- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #16380 üzenetére
A lockét? Stock CM lockscreen (csak a romban kicserélték a gombot) és DashClock Widget néhány exttel. A képen éppen a DashClock Battery Extension, a DashClock Weather (yr.no) és a DashClock Agenda látszik.
-
bAtt001
addikt
válasz
xenom0rph #16273 üzenetére
hát ha jól sejtem, mert ilyet még nem próbáltam, a különböző elemeket egyesével külön png-be mented ez a ps része, utána zooperben kell az extra paraméterekkel csodát művelni pl hogy az óra mutatója amit képként illesztesz be jó szögben álljon. google+ community-ben és xda topicban vannak okos emberek akik segítenek kitalálni ahogy átpörgettem nemrég. kezdő lökést adhat mondjuk ez
-
bAtt001
addikt
válasz
xenom0rph #16268 üzenetére
én még mindig a zooper ajánlom, felteszed kipróbálod minden funkciót végig nyomogatsz, így kezdtem én is neki és nagyon bevált. folyamatosan fejlesztik újabb funkciókkal. bele kell tanulni utána rengeteg mindent meg lehet valósítani. keresel szép háttereket meg ikonokat és készen is vagy, más nem is kell
-
-
westcoastog
veterán
válasz
xenom0rph #16103 üzenetére
Vagy lehet a smart is cserélné? nem tudom, bár már azt felfedeztem volna.
Mindegy így jó lesz egy darabig nem bizgerálom tovább
Az a baj a kis teljesítményű telefonokkal hogy csínján kell bánni a módosításokkal, itt egy widget ott egy launcher és már nincs is ram, így is max 70 megán garázdálkodok ha éppen nem használja semmi a rendszeren kívül. -
-
csabám
addikt
-
twine
veterán
válasz
xenom0rph #14953 üzenetére
ez sajnos APEX-nél is "megvan"
Bennem is felmerült sokszor, hogy miért nem rendezhetem az ikonjaimat appdrawerben olyan sorrendbe ahogy szeretném
Van pár módja a rendezésnek,,plusz mappák plusz akár saját "lapfület" is létrehozhatok ahova az álltalam meghatározott app-ok kerülnek, de a sorrendet én nem alakithatom úgy ahogy szeretném..nagy hiányossága ez szerintem mindkét "nagy" launchernek....
Csak ezért nem fogok váltani, de nagyon megkönnyítenék a mindennapi komfortérzetem...ha valamikor ezt a feature-t beleraknák -
punky10
addikt
válasz
xenom0rph #14947 üzenetére
Igen, de ezenkívül mappába is rendezheted, illetve a meglévő fülek(alkalmazások, modulok) mellé ujakat is csinálhatsz. Én pl ugy oldottam meg, hogy készitettem egy uj fület "system" néven, belepakoltam azokat a cuccokat amikkel turkálhatok a rendszerbe, a többi appot pedig mappákba raktam funkciok szerint(media, iroda, játék... stb) Igy nem kell scrolloznom egy-egy alkalmazás eléréséért, két mozdulattal minden elérhető.
-
válasz
xenom0rph #14941 üzenetére
Az app drawerben hosszan nyomsz az ikonra, mikor kivinnéd a főképernyőre jobboldalon húzd rá a szerkesztésre és ugyan úgy tudod módosítani, mint a kintieket.
(#14944) kelekyle
Két olyan widgetet kell illeszteni amik ugyan olyan rácsméreten vannak, és teljesen a széléig van mindkettőnél a háttér. De nagy valószínűséggel, nem fogod tudni megcsinálni, mert épp ez a hiba az új frissítésben..
-
válasz
xenom0rph #14929 üzenetére
1. Keresel egy ikon packot, amit tetszik neked. Az is jó, ha csak a képek vannak meg.
Ha a főképernyőn akarod változtatni, akkor hosszan nyomsz rajta, szerkesztés, ráböksz az ikonra, és kiválasztod az újat.
Ha az app drawerben akarod változtatni, akkor az app drawerben a 3 pöttyre nyomsz, nova beállítások, megjelenés és működés, ikon téma.
Ha nincs ikon packod csak a képek vannak meg, akkor az app drawerben is csak egyesével tudod cserélni őket. -
válasz
xenom0rph #14927 üzenetére
Ezeket adja a prime:
Drawer Groups:
Folders in App Drawer
Unlimited custom tabs
Organize apps into tabs and folders in the app drawer
Gestures
Quickly start Nova Actions or Apps from gestures on the desktop, such as pinching, swiping or two-finger swiping.
Hide Apps
Keep a clutter free drawer by hidding never used apps.
Dock Swipes
Get more use out of your dock apps by setting swipe-actions
Unread Counts
Never miss an email. Unread count badges for SMS, Missed calls and Gmail. Counts show in the dock, desktop, drawer and folders.
More Scroll Effects -
punky10
addikt
válasz
xenom0rph #14924 üzenetére
Csak a sajátomrol tudok nyilatkozni.
Nálam a stock launcer használatával semmivel nem birta tovább a telom, mint most a Novával. Arrol nem is beszélve, hogy a Nova sokkal testreszabhatóbb. Gyorsaságban nálam egyformán teljesít, de akkor is több pozitivum van a Nova mellett, mint a gyári launcher mellett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest