- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Igen, kőgazdagok vagyunk, ez volt idén az egyetlen eredeti játékom.
Inkább magadat minősíted avval, hogy még a fórum alapelveivel sem vagy tisztában, ellenben leteremted az ittenieket és elkezdesz személyeskedni. Szerintem gondolkodj el.
(#8454) Rusher: Én nem tudom honnan szülte az 576ft-ot, azt írtam, hogy 576ból vettem és nem 576ért. Van akinek az olvasás is gondot okoz, nincs mit tenni.
-
czundermák
aktív tag
Nem kötelező minden játékot megvenni.
Személy szerint úgy gondolom, hogy megdolgozom érte.
Töltök elég időt a munkahelyen ahhoz, hogy ezt a kikapcsolódást hétvégenként, és éjszakánként megengedhessem magamnak.
Asszonypajtást nem zavarja, anyám nem szól bele. Más nevében nem beszélhetek, de a jelenlévők közül nem hiszem, hogy bárki elköltené a fizetését csak játékokra.Vaker on:
Én sem vagyok régi motoros itt a fórumon, de azért annyi leesett, hogy az "okosgyerekvagyok k..ramegmondom aztán, úgy csinálok mintha többet nem olvasnám a topicot, mert azt gondolom a többieket érdekli az hogy ma ide irogattam, de én jobban tudom mert ök nem" mentalitással semmire nem megyek. Ne vedd meg, játsz offline, légy vele boldog. -
polonic
félisten
A warezolás ugyanúgy lopás, mintha a boltból lopnál.
Itt nem érdekel senkit a millerség, meg ilyen dolgok. Miért kell ezt állandóan felhozni? Nem kell millernek lenni ahhoz, hogy valaki játékot vegyen.
Tudod van az a mondás, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. . .
Ha nem telik játékra, akkor ne játsz, ennyi. Tán alanyi jogon járna bármiféle játék is? Én nem tudok róla. . .
Amúgy meg ott a bizonyíték czundermák esetében is, hogy nem kell kurva sok pénz a játékok vételéhez. . .
Választ nem tudunk adni, mert az előbb is leírtam, hogy az alapelveket, amit regisztrációnál elfogadtál, azt olvasd el és akkor rájösz, hogy miért. Még most sem tetted meg, ezek szerint.
Aztán az 576-ot is leírtam az előbb, hogy az nem a pénz összege, amibe a játék kerül. Az az üzlet neve! Tessék, itt a weblapja, ha nem hiszed. -
czundermák
aktív tag
Lökött kolega, online csak eredetivel lehet, szerinted miről szól ez az egész csapatás?Ne haragudj, nem sértésnek szánom, de tényleg 576 az nem azt jelenti, hogy 576 forint, hanem 576 Kbyte ahol, bármily furcsa, de eredeti játékokat lehet vásárolni.
Vagy ott a steam... direkt magamat linkelem, mert akár hiszed akár nem, ez a 138 játék nem került, maximum csak 50 ezer forintomba. Rengeteg akció van, ki kell használni. -
polonic
félisten
-
czundermák
aktív tag
"Ha valaki megtudja mondani, hogy mit kell csinálni azt nagyoin meghálalnám neki."
Menj a legközelebbi Tescoba, vedd le a polcról, tedd a kosaradba, fizesd ki, érj haza, telepítsd fel, örülj.
Másik megoldás, tedd fel steamet add meg neki a bankkártyát, vedd meg a játékot, kapsz audit, töltsd le, örülj.
Steamen olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest