-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
ULPIUS #42679 üzenetére
Ingyenes hétvégén kipróbáltad a játékot...
Láttad, h "szar" a grafika, láttad, h "tucat ubis" játék, nincsenek benne zombik, van fedezékrendszer, farmolni lootolni kell.. stbstb Egyedül a sztorira mondhatom: jó azt nem láthattad előre, de az meg szubjektív h kinek mi jön be. (pl nekem az is tetszett)
Akkor költői kérdés: Miért vetted meg?
Javaslatom: építs szetteket, 256 geart, merülj el kicsit benne, mert szerintem csak a felszínt kapargattad még meg és a legfontosabb: keress egy jó csapatot. -
VTom
veterán
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Háttőőő... Meglepő ez a vélemény pár pontban..
Pl. a grafika... Mondj egy játékot, aminek szebb, részletesebb...
A Division messze az egyik legrészletesebb a megjelenés óta is, nincs még egy játék, ami ennyire ki lenne dolgozva. Pl. ha megfigyeled, a napsütés hatására felolvadnak a tócsák, majd az este közeledtével újra befagynak. A milliónyi tereptárgy az utcákon, az eltűntek fényképei, és a többi apróság mind zseniálisan ki van dolgozva. Nálam az b@szta ki a biztosítékot egyszer, mikor egy utcán sétálva benéztem egy emeletes ház üvegajtaján, és a túlsó falra zoomolva el tudtam olvasni a postaládáb szereplő neveket..Aztán ott van az időjárás, és az egész hangulata a játéknak. Fura, hogy ez Neked nem jött át.
Az optimalizálással sincs semmi probléma, millió dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, és fel/le állítgatni a játékban, ha rászánod az időt, találni fogsz olyan beállításokat, amikkel szépen és jól fog futni a konfigodon.
A sztori valóban nem egy nagy eresztés, mert millió filmben volt már hasonló, de maga a tálalás, a realitás, az, hogy úgy éled meg, mint ahogy egyébként is megélnéd, rengeteg ember szemszögéből is megtapasztalhatod, hogy egy hasonló esemény hogyan érinti őket, szerintem zseniális húzás.
A párhuzamot sem értem a többi ubisoft játékkal, mert ebben kőkemény rpg elemek vannak, nem összegyűjtögetni kell sok ugyanolyan valamit, hanem farmolni, fejleszteni, "szakosodni".
A zombikra meg nem is mondok semmit
Jézus Mária..
Szerintem tegyél bele azért pár tíz órát, és utána alkoss véleményt. Aztán persze lehet, hogy Téged nem szippant be, nem vagyunk egyformák..
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Dx12-be át kell pöcinteni, és minden maxra, na az adni fogja , de nem egy pár percre.... abból mit láttál?
Persze hogy mediumon vagy épp hogy felette nem bejővős a grafika.
Egyáltalán nem gépigényes, vga kell alá ennyi. Már lassan idejét múlt Fx procim (2013-as technológia, aminél lehet nincs is gyengébb egyszálon manapság) is elviszi pöcc röff.
Ott a wildlands , na az megeszi a gépet és cserébe nem is szép -
FaTHI
őstag
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Nekem 2560x1080 ban fut a játék, majdnem minden max.-on és szerintem jelenleg ez a legrészletesebb game a piacon. A gépem pedig egy gtx970es ,egy öreg I7-2600 as 8gb memóval.
Én még javasolnék egy Sweet Fx-et is hozzá, részletesebb lesz a grafika, és nem olyan mosott minden. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Egyrészt az AMD új procija és a 1060 is túl van értékelve.
Másrészt ha sehol nem kéne ( jelzem van ahol nem kell ) gombot nyomni a leugráshoz, akkor a pl. tűzlépcsőkön igen érdekes lenne felmenni.
Egy bemutató videó sem adja azt amit a tényleges játékban fogsz látni. Majd talán a kvantumszámítógépek korában.
Akartak zombikat a játékba rakni, de a 90% játékos tiltakozott. Mitől is legyen zombi valaki egy himlő vírustól?
A történeti szál tényleg gyengus. De én nem is azért játszom vele. A végén jön egy főellenség aki legalább 19m magas és három lába van, akit ha legyilkolok akkor vége a játéknak? Mondjuk egy mutáns Gordon?
Persze nem mindenkit fog meg a játék. Ahogy a CS és hasonló engen nem fogott meg. Nem vagyunk egyformák.
Ja és ha már létra, te milyen gyorsam mászol fel rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest