- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
gjoco1
Topikgazda
-
lcee79
addikt
válasz
fater-01 #25241 üzenetére
Szerintem elég jó lett, és valószínűleg elég türelmes is voltál, biztos nem egy perc volt ezt megcsinálni
Én alig rakok fel pár dolgot, ellátom animációval, és azon kapom magam hogy már egy órája ezzel babrálok
, aztán lehet hogy már másnap nem tetszik
Most úgy csinálom, hogy mindig ami hiányzik azt pakolgatom rá, és napok-hetek alatt kialakul egy teljesen használható és dizájnos megoldás -
zho-lee
addikt
válasz
fater-01 #21569 üzenetére
Nekem nagyon teszik
Én is készítettem párat, mert van, aki nagyon várja már..
És lenne itt valami, ami még rugalmas, de személyesen ajánlanám
1tigrisnek, és
gjoco1-nek
Óra..đension-nak pedig annyit mondanék csak, hogy ezeket a képeket nem photoshop-pal, hanem photo filtre stúdióval csináltam, mivel ez is első munka nem korrekt az észlelésem, de ehhez képest a photoshop-pal kéjmámor gyártani hasonló montázst.
De legalább valamilyen szinten működik. -
Arween
senior tag
válasz
fater-01 #20823 üzenetére
A zenelejátszó az micsoda?Nagyon tetszetős
Más:Ismét Ss launcher, xda-ról leszedett ikonokat amik .png kiterjesztésűek hogy a bánatba tudom beállítani?Sehogy nem tudom elővarázsolni őket ha pl. a kezdőképernyőre tenném ki az alkalmazásaim. Play-ről letöltött iconokat látom elérhetőek,de ezeket nem
-
Dottore
addikt
válasz
fater-01 #20758 üzenetére
Apróságokra kell figyelni. Másodiknál az ikonok alatt csak a refresh alatt van árnyék, máshol nem. Alsó két elem jobbra el van csúszva. Időjárásnál a text eléggé szét van esve. Valamilyen irányba rendezni kell. Felső téglalapban a mikrofon és a logo közötti csík elég funkciótlannak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest