Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz
Stealth #24476 üzenetére
+boborján2
Igen a gyorsindítás miatt van, mert ha kikapcsolom a tv-t, akkor működik normálisan. Fura, mert az Applenél meg tudják azt csinálni, hogy ne lassuljon be a telefonom, úgy hogy a megvétel óta csak 2-szer volt újraindítva. De nem szeretnék ilyen hitvitákba belemenni (Apple vs Android...). Együtt lehet ezekkel élni, vagy ki kell kapcsolni a készüléket. Továbbra sem bántam meg, a másik befutó egy LG C2 lett volna, az viszont dupla annyiba kerül. Valamit valamiért. -
adrian14
tag
válasz
adrian14 #20192 üzenetére
Megosztanám a rövid tapasztalatomat a C745-ös tv-ről. Az első tv ugye panelhibás volt és adtak helyette egy újat. A második már tökéletesen működik. Számomra a kép minősége ebben a kategóriában brutálisan durván néz ki, tényleg nagyon szuper. Maximum csak akkor tudnám egy felsőbb kategóriás tévétől megkülönböztetni, ha ott lenne mellette. Ebből a szempontból a készülék nagyon jó.
Viszont a szoftveres részén látszik, hogy alsó/középkategóriás tv-ről beszélünk. Az jó, hogy van rá mindenféle app, viszont nagyon lassú a rendszer. Van, hogy elindítom a Netflixet és altatom a tv-t, akkor másodjára már nem indul el, hanem teljesen ki kell kapcsolnom a készüléket. Vagy pl.: tegnap szerettem volna ps-ezni, de nem találta a hdmi jelet. Azt hittem, hogy a ps-sel van a probléma, de csak újra kellett indítani a tv-t. Nem is reagál olyan gyorsan, ha az appok között szeretnék váltani, van egy kis delay. Egyébként nekem bevált ennek ellenére is és együtt tudok a szoftveres részével élni. Viszont a feleségem nagyon utálja. Ő inkább, megnézi a telefonján a youtube videókat, csak ne kelljen bekapcsolnia a tv-t. Neki a szoftver számít sokkal többet ér, mint a kép minősége. -
adrian14
tag
válasz
amdboy #20622 üzenetére
nem kell ugyanazt a márkát választanod. Tegnap voltam bent és bármire felhasználhatod az utalványt. Vehetsz Sony tv-t is...(nyilván rá kell fizetned) Azért kérdezte tőlem az eladó, hogy tuti TCL-t szeretnék e rajta venni? De mondtam neki, hogy még egyszer bepróbálom, hátha csak szerencsétlen voltam.
-
adrian14
tag
válasz
amdboy #20614 üzenetére
A garipapíron úgy látom, hogy csak akkor fizetik vissza a pénzt, ha nincs az adott készülékből már a boltban. És ha jól értem a szöveget.
Ha a fogyasztási cikk kicserélésére nincs lehetőség, a vállalkozás köteles a fogyasztó által bemutatott, a fogyasztási cikk ellenértékének megfizetését igazoló bizonylaton - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlán vagy nyugtán - feltüntetett vételárat nyolc napon belül a fogyasztó részére visszatéríteni.
-
adrian14
tag
válasz
dgyuri0123 #20580 üzenetére
Hozzánk kijött a szervizes srác Fehérvárról. Ő is ugyanezt mondta. A TCL nagyon jó, ha működik. Viszont javíthatóság szempontjából LG-t ajánlott. Már a Samsungot sem meri ajánlani egyébként jó szívvel.
Amúgy a gariztatással kapcsolatban jó tapasztalatom van. A hiba bejelentésétől számítva másfél hét alatt megkaptam a csereutalványt.
Még egyszer rápróbálok erre a TCL-re, ha nem lesz jó LG-t veszek. Tökmindegy, hogy ips vagy va panel csak működjön rendesen. Jobb, mint a falat bámulni x napon át. -
adrian14
tag
válasz
Solymi81 #20554 üzenetére
Én ugyanezt a szériát vettem 75ösben. Második bekapcsolás után panelhibás lett. Nem javítják, kaptam cseregaris papírt. Most voltam az Euronicsben és megkérdezték, hogy tuti TCL-t akarok? Nincsenek jó tapasztalataik velük. Még egyszer bepróbálom, ha ez is rossz lesz veszek mást…
-
adrian14
tag
válasz
szkutyi #20303 üzenetére
Szuper, köszi az infot. Jó lenne, mert a képpel meg voltam elégedve. Beszélgettem kicsit a szervizessel. Mondta, hogy LG, TCL és Samsung tv-kkel foglalkoznak. Azt mondta, hogy a TCL és az LG-vel jó tapasztalataik vannak, de a Samuval az utóbbi időben nem nagyon. Anyagminőségre panaszkodott.
-
-
adrian14
tag
válasz
szkutyi #20201 üzenetére
Alza konzolhoz kapott csavarral. De a csavar alatt két alátét volt és plusz a konzol. Lemértem összehasonlítva az eredetivel. Az alátétekkel együtt a végén ugyanakkora volt a menethossz. De simán kicsavartam erőlködés nélkül, mikor levettem. Meg fura, hogy nem egyből jelentkezett a hiba, hanem falra szerelés után x perccel. Na mindegy már.
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Szeptember 7-én vettünk egy 75C745 tv-t. Ma kapcsoltam be másodjára. Akkor megnéztem és minden rendben volt vele. Felszereltük a falra ma és fél óra tv-zés után ez fogadott.Lehet vele valamit csinálni, vagy gari?
-
adrian14
tag
Több hónap gondolkodás után leadtam a rendelést egy 75C745-re. Kicsit félek a szoftveres részétől a fórum olvasgatása után és nagyon nem akartam TCL-t, viszont jókat olvastam a panelről. Remélem pozitív csalódás lesz.
Esetleg, ha szoftveresen gyenge lenne, akkor egy apple tv-vel fel lehetne javítani?
-
adrian14
tag
Sziasztok!
C745 szoftveres részével mik a tapasztalatok? Tudásban nagyon szimpik a TCL tv-k, de félek, hogy a felhasználói élményen rontana az oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest