- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #16341 üzenetére
Azthiszem, hazamegyek, csinálok egy mentést az sd-ről...
Lehet, hogy kezd kimúlni szegényke, és azért csinálja?
Elvégre onnan kéne jönnie az adatoknak a widgethezszerk:
ez is nagyon jó! Bárcsak ilyen szerencsés lennék..
De anno az uccw sokáig vacakolt, most meg a zooper (vagy az sd-m..) -
mbazsi
tag
válasz
pepe091 #15201 üzenetére
A legfrissebbet (2.9.3), és eddig jó volt, de ma reggel óta rengeteget dolgoztam egy új háttérrel, és amikor kész lett, feltettem a telefonra, és neki akartam állni a widgeteknek, de teljesen véletlenszerűen le-leáll a program, bónuszként még amit korábban említettem, hotspothoz app beállításánál törvényszerűen mindig elszáll.
-
gery2123
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz
pepe091 #15109 üzenetére
0-ról pakoltam össze, beépített icon set-ekkel (időjárás, akku), nagyon testre szabható. egy próbát mindenképp megér szerintem, én meg is vettem a fizetős változatot, írtam fejlesztőnek is buggal kapcsolatban 1 napon belül válaszolt is
nekem nagyon pozitív kis program
-
qamu74
őstag
válasz
pepe091 #14983 üzenetére
Persze:
ShinyGlass icon theme
Black Bear Blanc -
MurdR
veterán
válasz
pepe091 #14967 üzenetére
Nekem fogta magát a telefonom, és az összes alkalmauást lefrissítette, vele együtt az UCCWt is. Gondoltam adok neki egy esélyt, leszedtem playről az S3 weather widgetet, gondoltam kipróbálom, de nem tette be a hátteret a widgethez, így erről a verzióról is letettem...
-
xenom0rph
őstag
válasz
pepe091 #14930 üzenetére
Na jó lehet hogy én vagyok az analfabéta, de, a főképernyőn sikerül az ikon változtatás. Viszont az appdrawerben nem igazán (ugye az appdrawer azaz ahol a programok vannak?
) Mert itt ugye csak az ikonpackig tudok eljutni, de az hogy egyénileg tudjam változtatni odáig nem jutok el:/
-
xenom0rph
őstag
válasz
pepe091 #14922 üzenetére
Ezzel mindössze annyi lenne problémám, hogy nekem tökéletesen megfelelő a gyári launcher.. És nem is vagyok tisztában a most létező launcherekkel, azaz nem ismerem őket nem ttudom mit tudnak mit nem. Kipróbálásra meg elég sok időt emésztene fel. A másik bajom meg, hogy gondolom az eroforrasokal nem bánnak valami túl jól. Az nálam pedig fontos tényező főleg át akku használat
-
VD
őstag
válasz
pepe091 #14917 üzenetére
Már hogy ne lehetne tiltani! Ott van az összes alkalmazásnál, hogy automatikus frissítés. Ha kiveszed a pipát, akkor csak jelzi, hogy van elérhető frissítés az adott alkalmazáshoz, de letölteni csak akkor fogja, ha rányomsz.
Egyedül a play áruház, ami nem kérdez, csak frissül. -
zho-lee
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pepe091 #14433 üzenetére
Úgy jön ide, hogy az(ok) települ(nek), még amit te letöltöttél, az NEM! Ennél érthetőbben nem lehet leírni! Az CM témák pl. eleve apk-ban vannak, a Fancy Widgets skinek pl. NEM! Az, hogy a backup alkalmazás agyhalott és mindent apk-ra nevez, miután becsomagolta, az csak egy dolog.
NÉZD már meg mire válaszoltunk/tam, légy szíves! A data/app alól NEM szeded ki root nélkül az app-okat, mert még olvasási jogod sincs rá. Tehetsz rá akármilyen fájlkezelőt, azok ott maradnak a helyükön még nincs root.
@xSide:
ES alatt nem lászik a data mappa tartalma, hogy szeded ki vele?Ja, igen. Jogos. Az alkalmazáskezelő tudja menteni. Meg a TB is újabban.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pepe091 #14431 üzenetére
...de a Play!-őrl letöltött ikoncsomag NEM apk-ban van! A kérdés az volt, hogy apk fájlokat mivel lehet kibontani!
Az ikoncsomagokat a legtöbb widget, vagy launcher NEM a data/app alá menti, hanem az SD kártyára és azok NEM működnek maguktól!
Apk fájlokban van pl. a CM témák többsége. Kezdjük úgy: CM rom nem is létezik root nélkül. Akkor milyen apk-kat akarsz root nélkül leszedni?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest