- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
válasz
freddyadu #16169 üzenetére
Először is, minden Program amire szükséged lesz az mellékelve van a linken.
Apex Launchert letöltöd, feltelepíted,
Ott a beállításoknál a sorok-oszlopokat 10x6-ra állítod.
A notification bar rejtve marad, és a dock is ki van kapcsolva.Az időjárás Widget az a Zooper Widget pron keresztül lett kirakva.
lényegében ennyi.Ha ugyanazt a háttértémát akarod akkor azokat innen tudod letölteni.:
[link]
de sztem bármely háttér ami tetszik megteszi.Kb ennyi, az ikonokat pedig úgy rakod és ahová ahogy akarod.
Zooper Widget:
[link]
Apex Launcher:
[link]ezek mind ingyenes verziók, a teljes verziós fizetős, de persze torrenten megtalálhatóak.
-
batai15
félisten
válasz
freddyadu #16167 üzenetére
Files – https://drive.google.com/folderview?id=0B-vxPZfeC0HlMzUzbkt6NlZZU1E&usp=sharing
Apex Launcher 10×6 grid size (Doesn’t really matter) – No dock – Hidden Status Bar – No padding – Widget Overlapping
Zooper Widget – Place ZW. file in the Zooper widget template folder, make a new widget (resize to fill whole screen) then choose the “Expand” template from SD Card.
To get folders where the “Social” “Media” “Messaging” and “Internet” icons are just create folders with the apps you want on your homscreen and then place the folders so that they line up with the icons. (Making the icon size larger in Apex settings may help) Then hold down on the folder to change the icon for it and choose the Transparent icon provided :
itt van hogy kell meg csinálni, olvasd a kommenteket néha -
LLKobe
veterán
válasz
freddyadu #16161 üzenetére
Benéztem sorry. Sztem a lockscreen meg a launcher két külön dolog. Ez csak egy launcher, de annak frankó. A lockscreen dolgot mással kell megoldanod. Egyébként én is ezen vagyok, és a lock screen appok közül eddig a widgetlocker volt talán a legjobb. Bár engem még ez sem győzött meg, nem is használom.
Amúgy meg 4.2 androidtól alapból támogatott a lockscreen widgetek használata. Alatta ha ilyet akarsz, csak szívni fogsz mint én. Nem is találtam még rendes megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest