- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
-
fatal`
titán
válasz
Barthezz2 #5672 üzenetére
Azért készült, ha jól látom mert csináltál visszaállítási pontot (programtelepítéssel akár) vagy Windows Backupot kézzel. Írja is, hogy restore pointból vagy wb-ből van. Szóval ha nem csinálsz ilyet kézzel vagy nem telepítesz semmit, akkor biza nem készül róla semmilyen előző verzió.
Ha meg már restore pointokat kell készítgetni, akkor sokkal egyszerűbb kézzel másolgatni a mentést.
-
fatal`
titán
válasz
Barthezz2 #5663 üzenetére
Nem találkoztam evvel a buggal, pedig rég kész az összes küldim, lehet kikerültem azt a részt.
(#5664) izomhod: Kód a letölthető tartalmakhoz (jelen pillanatban inkább az előrendelői cuccokhoz, gondolom az atarinál vett dlchez nem kell kód mert egyből beaktiválja az acchoz).
-
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #5632 üzenetére
Én ibizán találtam hosszabb falat mint a texturája.
Ha érdekel valakit megmutatom szívesen, plusz mutatak egy elég érdekes barlangrendszert is ami 1 az 1-ben oahun még használható is.
Persze nem versenyzésre, és érdemes offroadautoval megközelíteni, mert nincs lebetonozva belül.Plusz a már említett ötletemet, a lávafutamot, részben meg is valósították a 2012 című katasztrófafilmben:
Ez lenne a zárókép a lávafutam után.
Még jó most néztem újra a filmet, ezt el is felejtettem belőle. -
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #5376 üzenetére
A 'NULL'-os kijelzés a belső hálózaton küldött dev üzeneteket jelzi.
Most a legutolsó szerint a klubbok lelőve egy darbig!
(#5380) Mr.Csizmás:
A térképet meg fentartásokkal kezelném, sok offraod csík félig vagy sehogy nincs is rajta.
A piros részen még akkora nagy hibát nem látam. -
zuchy
őstag
válasz
Barthezz2 #5306 üzenetére
Bug lesz az szerintem, bétában volt ilyen a Q7. Amíg nem érte el a kocsi az álló helyzetből a motor minimális fordulatát, addig csak dadogott, szenvedett. De amúgy az egész kuplung szar, nem is kuplung, hanem egy ki és be kapcsoló. Rajtolni is külön technikával lehet. Én is úgy szoktam, hogy egyebe teszem, fordulatot 2000-3000-ig aztán megugrik és onnantól lehet padlózni. Érdekes, nem csúszik meg, legalábbis nekem még nem nagyon volt példa, ha már betapadt. TDU1-ben ha nagyon nehéz volt az ember talpa, akkor bizony kigyorsításnál is kikapart. De nem egy kerék mint itt, az is micsoda dolog. Ilyen sportkocsikban már sperrdifi van...
-
polonic
félisten
válasz
Barthezz2 #5246 üzenetére
Oké, ha fennt leszek és látlak, majd meghívlak, aztán vagy elfogadod vagy nem.
Az autókat ugyanúgy tudod használni mindkét szigeten. Bemész a házba, megkeresed a garázsban azt a helyet, ahol a kocsilistát meg tudod nézni, kiválasztasz egy kocsit és ott lesz.
Egymagad nem tudsz klubon belül versenyezni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Barthezz2 #5224 üzenetére
Nem mindet, de 52-t biztos. Valamivel 8k XP fölött járunk. Sokféle ellent kaptunk, sokféle eredmény is született. Voltak profik is, de sok volt a faltól-falig ember, és persze voltak akik már a rajtnál elvéreztek.
Csizmás: Mind a 99 futam A2-es kategóriában történt, zömük Ferrari 458 Italia-val.
Holnap délutánra -én- nem ígérek semmit, de nem is kellekk a versenyekhez...
Más: Szomorúan konstatáltuk, hogy a klub egyszerre csak egy CvC versenyen vehet részt. Történt ugyanis, hogy 5-en voltunk, akik nyomtuk volna, ám egy klubból max 4 embert enged be. Ekkor Dave-nek támadt az az ötlete, hogy induljunk 3-2 felállásban két csoportban. Nem működött... Komolyan elgondolkodtató, hogy ha egy ilyen eventen csak 4 fő vehet részt, vagy vegyük az Inner-t, azon 8. Akkor a 'maradék' 24 ember mit csinál? De ha párhuzamosan tolják, akkor is marad 20 a 32-ből.
-
D.Orion
veterán
válasz
Barthezz2 #4915 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbben a TDU2 honlapján. Vagyis nem olyan egyszerű, de onnan meg lehet venni. Külön online boltokban hazánkban még nem láttam sehol a DLC-ket sajna, pedig nekem is kéne némelyik gépsárkány.
Szerk: Még steam-en se érhetőek külön a dlc-k.
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #3670 üzenetére
hát nemhinném, mert ez csak az elején ilyen, aztán majd jó lesz minden
1-2 nap, türhető.
más:
az ehhez hasonló úthálózatok felfedezése az, amit még az ellenségeimnek se....TESCO-Zsömle: na, az egy nagy élmény lesz, legalábbis számomra az volt
Volt pár alt+f4
Nezz: ha "elfér", írd bele az aláírásodba a nicked.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2965 üzenetére
Pontosabban 6789.03HUF!
Ki is lehet iratni forintban!
Ismerem a boltot, angol ismerős már többször vett itt kulcsot. Email-ben küldik a lefotózott/scannelt kódot, a telepítőt meg leszeded valahonnan.
Ez a kód, ahogy írják is, a normál változat, amit nem tudsz Steam-en regisztrálni. Ha esetleg nem bízol ebben, akkor ~8eHUF-ért ezt ajánlom, itt rendesen le lehet tölteni magát a játékot is.
-
DigitXT
félisten
válasz
Barthezz2 #2860 üzenetére
röcögnie még nem kellene
De bizony: ha Vsync-es 60 FPS alatt vagy, akkor röcög. Néha nekem
is beesik ilyen 50-55-re (fene a pofáját), de azért általában jól megy.Hát akkor úgy látszik ennyit tud a jó öreg 4850
Simán. Nekem abban a gépben van 4850, amiről most írok, de ez nem
"játék gép", hanem Barátnőm otthoni gépe (E5200-zal, meg ilyenek)...
A 285-re már több, mint két éve váltottam, mert már akkor is kellett.Btw. szacsee tudna mesélni róla, miket össze nem szenvedtem ezzel
a géppel meg az akkori otthoni gépemmel (akkor még Q9650-em volt),
hogy megnézzem az AC2-ben, mi kell fix 60 FPS-hez: azért váltottam
i7-re, de ahogy elnézem, minden játék "meghálálja" 4,0-4,2 GHz körül.Szóval a TDU2-nek már csak az SLI-t kellene támogatnia (vagy az nV
csinálja driverből a profilt, nem tudom pontosan), aztán nem röccenne.Szerk: most nézem a képet... Átlag 33 FPS-nél nem csodálom, hogy
nincs folyamatosság érzésed. Pedig elég sima a grafikon, sz'al nincs
ott semmilyen lag, csak kevés az FPS + nincs szinkronban a monitor
frissítésével. Mivel most már szinte mindenki LCD-t használ, ez 60Hz:
én mondjuk most épp egy 100 Hz-es CRT-ről írok, itt kevésbé lenne a
Vsync-nek jelentősége, mivel elég gyors a frissítés. (Anno már a PoP
WW esetében is megállapítottam, hogy 50-nél kezd élni: 60+-nál tuti.
Mivel azóta otthon LCD TV-m van, így 60 fölött nem érdekel, csak arra
volt jó, pl. az első rész esetében, hogy jobban irányítható volt az autó.) -
fatal`
titán
válasz
Barthezz2 #2394 üzenetére
A fotós küldik rohadt nehezek lesznek, már látom előre.
Más: Most írták sg-n (van aki átvette ma az 576nál személyesen a játékot), hogy állítólag DLC-t csak a jövőhéten kapunk mert nem kaptak kódot. Remélem nem akarják a futárral küldeni, mert jövőhéten nem leszek itthon.
Nem csalódtam az Atariban, mi lett volna olyan nehéz a kódokat időben kinyomtatni?
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Barthezz2 #2142 üzenetére
Mintha valahol olvastam/hallottam volna, hogy az időjárást a szerver szabályozza, hogy mindig mindenkinek ugyanolyan legyen. Mert hogy mókás lenne úgy menni, ha a 6 emberből 2-nél éjszaka van, 2-nél meg mondjuk esik. Az lenne a verőfényes éjszakadás.
Úgyhogy nem kizárt, amit mondasz.
-
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #2136 üzenetére
Igen én eddig erre vártam!
Nemhiába itt indul be a nagy versenyzés A5-A1-ig itt lesznek a jogsik a reptér mellet.
Még én sem találkoztam esővel/viharral mióta játszok.
Csak éjjellel napfelkeltével meg napnyugtával.(#2137) AthlonXP:
A másik hülyeség hogy nincs ON/OFF kapcsolója. CSak ha sötét van vagy alagutban vagy akkor kapcsol be magától.
Az egyhez képest előrelépés még a normális utvezetés nem szögletesek az emelkedők.
Lett pár km-nyi offroad hawaii-n, is a legelején rá is küld a zondával az első házadig.
Szép domborzata lett hawaii-nak. Az egyben szinte síkság volt. Most vannak kráterek meg dombok mindenfele.
Lehet nem H váltós konyit H váltóval vezetni ez nagy Pozitív.
Viszont a motorindító gombot elvették és csak gázra indul. Nyugodtan meghagyhatták volna. -
AthlonXP
őstag
válasz
Barthezz2 #2136 üzenetére
Nekem eddig csak annyi volt, hogy este lett és sötét, de eső vagy más nem ( szigorúan offline-ban ).
Mondjuk az tetszik még benne, hogy amikor megnyomom az entert és bekapcsolnak az első lámpák ( ergo fény-kürtözök.. ), akkor látszik a lámpák fénye az úton nappali fényben is, ez azért az első részben nem volt, legalább is én nem láttam.
-
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #2002 üzenetére
Nem tudom mennyit játszottál az első résszel, de szerintem nem sokat. Vagy ha sokat, akkor nem úgy ahogy én
Viszont lehet bennem a hiba. Tudom is mi lehet...
Az lehet a gond, hogy én szombat - vasárnap tdu1-eztem, hc-ben DA off-al. NA ehhez képest ez a tdu 2 hardcore-ba olyan mintha nfs-eznék... Nagyon gyenge a "scriptelt" csúszásVagyis annyira rendellenes, hogy azt el nem tudom mondani (külső nézet, biztos a kamera miatt)
Az én "gagyi" saitekemmel meg nem akar múkodni. Rohadt idegesítő, és az irányítást lehet emiatt húzom le. Land Rovert én is próbáltam, hát nem nagy dolog... A tuareg "már jobban tetszett"(hangra, és v10 tdi-re legalábbis..), jövök ki a hajtűből padlóval murván(persze visszaváltok), és lóf+szt nem csinál, megy tovább rendesen a verda.... Na ez mondjuk zavart, azért illett volna kaparni egy kicsit vagy valami.
na tőlem ennyi mára, nemtudom értelem mennyi van benne, épp hulla vagyok. -
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #2012 üzenetére
Nálam szó szerint csak a rezgés van.
Akármin van a FF a 3 közül semmi extrát nem ad, ha a vibra le van vég akkor meg is mindegy min van a FF.
Kéne egy fordított FF kapcsoló mint az egyban talán akkor jó lenne.
De a betaban még normális volt az irányítás. itt meg csak vibra.Az 5.1 nálam is jó, nincs semmi baja.
-
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #2002 üzenetére
Nálam is elég furcsán viselkedik ez a FF mert annak van egy low med high beállítása meg felette egy csuszka mint vibration. G25 ről beszélek aminek van gyári beállítása is.
Komolyan semmi mást nem csinál csak remeg.
A egyben jobban el volt találva, vagyis ott jobb szerintem.
Itt viszont az utak vezethetőbbek.
Kiváncsi vagyok mennyire jevították ki a régi szigetet. -
szabod
senior tag
válasz
Barthezz2 #1689 üzenetére
Erre gondoltam én is, de ha van 5 Zonda Veyron akkor ezek is elfértek volna egymás mellett.
Közben nézegettem a számomra ismeretlen kocsikat, hát ez a Ginetta F400 meg ugyanaz mint a Farboud a TDU-ból, ekkor kerestem rá és kiderült hogy ez ugyanaz a kocsi csak másik cég gyártja már, ugye a TDU-ban csak Prototype néven futott. Ez mondjuk lehet csak nekem új hír. -
k0pasz
csendes tag
válasz
Barthezz2 #1573 üzenetére
Hát én pont az ellenkezőjét tapasztaltam
Ma 17:00 körül mondom megnézem van-e valami, berak a játékba Q7 el, szekvenciális váltóval.
Megpróbáltam elindulni padlógázos egyesberakás nélkül, láss csodát, a váltó már jó. (+1)
Viszont az irányítás valami borzalom a régebbiekhez képest, Q7 el még megértem hogy csónak hatása van, de Californiával is akkorákat rángat, meg dülöngél, hogy elszálltam vele az első kanyarban.
Lehet a Hot Pursuit miatt érzem túl keménynek az irányítást, Logitech Dual Actionom van.Valaki más véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest