- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
garyarts #22419 üzenetére
Érzem milyen, én meg fotózom, s láttam már máshol feltűnni a képeimet, levágva róluk a logómat. De mivel én is közzétettem a neten, elfogadtam, hogy így jár aki a netre pakol fel
Attól még tudtam hogy az enyém, nem zavart különösebben, még kissé büszke is voltam rá, hogy tőlem származik. Persze ha árulta volna (mint a te esetedben), azt biztos én sem hagyom szó nélkül...
Jóhiszemű lopás= felhasználsz a neten olyan szabadon talált dolgot, amiért később jelentkezik a gazdája...
-
törölt tag
válasz
garyarts #22411 üzenetére
Már bocs, ami a netre kikerül, az jogilag is közkincs, szabad préda. S egyáltalán honnan tudjuk h eredetileg a tiéd??? S nem csak te is valahonnan "szerváltad"??? S ha a tied, s zavar hogy feltűnik máshol is akkor miért nem véded le??? Vagy egyáltalán miért tetted közkinccsé??? Miért nem zártad el otthon a számítógépedre, s nézegeted szabadidődben? És miért baj ha a Buzz-on innen-onnan összeszedett dolgokból a saját elképzeléseiket élik ki az emberkék???
Mert az más, ha levéded, ennek hangot is adsz, s annak ellenére használják fel saját nevükben. Vagy itt is ez történt? Mert akkor sajnálom, nem tudtam, nem volt mellé írva, h nem használhatom fel az alkotóelemeket máshol.
Amúgy én sehol nem reklámozom a nevem alatt, itt is kiírtam h a buzz-ról valók a hozzávalók. Amik meg nem, azokat csináltam én, vagy átültettem UCW-ről Zooper-re. Szval nem veszem magamra, remélet te sem
-
Dottore
addikt
válasz
garyarts #21442 üzenetére
Densionnak többek között nem volt az. Neki szólt valójában, bár egyszer már felvetette ugyanezt, amire én akkor azt válaszoltam, hogy privátban szívesen megosztom bárkivel a szakmai referenciáimat. Akkor a lehetőséggel nem élt, ellenben úgy látszik elfelejtette, mert ismét előjött a kérdés.
Várom a válaszát továbbra is, amit nem kell túlragozni. Egy igen vagy egy nem bőven elég és akkor ezt le is zárhatjuk.Még van 5 éved akkor.
-
-
1tigris
tag
válasz
garyarts #21234 üzenetére
Nem ijedtem meg!
csak pont az a gond hogy dottore próbál "segíteni" különböző linkekkel vagy néha még le is írja az elképzelését (szerintem a segítségnek ez az érthetőbb fajtája) viszont azóta nekem úgy tűnik csappant a munkásság. Nem biztos hogy a jó szándék jól sül el.
-
Dottore
addikt
válasz
garyarts #21224 üzenetére
Azon csesztem fel magam, hogy vannak páran akik látszólag képesek megérteni, de baszki csak odaszúrnak azért pár oldallal később (pl. most đension), pedig a lehetséges megközelítések mindegyik oldaláról elmagyarázod, de nem, csak azért sem. Ilyenkor rohadtul azt érzem, felesleges nekem időt ölnöm ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest