- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Fall-N #30043 üzenetére
Szerintem látják,hogy szinte mindenki már mást használ.Elég csak megnézni a G+-on posztolt HS-eket.Már 99% KLWP-KGWT-t használ.
Én már lusta vagyok a megmaradt energiám izzadva megtanulni.
Bár a múlkor,amikor a V10-en(7.0)nem ment,elővettem a jó öreg G3-am,gyári LP-n sem ment az időjárás.
Viszont volt már ilyen az elmútl évben is és egy idő után a 3 közül az egyik jó lett. -
-
punky10
addikt
válasz
Fall-N #30033 üzenetére
Tudom,hogy Novában lehet görgetni a dockot,úgy használtam,de a MIUI-n nem lehet,és hiányzik...
Nem tudom mennyire lehet a MIUI hibája a Nova widgetkezelési problémája,mert MIUI-n jól működik mindkét widget.
Most MIUI1t használok alapértelmezettnek egy ideig,és közben tesztelgetem a Novát.Az összes engedély meg van adva,védetté van téve,úgyhogy nem tudom mi kavarhat be.A MobilArénán többször olvastam pl a Teslaunread hibás működéséről pl a Gmail esetén,nekem eddig semmi probléma nem volt vele.Most meg egyszerre 3 is előjött.És MIUI-t nem frissítettem mostanában,de a Novát igen. -
Dottore
addikt
válasz
Fall-N #15933 üzenetére
Két árnyalat van belőle. Csak a pontosság miatt.
-
trob
tag
Na rászántam magam és végignéztem az ADW, az Apex, a Nova és a Holo beállításait. Nyilván ez messze nem alapos tapasztalat, csak a felszín és első benyomás.
Mindegyik tudja:
- 9 képernyő
- zárolás véletlen módosítás ellen
- tiltható a kereső mező
- legalább 3-7 sor ill oszlop a képernyőn (előfordul kisebb min. és nagyobb max. is)
- legalább 3-7 ikon a dokkolón (előfordul kisebb min. és nagyobb max. is)ADW
előny:
- a lapozón nem csak a vízszintes vonal van, hanem pöttyök is választhatók
- Home gomb céljának beállítása
- több soros címke az ikon alatt
hátrány:
- csak 1 dokk van
- sajnos a lapozó pöttyei szám nélkül vannak (GO-ban van számokkal)
- ikon címkék második sora kisebb betűvel van, sorköz nincs, ami így kicsit ronda
- ikon címkéjét és képét nem lehet módosítaniApex és Nova
előny:
- 5 darab dokk is lehet
- Home gomb céljának beállítása
- ikon címkéjét és képét lehet módosítani
hátrány:
- a lapozón csak a vízszintes vonal van, pöttyök/számok nem választhatók
- nincs többsoros ikon címkeHolo
előny:
- 3 darab dokk is lehet
- ikon címkéjét és képét lehet módosítani
- több soros címke az ikon alatt, egyforma betűméret minden sorban
hátrány:
- Home gomb célja nem beállítható
- a lapozón csak a vízszintes vonal van, pöttyök/számok nem választhatókMegoldható valamilyen témákkal a következők?
- a pöttyökkel vagy számokkal jelölt lapozó
- többsoros ikon címke, egyforma betűvel
Ha igen, akkor az Apex és a Nova tetszik legjobban - ahogy te is ezeket javasoltad. Ezek között már alig van értékelhető különbség, így első látásra. -
batai15
félisten
Nekem eddig az összes gbn a holo akadt, a go launcher viszont nem.. Adw be hogyan lehet eggyesével az ikonokat cserélgetni? Illetve alul a dockon magától rendezi az ikonokat. Azt akarom hogy bal szélen legyen egy app, de akkoe középre engedi csak. Ha több appot rakok le oda akkor magától rendezi én meg nem tudok bele szólni.köszi
-
punky10
addikt
Pontosabban,gyengébb telokra nem ajánlatos az ujabb Go launcher....Egy Xperia X10 Minin tökéletesen fut a Go 2.xy verzioja,de egy ujjabb Xperia Active-on is hibamentes a 3.0.5-ös Go.És még mindig az egyik legszebb,legjobban variálhato launcher.Ez egyéni véleményem,nekem sokkal jobb,mint az ADW.Pedig azt is megvettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szerszámcsomag + szerszámos láda
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest