárlók "tömege" semmint az esetleges új vásárlók, akik azért nem veszik meg, mivel csalók vannak a játék PvP részén.
Olyan szintű hallgatás van ez ügyben az Ubi részéről, hogy szerintem külön titoktartási van erre aláíratva az összes bevont fejlesztővel, ami ha kiderülne, hogy mit is csinálnak AC néven, akkor az igazi közröhej lenne, mert OK, valamit csinálnak, de valami irtó dilettáns és banális módon csinálhatják, ha ennyire rejtegetik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #46959 üzenetére
Mivel a GE farmolásról beszéltünk, természetesen nem PvP szett.
Legendás farmoláshoz mindig is jobb volt a Taktikus, ha lőni kell, akkor elég sok sebzést be tud szedni az ember, elég nagy lutri. Szerintem.Mondjuk tegnap direkt figyeltem, hogy mennyit voltam fedezékben Warrengate, és azt kell mondjam, hogy szinte végig, szerintem ki fogom próbálni Strikerrel is a jelen GE módosítóval, ha felmegy fullra a dmg bar, akkor elég szépen lehet tolni Strikerrel szerintem. Így is nagyon nagy sebzést tol bele a mobokba, mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mennyi a max plusz sebzés ha fullos a kis csík, de majd ki kell próbálni, hogy mekkorát lő.
-
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #46530 üzenetére
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Én mondjuk szívesen olvasom ha pl build v játék mechanikával kapcsolatos dolgot ír. Azt viszont nem tudom hova tenni, amikor makrónak/csalásnak/suttyó viselkedésnek próbál valaki létjogosultságot adni. Azért is kérdeztem amit.
(#46535) MikaVejneGI: Összeszokott csapatban, ha társaid tudják mi a mob feje felett a jel és tudnak is oda lőni (mmint fejre), akkor adj neki esélyt. Az mdr, m700, x-45 hármassal szinte minden távot le tudsz fedni. Csapatban kazánajtó se feltétlenül kell, neked a jelölés a lényeg szóval mehet valamennyi elektronikára. Így csinálhatsz akár support szerű valamit is. A cf szettekkel és a stamina rebuffal (szép magyar szó) úgy megszaladt a power creep, hogy sokkal több lehetőséged van kísérletezni.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Lifer092 #46515 üzenetére
Nem tetszik képzeld! Ahogy te kifejtheted mi nem tetszik úgy én is megtehetem szerintem..
Kit érdekel, hogy egy buta játékban xy hogyan beszél hogyan játszik?
Lehet ellene tenni! Voice off chat off. De itt rinyálni sokkal jobb igazad van. Valaki a játékban éli ki magát a hozzád hasonlók meg a fórumon.Amugy meg nem szóltam hozzád csak reagáltam egy előttem kommentelőre. Arról nem tehetek ha magadra ismertél!
-
RazoR
veterán
válasz
Lifer092 #46479 üzenetére
Hónapok óta nem játszottam, de egyetértek Veled. A DZ jelenleg (gondolom ilyen szempontból nem változott 1.6 óta) egy szociális tesztkörnyezet tele szociopata emberekkel ami kicsit ilyesztő is. Az arctalanság mögé bújva kijön belőlük a valódi retardált énjük és vele együtt minden elfolytott agresszió.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #46374 üzenetére
Igen, ettől félek én is.
Elvileg ez egy ismert hiba volt, amit a Fall Creators update-nek meg kellett volna oldania, de most volt egy frissítés, ami után visszajött a hiba, de most már DX11-en isMondjuk a reinstall nem akkora dolog azért, 2-3 óra alatt megvan minden programmal együtt, csak kedvem nincs hozzá...
(#46373) sith7
Ööööö, erre nem is tudok mit mondani, gyere vissza játszani, jössz DZ-be és jól lelőlek
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #46334 üzenetére
Elhiszem, ebben a játékban bármi megtörténhet
Azt, hogy mi lesz a következménye, azt meg gondolom ahhoz fogják szabni, hogy mennyien fogják ezt használni.
Én el tudnék képzelni egy jó kis zsíros ban hullámot a DZ-ben glithcelőkre.
Főleg azért kiemelt ez, mert itt már konzolon is "van baj, nem is kicsi"(#46335) arnikusz
Nekem úgy tűnt a leírásból, hogy a procedúrát csak egyszer kell megcsinálni, aztán amíg ki nem lépsz, addig GOD MODE ON van. -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #46334 üzenetére
Vasárnap 4-en Nomádban DZ-farm egy csóka betámadott minket, majd elkezdtük kergetni és elég nehezen akart megfeküdni.
Az biztos Nomádban volt és a heal ládákat is dobálta, de gránát nem rémlik.
Egyébként ilyen szerverek mellett tényleg nem tudod megállapítani, hogy akkor most mi is van. -
pzstm
titán
válasz
Lifer092 #46329 üzenetére
Nyilvan nem probalom es remelem lesz SoTG csutortokon es javitjak vagy lesz vele valami. Szerencsere senki ilyennel nem talalkoztam. Alap nonadom is sokakat meglep DZ-ben, konzolon legalabbis. Teljesen jol elvagyunk es millio tennivalo van PVE teruleten is...House tovabbra sincs
-
alibiman
aktív tag
válasz
Lifer092 #46143 üzenetére
Nekem 1080Ti van, kb. maxon jár így tud akár 85 Hz felett is. Azonban számtalan esetben előfordult, hogy leesett a framerate pl. 10-15-re. Hiába SSD, hiába sok rendszermemória, gyors i7. Valszeg a szerverrel / szoftverrel van ilyenkor gond. Aztán napokig tökéletes. Ez kicsit olyan, hogy egyik nap pl. nem tudtam a sima piros csíkos mobokat a Divisionban (nem DZ, etc) lelőni.Meg sem reccentek a lövésre. Én bezzeg kifeküdtem.
Aztán egy félóra múlva működött.
-
válasz
Lifer092 #46143 üzenetére
Fps drop nálam is van néha,olyan akadással,hogy fejelném ketté a monitort meg a gépet is.
De ez sajnos win,driver és a játék hibája.Az a 3.8GHz turbo órajel nem túl szerencsés.
Egy K-s proci (akár egy 2500K is) sokat javíthatna a dolgon,mert simán hozna legalább 700-800MHz-et,ami nagyon jó hatással van az fps-re gyengébb kártyáknál.
Sajna a Sandy Bridge már kicsit öregecske,de a tuning sokat segít.Megérett ott egy gép frissítés.
-
válasz
Lifer092 #46134 üzenetére
Úgy látom burkoltan engem akartál megszólítani,így válaszolok is.
Úgy érezted,hogy betámadták a 1050Ti kártyádat.
Pedig nem !Még a 1080Ti is kevés,hogy 144Hz ki legyen használva a monitoromon,oda is kompromisszum kell.
Viszont nem lesz drasztikus csökkenés látványban.A 1050Ti nagyon kompromisszumos kártya,ez van.
Lehet vele játszani FHD,senki sem szidja,ár/érték arányban jó a mutatója.
De a tényen nem változtat,hogy ez alá a játék alá egy erősebb kártya kell.
Pláne ez alá a játék alá,mert a látvány volt az ami azonnal megfogott még a béta tesztnél.
Senki nem akar 40fps-el játszani.
Ultra-s beállításokkal lesz 20-25 fps a 1050Ti-vel.Tudok linkelni millió videót ahol real fps-t látsz 1050Ti-vel,és nem az NV-s dumát amit leadnak.
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #46138 üzenetére
Van már vagy 6 éves a gép (a vidkari az kb 2-3 éves, meg a memória bővült szépen felfelé 4-Gb-ról 12-re), de még mindig brutál jól visz (ahhoz képest) mindent. Wolfeinstein 2 megkötésekkel, Call Of Duty WW2 is mediumon, GTA5 High-on minden, eddigi legjobb gépösszeállításom ez a gép volt, tényleg igazi időtálló
Nekem amúgy ilyen a látvány 1080p-n (a röccenések a Fraps miatt vannak, amúgy simán fut):
Division Fraps próba -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #44910 üzenetére
Köszi!
Mondjuk utána már nem kapcsoltam be a játékot, meg maga a 24 órás közvetítés is egy vicc, mivel tele volt szünetekkel. Kb ennyire fontos ez a játék már a fejlesztőknek, bár kétségtelen, próbáltak beletenni dolgokat, de szerintem a skirmish és a horda mód pikk-pakk megunható lesz, főleg ha egy csíter bandával kerülsz össze véletlenül.Az UG-nál mondjuk örülük, hogy nem csináltam még meg az achit, mert várom már, hogy mikor keveredek össze pár Hunterral, tegnap 2 kör alatt nem volt szerencsém pacsizni velük
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #44846 üzenetére
Nekem a majdnem fullos Reclaimer szettemet 2000 divtechbe került kimaxolni, sajnos a páncél rohadtulk viszi a divtechet.
Tényleg figyelni kell, hogy minél magasabb páncéllal valót rolloljatok.
Szerensére a másik roll állomás is megmaradt előtte csak creditért azért fel lehet tolni.
2 Mrd-ból jobban telik mint a 4000 DivtechbőlAz első karakteren nyíitottam, 1 sarok és 1 ház ami új.
A ház talán elég jó tálentekkel... (fogékony a második) -
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #44601 üzenetére
Nem, de ezt bezzeg kb pár napon belül javították, még márciusban volt ez.
Ez benne volt a játékban, azaz heelre is pontot adott, csak nem kicsit elszámolták magukat, és megfelelően összeállított gearrel és jól időzített killekkel és összjátékkal lehetett ilyen pontokat elérni.
Ezt pl YetiPetivel duóban csináltuk ketten, az utolsó 5 perc meg is van videóban, lehet feldobom majd youtubera -
5150head
senior tag
válasz
Lifer092 #44446 üzenetére
Ilyen bugokból nekem egy egész kis gyűjteményem van
Vannak köztük gyöngyszemek. Mondjuk ez is egy igen szép példány. Ha érdekel titeket feltolom
VTom: mi ma is nyomtuk az LS-t. Ha nem dob be játékba akkor érdemes olyankor kilépni az LS-ből és vissza. De ott is akadnak olyanok akik God módban nyomják...
Lifer092: Nah pont ma meg is lett arnikusz segedelmével
Kicsit mégiscsak el kell engedni a dolgokat -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #44327 üzenetére
Csakis lagg és okosság együtt lehet.
Tegnap egy 4-es bandával szórakáztam az égetés miatt, meg kellett volna még 1 manhunt ölés, de miután rájöttek, reclaimerben vagyok és alone már hagytam öket.
Utána jöttek még 3-an akkor már lagg és valami miatt lelőhetetlenek voltak és ami még hozzájött mintha nagyon hamar lejárt volna a manhunt idejük.Mostantól 1.8-ig csak laza napi 1 óra DZ divtechfarmolás ( csak 2800 valamennyi van) meg szintezés megy nálam.
-
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Lifer092 #44190 üzenetére
Ha én csatlakozok a Negative-hez nem hall engem. Ha ő hozzám, akkor halljuk egymást. Van amikor nem hallom hogy lövök, vagy a tárazáson kívül semmit, vagy az ellenfelet. Pedig stúdió minőségű a kártyám és a mikrofonom, a házimozi sem éppen alsókategóriás. Hiányolom is a DTS vagy legalább a Dolbi Digital hangot. Más játékoknál gyönyörűen szól a többcsatornás hang.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #43919 üzenetére
Nekem se sok kedvem van, hogy degenerált és debil emberek baromságainak a célpontja legyek.
De mit vársz idegenektől, amikor (mint írtam vagy 2 napja) barátlistámon rajta lévő ember LS-ben (ahol ugye nincs mese, ellenfél, nem DZ) egymás ellen játszottunk pár kört, és mivel DE-jal jó párszor lelőttem, amikor hátulról lelőtt oda jött emotolni. Instant ALT+TAB és törlés lett belőleEgyébként meg jött most ki annyi új játék, hogy ha tényleg csak valamikor December elején lesz 1.8 és a következő GE, akkor bőven hagynak időt azokra is, lehet el is felejti az ember a Divisiont addigra...
Az AC Origins állítólag visszahoz valamit az AC széria fénykorából. Wolfenstein II is kijött.
Meg szerintem neked is van a tarsolyban X másik, amit megvettél és még nem toltad ki...Én is befejezem végre a Doom3-at. Aztán lehet előfizetek az Origin Accesre (éves díj 25 EUR - 7900 Ft-ért teljesen korrekt, van ami önmagában ennyibe kerül majdnem, és ha más nem 1x játszható: pl. Mass Effect Andromeda, Battlefield 1).
Ide meg visszajár az ember lövöldözni meg konstatálni, hogy ugyanolyan köcsögök maradtak a nyomorultak.
(#43920) vzarmo
Azt te csak hiszed, hogy ezek ennyire kifinomultak, hogy téged akarnak felbosszantani, egyszerűen csak annyira debilek és gonoszak, hogy ebben lelik a kedvüket, mert ez okoz neki kielégülést és ettől gondolja végre valakinek magát. Nyomorult. Ennyit tudok rá mondani.
Én is szoktam emotolni, amikor pl betámadnak, és mégis lelövöm őket, vagy a shittalkereknek, amikor 50 halál után is rámegyek a 4-es csoportra, mert lesz belőle így is 8-10 manhunt killem. Ennyi.
De amikor lelövünk valakit, mert ott vagyunk kimentésen és tatyó nélkül odajön, akkor minek mutogassak?
Nem, szerintem se kell emellett szó nélkül elmenni, ez a játékfejlesztők hibája és bűne, hogy ezt direkt így csinálták, kiszolgálva az emberi aljasságot. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Hát igen ez sajnos ilyen. Ma reggel toltam kicsit. 1 darab cf hiányzik a magányos csillagból egy maszk. És hát most dobta. Na mondom öröm bódottá. Szerinted sikerült kimentenem? Persze hogy nem. Két srác úgy lőtt agyon hogy öröm volt nézni. És ezt megcsinálták 6x....de hetedikre meglett a két köcsög. De hogy milyen formák vannak. Szerinted nála volt a cf cucc? Nem. Betört a csávó mindent amit tőlem nyúlt le.
-
törölt tag
válasz
azzal, hogy ezt ide irod ok elertek a celjukat, meg kell tanulni helyen kezelni (leszarni). egy olyan jatekban ahol a pvp reszben, a lelott ellenfel felett diszno meg bohoc maszkban "emote-olo" (sic!) emberek rohangalnak, hatbalove a masikat, teljesen felesleges fennakadni barmin is.
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #43148 üzenetére
Jaj ne.
legalább a mostani szettek legyenek meg. Nincs szükség arra, hogy még jobban csökkentse vmi az amúgy szr drop esélyeit.
Az open world bossok dobnak régit is.
Ahogy olvasgattam, ez a med skilles achi bugos. Van, aki szerint a pulse okés, mások szerint nem. Elvileg a nomád 3-4 bónusz, ill smart cover heal mod is “medical skill”. Ha tippelni kéne azt mondanám hogy még a dev se tudja mit kell csinálni.
A relentless táska viszont okés.(#43149): a hvt ontja magából a GE pénzt. Igaz korlátozott, de csapatban nagyon gyors.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #43058 üzenetére
Nem tudok róla, hogy mi a helyzet, Ghio írta nemrég (nem tudom mennyire megbízható a forrás):
"Most olvastam, hogy a GE eseményádákból elméletileg a 3 új CF esik sentry, reclaimer, striker."
Aztán lehet csak ez is valami kívánságlista a Redditen, nem tudom.
Én meg pont fordítva vagyok, 1-2 cuccon kívül semmi sem hiányzik.Magányos: Nekem nagyon nem adja az érzés, egyedül UG-ra hagyok meg egy szettet, tegnap (mivel azon a karakteren csak reclaimer és taktikus van csak) ebben mentem be a DZ-be, a mobok lelőttek egy csomószór (DZ9), alig vártam már, hogy meglegyen a 30 cuccos annál a karakternél.
Végső: most kezdek tanulni gránátozni
, nekem nagyon bejön, de ebből pl csak 1 nyamvadt kesztyű esett, az se a legjobb. 2 karakterre fogok belőle összerakni egy szettet.
Dead Eye: ez nagyon bejön, kb 200 rugó kill lett már vele mióta összeraktam, pedig nem nagyon DZ-zek, 2 karakteren is van, az egyik majdnem fullos, a másik meg egészen jóra sikerült, 10200 felett mindegyiknél a TF érték.
A Sentry és Reclaimer eddig is a kedvencek között voltak, azt már azért várom. Striker meg állítólag nagyon erős lesz, nem fogom kidobni ha dobja
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #42780 üzenetére
Az Win10 CU miatt van, elvileg októberben jön a javítócsomag.
-
-
Rossonero89
tag
válasz
Lifer092 #42281 üzenetére
Ne húzd fel magad! Váltsd el a szervert a picsába, ha ilyen faszkalapok vannak.
Én is találkoztam lengyel multival. 8-an jöttek rám, vártak a csp előtt folyton. Ha máshova mentem jöttek utánam 8-AN!!!!!
És mikor lelőttek persze, jött az anyázás, tapsolás, mongolozás stb..
A legszebb az, mikor jön a pali, a fullos csalással, ami még egyértelműen látszik is, és ő ugat utána a hullád felett.
Aljadék patkányok vannak a dz-be az biztos. -
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #41759 üzenetére
Tényleg nem bántásképpen, de mégis mit vártál tőle?
Itt minden második beírás az LS-ről és a csalókról szólt.
DE meg főleg most, CF itemekkel nagyon ütős.Tegnap toltam a heti legendásokat, és volt egy gyerek a dagi ellen konkrétan 2 lövés volt neki M44-el (inkább másfél). Pl a fél páncélja megvolt a mobnak és egyszer csak összeesett.
Csak néztem, hogy mi van? Nem tudom csalt-e amúgy, de rohadt erősnek tűnik.Viszont ez a sniper lövés bug rohadt idegesítő, bár szerintem szerverlag lesz a dologban. Másnak nem jött elő?
Nyomom a megszokott ritmusban a tűzgombot, semmit se csinál, nyomogatom, hogy mi van, majd hirtelen bead 2-3 lövést a sniperből, mintha gépfegyver lenne.
Így oldották meg az RPM hacket? -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #41295 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Tegnap én is DZ-t toltam kb. 90 perc Lvoa-C pénzgyűjtés ezen csóró vagyok. Az elején landmark takarítás közben 3-as banda belém kötött- Taktikusban voltam - ment a seeker, de csak lelőttek 3-an, utána látom még fent szórakoztak majd lementek és SVK banda volt.
Váltottam Rambo exoticra erre csak mobok maradtak DZ7-9-ben, így gyűjtögettem, meg gondolkodtam és még egy 2Taktikus-3 Predator-Ninjabike kombót is kipróbálok a korábban mutatott kettő mellett majd a héten.
-
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #40649 üzenetére
Reggel mentem én is egy szóló DZ-t, a hős BANDIT klán (BANDIT_EHSAN, BANDIT_NOOB és BANDIT_SAQIB) 3v1-ben hátbalőtt.
Addig mentem vissza rájuk, amíg manhuntok lettek, utána háromból kettőt lelőttem, a harmadik meg elkezdte lefutni.. Természetesen makrózva...
Hagytam is a p*csába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest